Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrr prensesimin ilk siparişini az önce verdimmm iki tane 5li takım aldım pamuk kızımaaaaa...........bi neşe doldum sankiiii

Güle güle kullansın canımmm daha neler neler alırsın sen onaa hele kız eşyaları cicili bicilii pek tatlı oluyolarr

Yaaa ben takvim istiyorum arkadaşşş her gün bişey yazıyodu okuyodum ne güzel şimdiii böyle sıkıcı oluyoo.... dr bugünkü kontrolünde artık başçevresi ölçümü filan yapmadıı suyuna sağlığına eşine vs baktı..

Oğlummm çok bekletme gel artık yaaa

kızlarrr prensesimin ilk siparişini az önce verdimmm iki tane 5li takım aldım pamuk kızımaaaaa...........bi neşe doldum sankiiii

güle güle kullnaınnn bacımmmmm cicileirniziiii

az kaldı bitanem yaaaa çok az kaldı

Hemsire bana hissediyor musun diye sorunca hissedilmesi gerekecek kadar yuksek diye dusundum doktorda serum verince yuksek diye dusundum acikcasi 85 sonrasi dogum mus zaten hafi bakalim kolayca dogur insalah ....

güle güle kullnaınnn bacımmmmm cicileirniziiii

az kaldı bitanem yaaaa çok az kaldı

teşekkür ederiz teyzeleriii.......

günaydın kızlar

didoş bugün doğurdun doğurdun yoksa rümüşte geçecek seni akşam suyu gelmiş sabah yazdığına göre 2-3 cm lik açıklığı varmış bekliyomuş her türlü bu akşama bebişi koynunda

güle güle kullanın canım cicilerinizi, pamuk kışını yirim ben senin pembiş pembişş

o reklam hala var didoşummmdün kastım kendimi bugün allah kerim
aynı sıkıntı bende de var alıntı yapıp cevap yazana kadar düşüyom forumdan, hep yeniden giriş yapıyom.
artık doğur bacımmmm, allah bi kaç avazda pırt diye çıkırıvermeyi nasip etsin inşallah

günaydın iremikomm.
ya serap vardı bizim o ne yapıyo, hiç girmiyor artık buraya :44:

günaydın fıstıklar beni artık korku ve heyecan sarmaya başladı:26::26::26:

kızlar su gelince koşa koşa gitmeye gerek yok en azından bi duş alacak kadar beklenebilir aklınızda olsun eşime diyorum ben telaş yapsamda beni götürme duş almadan

didoşum kız senin oğlan ne bekletti hepimizi

günaydın iremikomm.
ya serap vardı bizim o ne yapıyo, hiç girmiyor artık buraya :44:

biraz önce konuştuk http://www.memurlar.net/haber/406671/ bu haberle ilgili hala taslak ama memurlar tarafından istek yine 24 hafta olsun diye olmuş galiba ben inanmıyom artık 18 e alıştırdım kendimi bayram zamanı doğum onun bildiğim bir haftası varmış izne ayrılıyo henüz bebişi göbüşünde

bende banyo yapıp rahatça gidiyolar diye biliyorum , akşam arkadaşın suyu gelmiş sabah hala bekliyodu demekki bir 5-10 dk dustan sakınca çıkmaz

günaydın yawruşlarr nasılsınızzzzzz ve benim tatlı mı tatlı yiğenlerimmmmmm

biz gösterdik karaciğer testimizi şükür hiç bişi yok eğer enzimlerim yüksek olsaydı bebeği almak zorunda kalırdık dedi hhııyyyyyyyyyyy çok korktum ama yüksek değil gayette normal rahat rahat kaşınabilirsin dedi doktorum sanırım stressell benim bu kasıntım eşim uyuz oldun galiba die de dalga geçiyo şapşikkk

canım sonuçların iyi olmasına sevindim , ama bence stresten değil genişlemekten her yerin mi bilmiyorumda benim genişleyen yerlerim kaşınıyo ilk aylar bacaklarım çok kaşınmıştı o ara pantolanlarıma giremiyodum , şimdide göğüslerim çok kaşınıyo takkelere giremez oldu Ben çatlaklar için krem almamıştım daha doğrusu fitoşun dediği medacassol var ama kullanmadım , bana bademle susam yağı karışımını demişti amcamın kızı kaşıntım olunca sürdüm beni rahatlattı açıkçası gerilmekten benim kaşıntılar yani tabi senin başka yerlerde de varsa bilemem .....

günaydınnnn...
neden acabaaaaa fatmam 35 oldun canım çok normal heyecanların korkuların basması

sen deyince hemen baktım habere ama ben de senin gibi 18 haftaya alıştırdım kendimi. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım, 24 derken 18i de kaçırmayalımm ama çalıştığım bakanlığa sonuna kadar destek veriyom bastırsın bastırabildiği kadar.
anammm onun bayağı yaklaşmış doğum bayrama ne kaldı kiiiii...

günaydın şeker...
ohhh allaha şükür sıkıntı yok, allahım bi daha sıkıntı yaşatmadan sağ salimm tamamlatsın hamişliğini, hepimizin inşallah
ha haaa uyuz mu allah seni ne diyimm...

benim ikizleri biliyosunuz zaten, göbüşten önce onlar çıkmıştı, anam geçen gün bi baktım, çatlağa benzer bordo renkli çizgiler oluşmuş. hemen çatlak kreminden sürdüm azcık azaldı ama, ben takkeleri çoktan değişrtirdim zaten

diğerinde umutlanmıştım sonra çok üzüldüm 18 e düştü diye o yüzden yasa çıkmadan hiç bişeye inanmam valla hiç etkilemedi haber beni gel 1 ekim yasa çıksada yolumuzu çizsek

bende takkeleri değiştirdim de yine küçüldü Annem demişti 95 bulur doğuma diye ben artık penye almaya başladım onların bedeni küçük hemde terlemeden etkilenmiyo daha rahatlar doğum sonrasıda rahat kullanılır esnek olunca

bacım işte çatlak kasıntısı değil sırtım ayaklarım ellerim parmak aralarım kollarım kaşım gözüm bildiğin uyuz oldum hakket galiba ben

valla kızıyodum kocişe ama hakket uyuzmuyum ne kaşım kaşım kaşınıyom bak şuan sırtımlan baldırım kasınıyo bide ayak parmağım

bende banyo yapıp rahatça gidiyolar diye biliyorum , akşam arkadaşın suyu gelmiş sabah hala bekliyodu demekki bir 5-10 dk dustan sakınca çıkmaz

kesinlikle canım bişey olmaz bizim gibi ilk hamilelik yaşayanlar çok panik yaşıyor ama bildiğim kadarıyla 8 saat beklenebiliyor su geldikten sonra hatta ben panik yapmazsam bişiler yemeyi düşünüyorum çünkü sonra sancı çekerken bişey yedirmiyorlar güçsüz düşülüyormuş ıkınmada zorluk oluyormuşş

slm kızlar gelemedim bi kaç gündür ne var yok nasılsınız? biz oğluşumla daha iyiyiz toparladık çok şükür, sudecim doğum yapmış olmalı sanırım henüz gelemedi inş hemen toparlar bir sorun yaşamamıştır,yeşilcikim ne alemde acaba o ne yaptı doğurdumu ki , geçmişe çok bakamadım o kadar vaktim olmuyo artık malum bebiş uyurken yetişmeye çalışıyorum heryere :)) diğer hatunlar nasılsınız hamişlik durumlarınız umarım bir sıkıntınız yoktur,öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın gelirim ben yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…