- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.341
var bebeğim öyle mendiller ben kullnaıyorum erenin kıyafetlerini yıkarkende kullanıcam bulamazsan de bana kargo edem sana
sağolasın canım , hiç bakamadım ki marketlere olmadı nette gordüm sipariş vercem bende....
nette bulursun kesin bence büyük marketlerdede vardır ama bulamazsan hbr et bana sıkıntı dert değil yani
nette kesin var tatlım onu gördüm de markette olsa süper olur deterjanla beraber alır kargo beklememsen hangisini kullanıyon
iziwash ile dr beckman ı duydum ben resimleri belki anımsatır bunlardan biri mi ki
Eki Görüntüle 808525 Eki Görüntüle 808524
ya bu saatten sonr ahep uykum geliyo benim yaaaaaaaaaaaaaa
selam bayanlar nasılsınızzz.. ben oğlumu uyuttum şimdi diğer ufaklığı uyutcam.. kızımın adına karar verdim.. HAZAL olacak Allah izin verirse..........
uyumak bile plan işi oluyo bende inan eve git yemek ye namaz kıl azıcık dinlen tekrar namaz sonra süt ilaç bilmem ne derken saat 1o u geçiyo anaca yatıyoz wc nöbetleri yeniden kaldırıyo ,
bana nehar iziwash ı demişti şimdi nette uygun fiyata var alsam mı ki yaw markette ne kadar ucuz olacak ki...
Aldım valla 2 pakete 18,5 lira verdim 24 yıkama oluyo
hoşgeldin canımmmmm çok güzelmiş kızının ismiiii
wc nönbetleri deme ya gözü kapalı gidip geliyom geceleri
marketlerde indirmli olucağını sanmıyom yawrum al istersen netten
teşekkür ederim canım üzerimden yük kalktı sanki içime de sindi çok svdiğim bi isim zaten sağlıkla gelsin de inşaallah.. eren bey nasıllar
selam bayanlar nasılsınızzz.. Ben oğlumu uyuttum şimdi diğer ufaklığı uyutcam.. Kızımın adına karar verdim.. Hazal olacak allah izin verirse..........
ismiyle yaşasın deniyo galiba , içine sindiyse ne mutlu biz hala karar veremedik işin ilginci araştırmayıda bıraktık tam içimize sinmesede asude olacak galiba
asude güzel kızzzzzzAma belki kızçenin yüzünü görünce içine doğar ona daha da yakıştıracağın bi isimmm
en içimize sinen o zaten geçen eşim yazmış bedia koyalım dedim çal bir oyun havası bedia akartürkten olsunOnun adı belli de biz doğunca öğrencez işte ................
aynen öyle yawrummmm o ilk an öğreniceksiniz sizde
oyy kurban olurum hep gözümde canlanıyo ilk anlarımız yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?