- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #33.201
kızlarrr prensesimin ilk siparişini az önce verdimmm iki tane 5li takım aldım pamuk kızımaaaaa...........bi neşe doldum sankiiii
kızlarrr prensesimin ilk siparişini az önce verdimmm iki tane 5li takım aldım pamuk kızımaaaaa...........bi neşe doldum sankiiii
Yaaa ben takvim istiyorum arkadaşşş her gün bişey yazıyodu okuyodum ne güzel şimdiii böyle sıkıcı oluyoo.... dr bugünkü kontrolünde artık başçevresi ölçümü filan yapmadıı suyuna sağlığına eşine vs baktı..
Oğlummm çok bekletme gel artık yaaa
o reklam çıkıyo yaa çıkmaz mıııı ama ben öğlen yedim makarnayı o yüzden canım çekmiyorD
Sağol canım inşallah bir ıkınmada çıkartıveririm zaten doğum telaşı sardı beniiii kendimi hazır hissetmiyorum.....
bacım o kadar düşük değerleri de hissetmeyelim yaa sonraki sancılara hiç dayanamayız Allah yardımcımız olsunnnn hepimiz kolaylıkla doğuralım inşalllahhh
Ya ben bu foruma gıcık oldum ikide bi atıyo beniii
Yaaa ben takvim istiyorum arkadaşşş her gün bişey yazıyodu okuyodum ne güzel şimdiii böyle sıkıcı oluyoo.... dr bugünkü kontrolünde artık başçevresi ölçümü filan yapmadıı suyuna sağlığına eşine vs baktı..
Oğlummm çok bekletme gel artık yaaa
güle güle kullnaınnn bacımmmmm cicileirniziiii
az kaldı bitanem yaaaa çok az kaldı
güle güle kullanın canım cicilerinizi, pamuk kışını yirim ben senin pembiş pembişşkızlarrr prensesimin ilk siparişini az önce verdimmm iki tane 5li takım aldım pamuk kızımaaaaa...........bi neşe doldum sankiiii
o reklam çıkıyo yaa çıkmaz mıııı ama ben öğlen yedim makarnayı o yüzden canım çekmiyorD
Sağol canım inşallah bir ıkınmada çıkartıveririm zaten doğum telaşı sardı beniiii kendimi hazır hissetmiyorum.....
bacım o kadar düşük değerleri de hissetmeyelim yaa sonraki sancılara hiç dayanamayız Allah yardımcımız olsunnnn hepimiz kolaylıkla doğuralım inşalllahhh
Ya ben bu foruma gıcık oldum ikide bi atıyo beniii
günaydın kızlar
didoş bugün doğurdun doğurdun yoksa rümüşte geçecek seni akşam suyu gelmiş sabah yazdığına göre 2-3 cm lik açıklığı varmış bekliyomuş her türlü bu akşama bebişi koynunda
günaydın iremikomm.
ya serap vardı bizim o ne yapıyo, hiç girmiyor artık buraya :44:
günaydın fıstıklar beni artık korku ve heyecan sarmaya başladı:26::26::26:
kızlar su gelince koşa koşa gitmeye gerek yok en azından bi duş alacak kadar beklenebilir aklınızda olsun eşime diyorum ben telaş yapsamda beni götürme duş almadan
didoşum kız senin oğlan ne bekletti hepimizi
günaydın yawruşlarr nasılsınızzzzzz ve benim tatlı mı tatlı yiğenlerimmmmmm
biz gösterdik karaciğer testimizi şükür hiç bişi yok eğer enzimlerim yüksek olsaydı bebeği almak zorunda kalırdık dedi hhııyyyyyyyyyyy çok korktum ama yüksek değil gayette normal rahat rahat kaşınabilirsin dedi doktorumSanırım stressell benim bu kasıntım eşim uyuz oldun galiba die de dalga geçiyo şapşikkk
günaydınnnn...günaydın fıstıklar beni artık korku ve heyecan sarmaya başladı:26::26::26:
kızlar su gelince koşa koşa gitmeye gerek yok en azından bi duş alacak kadar beklenebilir aklınızda olsun eşime diyorum ben telaş yapsamda beni götürme duş almadan
didoşum kız senin oğlan ne bekletti hepimizi
sen deyince hemen baktım habere ama ben de senin gibi 18 haftaya alıştırdım kendimi. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım, 24 derken 18i de kaçırmayalımmbiraz önce konuştuk http://www.memurlar.net/haber/406671/ bu haberle ilgili hala taslak ama memurlar tarafından istek yine 24 hafta olsun diye olmuş galiba ben inanmıyom artık 18 e alıştırdım kendimi bayram zamanı doğum onun bildiğim bir haftası varmış izne ayrılıyo henüz bebişi göbüşünde
günaydın yawruşlarr nasılsınızzzzzz ve benim tatlı mı tatlı yiğenlerimmmmmm
biz gösterdik karaciğer testimizi şükür hiç bişi yok eğer enzimlerim yüksek olsaydı bebeği almak zorunda kalırdık dedi hhııyyyyyyyyyyy çok korktum ama yüksek değil gayette normal rahat rahat kaşınabilirsin dedi doktorumsanırım stressell benim bu kasıntım eşim uyuz oldun galiba die de dalga geçiyo şapşikkk
canım sonuçların iyi olmasına sevindim , ama bence stresten değil genişlemekten her yerin mi bilmiyorumda benim genişleyen yerlerim kaşınıyo ilk aylar bacaklarım çok kaşınmıştı o ara pantolanlarıma giremiyodum , şimdide göğüslerim çok kaşınıyo takkelere giremez olduBen çatlaklar için krem almamıştım daha doğrusu fitoşun dediği medacassol var ama kullanmadım , bana bademle susam yağı karışımını demişti amcamın kızı kaşıntım olunca sürdüm beni rahatlattı açıkçası gerilmekten benim kaşıntılar yani tabi senin başka yerlerde de varsa bilemem .....
diğerinde umutlanmıştım sonra çok üzüldüm 18 e düştü diye o yüzden yasa çıkmadan hiç bişeye inanmam valla hiç etkilemedi haber beni gel 1 ekim yasa çıksada yolumuzu çizseksen deyince hemen baktım habere ama ben de senin gibi 18 haftaya alıştırdım kendimi. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım, 24 derken 18i de kaçırmayalımmAma çalıştığım bakanlığa sonuna kadar destek veriyom bastırsın bastırabildiği kadar.
Anammm onun bayağı yaklaşmış doğum bayrama ne kaldı kiiiii...
.
benim ikizleri biliyosunuz zaten, göbüşten önce onlar çıkmıştı, anam geçen gün bi baktım, çatlağa benzer bordo renkli çizgiler oluşmuş. Hemen çatlak kreminden sürdüm azcık azaldı ama, ben takkeleri çoktan değişrtirdim zaten
canım sonuçların iyi olmasına sevindim , ama bence stresten değil genişlemekten her yerin mi bilmiyorumda benim genişleyen yerlerim kaşınıyo ilk aylar bacaklarım çok kaşınmıştı o ara pantolanlarıma giremiyodum , şimdide göğüslerim çok kaşınıyo takkelere giremez olduBen çatlaklar için krem almamıştım daha doğrusu fitoşun dediği medacassol var ama kullanmadım , bana bademle susam yağı karışımını demişti amcamın kızı kaşıntım olunca sürdüm beni rahatlattı açıkçası gerilmekten benim kaşıntılar yani tabi senin başka yerlerde de varsa bilemem .....
günaydınnnn...
neden acabaaaaafatmam 35 oldun canım çok normal heyecanların korkuların basması
sen deyince hemen baktım habere ama ben de senin gibi 18 haftaya alıştırdım kendimi. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım, 24 derken 18i de kaçırmayalımmama çalıştığım bakanlığa sonuna kadar destek veriyom bastırsın bastırabildiği kadar.
anammm onun bayağı yaklaşmış doğum bayrama ne kaldı kiiiii...
günaydın şeker...
ohhh allaha şükür sıkıntı yok, allahım bi daha sıkıntı yaşatmadan sağ salimm tamamlatsın hamişliğini, hepimizin inşallah
ha haaa uyuz muallah seni ne diyimm...
bende banyo yapıp rahatça gidiyolar diye biliyorum , akşam arkadaşın suyu gelmiş sabah hala bekliyodu demekki bir 5-10 dk dustan sakınca çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?