- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.361
bende böyle ele gelmiş zamanlarını hayal ediyom hep geçen eşime diyorum halının üstünde kendi kendine oynarken göz göze gelcen kuzum gülücük atıvercek sana babası , maçın en heyecanlı yerinde kulagına parmagını sokcak tembihledim haberin olsun falan diyomresmen adam mest oluyo
şükür bugün bitti bu hafta bitti rabbim gelecek günler için güç versin , öptüm sizi tatlımoyy mest olmaz mı bende hep diom böyle hele ki pazar sabahları en çok diyorum düşünsene ortamızda yatıcak şimdi bi budunu sen bi budunu ben neşeyle gülücek oda kurban olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dinlen bacım sen dinlennnn kuzucuğunuda senide öpüyoruzzz
şükür bugün bitti bu hafta bitti rabbim gelecek günler için güç versin , öptüm sizi tatlım
şükür bugün bitti bu hafta bitti rabbim gelecek günler için güç versin , öptüm sizi tatlım
uyuyamadım ki..dön o taraf dön bu taraf arada telefonlara cevap ver...kalktım tekrardan...
aminnnnnnn bizde kocaman öpüyoruzzzzz
oy kıyamam kuzularıma ben uzat ayaklarını bari uyuyamasanda uzun otur
Kızlar napıyonuz nasılsınız??*
Benim öğlenden beri acayip başım ağrıyor hala da geçmedi pöffffffff.....arada karnıma da ağrılar girmeye başladı biraz da mide bulantısı acaba benim oğlan gelmeye mi karar verdii:44::44::44:
Serapcımm şekerin inşallah yarın normal çıkar.. bu arada senin paşanın da eli kulağında ha her an bir süpriz yapabilirsiniz..
Fulicimm sen ne zaman ayrılıyon iznee??
İremcim kayınvalidene Allah şifa versin en kısa sürede toparlar inşallah gerçekten sıkıntılı bir dönemm Allah yardımcınız olsun.
Aynur abla senin prenses ne alemdee mızmız mı yaramaz mı uslu mu merak ediyorum.. Karnında hiç durmuyodu çıkınca huyu değişti mi
Kızlar belki yanınıza uğrayamayabilirimm bana dua edin hem çok bekletmesin hem de kolay doğum olsunnn..
SErap benim paşa 2 hafta önce 3500 gr dı şimdi kimbilir ne olmuştur onu nasıl doğururm inan bilmiorum inşallah çok parçalanmadan pırtlatıveririm oğlanı..:18::18::18:
inşallah canım normal çıkarda şu stres biter ya...oyyy kuzu beklemekte sıkıntı şimdi sana...iki hafta 3500 se 4e dayandı kuzum senin minnak o zaman...doğum işi belli olmaz canım 5 kiloyu birden pırtlatan da var 2 kiloyu doğuramayan da...sen kafana takma sakın bunları mevlam ol dedikten sonra önüne birşey geçemez...
ismiyle yaşasın deniyo galiba , içine sindiyse ne mutlu biz hala karar veremedik işin ilginci araştırmayıda bıraktık tam içimize sinmesede asude olacak galiba
Ben zaten bugün doğacaktı doğmayacaktı nasıl olacaktı vs düşünmüyorum... Bebek kakasını yapmasın da şimdi tek korkum o olmaya başladıı kontrolümüz pzrtesi günü:18::18::18::18:
Gerie dönüp yazdıklarınızı okuyunca bi tuhaf oldum. Ağlamak geldi içimden. İnsanoğlu ne tuhaf...Daha dün gün sayıyordum şimdi bebişim yanımda uyuyor...Ama yine de karnımda olduğu günleri hatırlayınca tuhaf oluyorum...Bakıyorum da herkes zorlanmaya başlamış. Allah yardımcınız olsun. Ben de kırk haftamın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Çok uzun bir bekleyiş. Ama kızlar valla değiyor. Şimdi aklımda ağrı sızı uykusuzluk ameliyat acıları hiç biri yok. Kucağımın gülü neredeyse tüm günümü alıyor. Bugün ilk defa dışarı çıktık. Maşallah pazara bile gittik babası ben ve küçüğümüz. Aile hekimliğinde topuk kanı alındı. İnşallah bir daha öyle ağlamak zorunda kalmaz. Babası tuttu onu, o bile neredeyse ağlayacaktı. Kızımız maşallah doğum sonrası kaybettiği 200 grmı beş günde geri alıp artı 10 gr artışa geçmiş teyzeleri. Ebemiz çok iyi bu dedi. Aylık en az 600 gr alması gerekiyormuş. Ortalama 1 kilo almaları tercih edilirmiş. Sarılığı için önemli derecede değil dedi doktor. Zaten altıncı günden sonra düşüşe geçermiş sarılık. O zamana kadar ayaklara inmediyse korkmamak gerekirmiş. Imm soraaa, neyse Zenep Narin ağlıor sonra devam ederim kızlar....İyi geceler.
Aynur ablaa seni de uyku tutmamışş
inan ablacım senin yazdıklarını okuyunca ben de bi hoş oldum. senin geçtiğin yollardan tek tek geçiyoz hepimiz şimdi. ben bile arkama baktığımda diyorum ki 7 ay nasıl geçti. içindeyken anlamıyoruz da durup soluklanım geriye bakınca. galiba bu hep böle. ilerde bebeişlerimizin bile ne kadar hızlı büyüdüğüne zamanın nasıl çabuk geçtiğine şahit olucaz.Gerie dönüp yazdıklarınızı okuyunca bi tuhaf oldum. Ağlamak geldi içimden. İnsanoğlu ne tuhaf...Daha dün gün sayıyordum şimdi bebişim yanımda uyuyor...Ama yine de karnımda olduğu günleri hatırlayınca tuhaf oluyorum...Bakıyorum da herkes zorlanmaya başlamış. Allah yardımcınız olsun. Ben de kırk haftamın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Çok uzun bir bekleyiş. Ama kızlar valla değiyor. Şimdi aklımda ağrı sızı uykusuzluk ameliyat acıları hiç biri yok. Kucağımın gülü neredeyse tüm günümü alıyor. Bugün ilk defa dışarı çıktık. Maşallah pazara bile gittik babası ben ve küçüğümüz. Aile hekimliğinde topuk kanı alındı. İnşallah bir daha öyle ağlamak zorunda kalmaz. Babası tuttu onu, o bile neredeyse ağlayacaktı. Kızımız maşallah doğum sonrası kaybettiği 200 grmı beş günde geri alıp artı 10 gr artışa geçmiş teyzeleri. Ebemiz çok iyi bu dedi. Aylık en az 600 gr alması gerekiyormuş. Ortalama 1 kilo almaları tercih edilirmiş. Sarılığı için önemli derecede değil dedi doktor. Zaten altıncı günden sonra düşüşe geçermiş sarılık. O zamana kadar ayaklara inmediyse korkmamak gerekirmiş. Imm soraaa, neyse Zenep Narin ağlıor sonra devam ederim kızlar....İyi geceler.
Aynur ablaa seni de uyku tutmamışş
Ben zaten bugün doğacaktı doğmayacaktı nasıl olacaktı vs düşünmüyorum... Bebek kakasını yapmasın da şimdi tek korkum o olmaya başladıı kontrolümüz pzrtesi günü:18::18::18::18:
Kızlar benim sancım filan yok halen bugün bir sürü yürüyüş yaptım yoruldum ama ağrım sancım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?