Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimde şişiyo ayacıklarım bileklerim desen can simidi gibi yuvarlak şiş şiş madem bitti okulun otur evinde totonun üstüne oğluşunu bekle etipufummmmmmmm

hiç böyle şişmemiştim canım ya ben şu bir haftada her yerim ayrı bir şiş...ve iki kilo aldım 3 günde...artı birde şeker çıktı bugün..kafam iyice karıştı..yarın hastanedeyim...

tahmin ediyom zaten kuzun olmasa olmaz o enerjide ben onun için bile bulamıyom bak geçen hafta yıkayım kıyafetleri diyodum bir markete gidip deterjan almaya eriniyom inan şimdi battaniyeleri söyledim bari onlarda gelsin öyle diye avutuyom kendimi belki gelecek hafta yaparım izni alırsam .................

aynen iş yeride beni boğuyo bunaldım canımın sıkılmasına da ayrı canım sıkılıyo boşver diyom ama olmuyo işte

bizim ilk haftamız hem yorucudur hem yoğundur kuzu...acayip yoruldum..eve geldiğim an kıpırdayamaz hale geliyordum...ama bitti şükürler olsun..artık ayakları dikip yatcam...

hiç böyle şişmemiştim canım ya ben şu bir haftada her yerim ayrı bir şiş...ve iki kilo aldım 3 günde...artı birde şeker çıktı bugün..kafam iyice karıştı..yarın hastanedeyim...

bugün şeker çıktı derken bacımm ?????

ne dio doktor doğuma hem sıpa kaç kg falan biz hiçbişi bilmiyos yiğenimizdende mahrum bıraktın sen bizi

evet kuzu senin yeni cicilerde gelsin onlarla yap o işini bende bu hafta bi çırpıda bitirsem sonra rahatım inşallah yoksa kendimi biliyorum bi iki haftaya sarkıtsam yapamıycak konuma geleceğim :26:

bugün şeker çıktı derken bacımm ?????

ne dio doktor doğuma hem sıpa kaç kg falan biz hiçbişi bilmiyos yiğenimizdende mahrum bıraktın sen bizi

canım benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi..geldim geldim son ayda doktor değiştirdim...yeni doktorda da dün randevum vardı..gittik..bebek zaten en başından beri gelişimi ilerideydi biliyonuz..doktor bazı şeylerden şüphelendi...ölçümleri yaptı..göbüşlü bir bebek beni bekliyo...karın ölçümüne gelimine göre doğum 2 günüm var...tüm vücut gelişimine göre 2 haftam sata göre 4 haftam...sıpanın kilosu 3363 gram çıktı..doktor şekerden şüphelendi...tahlil istedi hem kanda jhem idrarda şeker çıktı...yarın tekrardan ölçüm yapacak bakalım sonuç ne çıkacak...

evet kuzu senin yeni cicilerde gelsin onlarla yap o işini bende bu hafta bi çırpıda bitirsem sonra rahatım inşallah yoksa kendimi biliyorum bi iki haftaya sarkıtsam yapamıycak konuma geleceğim :26:

benim sıkıntım birazda odaları taşımadık her iş bekliyo o yüzden elim gitmiyo inan benim niyetim yıkayım temizce dolabına yerleştireyim falandı ama yıkayıp yine hurçlara koycam mecbur daha inşaat işimiz var

geçmiş olsun kuzu inş. Yarın ki sonuçlar güzel çıkar, sezeryan durumun kesinleşti mi ya ......................

ooooo kuzu desene bu değerlere göre eli kulağında senin paşanın canım benim bak çok dikkat et bizde habersiz bırakma kurban olayım doğuracan anca haberimiz olcak bunlardan uğramasan buraya paşamada kocaman maşşallah inşallah şeker sıkıntı etmemeiştir kuzucuğa

haklısın bebeğim senin bide telaşen çok k.validen nasıl oldu oda eksik basında değil sana yardım edecek kişiler onunda basını bekliyodur rabbim tez zamanda şifa versin inşallah en olmadı sen izinde yavastan halledersin yıkama işini

geçmiş olsun kuzu inş. Yarın ki sonuçlar güzel çıkar, sezeryan durumun kesinleşti mi ya ......................

ya bu şekilde kilo alırsa canım normal doğuramam ki..daha bir ayım var sata göre ve doğacak olan çocuğun kilosuna ulaşmış normalde...seni çok zorlar ve parçalar dedi doktor...gerçi bununla daha tam taferruatlı konuşmadık..dün nst.de bir bayan vardı..benden 2 hafta ileri 38.haftada bebek 3 kilo çıkmış seninki çok kilolu deyince benim moralim çok bozuldu...

diyorum ya her an benden haber bekleyin diye...baskı acayip arttı bende zaten alttan çıkacakmış gibi bir his var...o hissi anlatamam yaşamanız lazım...inşallah şekerde normale döner...kuzuma bişi olmasın da...

canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsunnnn bozma bakalım moralini yarın doktordan güzel hbrlerle gel bebeğim benimmm

ben kaçtım kızlar acayip yorulmuşum...accık uzanayım dikeyim ayaklarımı..yarın yine yorucu bir gün beni bekliyor...

k.v yeniden yoğun bakıma girdi maalesef şimdi de solunum cihazı var ekstra dan ilk girdiğine göre daha iyi diyolarda cihazdan çıkmadığı için tomo çekemiyolar yine kanama olduğu şüphesi var , zaten evdeki işler o yüzden bekliyo eşim evde olamıyo ki en erken 9 laran sonra geliyo eve , diğerleri desen eltim ameliyat oldu görümcem şu dönem evde sadece ki herkesin psikolojisi iş götürmez durumda hepimizin kafasında deli sorular inan , ay darlandım iş bari bitsede evde düşünmeye başlasam bişeyleri ......

ben kaçtım kızlar acayip yorulmuşum...accık uzanayım dikeyim ayaklarımı..yarın yine yorucu bir gün beni bekliyor...

dinlen bacım sen dinlennnn kuzucuğunuda senide öpüyoruzzz

Rabbim acil şifa versin k.validene parçalandınız sizde herbiyere işte hiçbişeyini halledememen çok normal biran önce izne çıksanda kendi kendini toplasan sende kız valla yakın olsak gelir el atardımda bitiriverirdik te elden

bende izne ayrılsam halledrim inş. Diye düşünüyom 2 yakın arkadaşım var onları olmadı çağırcam bir hamile yeni de biri doğum yaptı kuzusuna bakarım o işlerde yardım eder diyom , sağol canım düşünmen yeter inan keşke yakın olaydık ta işler kalsaydı .............

arakadaşların gelir yawrum yanına hallediverirsiniz kıyamam ben arkadasıma valla içim gitti bedenen olmasada ruhen yanınızdayım hepinizin

benim gacılarda ütüye meraklı bende bu akşam yıkım yarına kurunda toplıyım ütülesinler dolabı yerleşsin sıpamın die düşünüyorum

30 derecede yıkıycaz demi :44::44::44:

bende ya 30 ya 40 da yıkamayı düşünüyom canım bir yerde fabrika tozu için kir yok , birde ben alabilirsem hani renk vermesin birbirine diye mendiller varmış ondan alcam bulabilirsem var mı yok mu onuda bilmiyorum burda gerçi....

var bebeğim öyle mendiller ben kullnaıyorum erenin kıyafetlerini yıkarkende kullanıcam bulamazsan de bana kargo edem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…