- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.961
günaydınnn kızlar nasılsınız,
neler yaptınız hafta sonu var mı doğuran
ben tüm cumartesi sabahtan akşama kadar gezdim
pazar günü de sabahtan akşama kadar yemek ve çamaşır sermek dışında yattım yuvarlandım
ve bugün mesaiiii, fatmanın dediği gibi hafta sonu tatili 3 gün olmalı bence de
size bi şey danışmak istiyorum kızlar. bunu yaşayanınız var mı içinizde. iş yerindeki hemşire normal dedi ama, bi de size sorayım.
dün oğluşum biraz anasını korkuttu. şimdi benim 28. haftam bitmek üzere. dün oğlum resmen alttan tepti, tam afedersiniz vajinamın orda hissettim atmalarını. sanki aşağıdan dışarıya çıkıverecek gibi. 7-8 kez kuvvettli vurdu. ama acı sancı vs. yok sadece tam oramda hissettim. korktum hemen yattım sonra durdu. herhalde hareketleri kuvvetlendi de ben ondan mı bu kadar net hissettim acaba. zira artık çok hareketlendiğinde göbeğimde depremler oluyo sankim
ohhhh hadi gözün aydın fatmam, güle güle kullanın aldıklarınızı. ben de alışverişimi az çok tamamlayım, çanta hazırlarım muhtemelen. sabırsızlanıyorum çok
bu arada ben sizin yazdıklarınızı beğenemiyorum beğen butonu görünmüyor bende :44:
Günaydınn hanımlarr bende doğurmadım daha
Geceeri doğru düzgün yatamaz oldum ya oğlan tekmeliyo rahat bırakmıyo ya da böyle bir gerginlik karnımda sürekli uyanmak da cabasıı vücut artık iyice hazır sanırım doğum sonrasına
Rüyamda gördüm oğlumu yaa çok tatlıydıı uyandığımda onun yanımda olmasını çok istedim bir de şöyle durdum baktım da bir haftaya kadar doğuracağım sanırım düşününce heyecanlandımm kendimi pek hazır hissetmiyorumm:18::18::18::18::18:
selam kızlarr uçarak geldim yanınızaa az daha doğuracaktım heyecandan
Artvin murgul a atandım:18::18::18: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya bi tuhaf oldumm Manisa-Artvin arasını düşününce offf diyorumm ama bi yandan da atandığım için seviniyorum öylee karışık duygulardayımm.. sizlerle paylaşmak istedimm
Artvin murgul a atandım:18::18::18: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya bi tuhaf oldumm manisa-artvin arasını düşününce offf diyorumm ama bi yandan da atandığım için seviniyorum öylee karışık duygulardayımm.. Sizlerle paylaşmak istedimm
Artvin murgul a atandım:18::18::18: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya bi tuhaf oldumm Manisa-Artvin arasını düşününce offf diyorumm ama bi yandan da atandığım için seviniyorum öylee karışık duygulardayımm.. sizlerle paylaşmak istedimm
Tubi bu arada sana hamişlik çok yakışmış kız facebookta resmini gördümm
Canım tebrik ederim gerçekten çok sevindim. Hayırlı olsun. Atandın ya gerisi gelir. Ilk dönem doğum izni, sonra rapordu, sömestr tatili felan kışı atlattın mı tamamdır. Adaylığın kalkınca da ver elini manisa. Bak oğluşun ayağının kısmeti ile geldi annesine..
Teşekkür ederim fatmamIlk hamiş fotomu yayınladım faceden. Bilmeyen arkadaşlarım şokta şu an zaten
selam kızlar nasılsınızzzz herkes iyimi
didoşum atanmışsınnn çok sevindim ben bu memuriyet işlerini anlamam ama oğluşun kısmetiyle geldi çok tebrik ederim caım benimmmm
fatmişim sende hazırlamışsın herşeyi gözün aydın
tubişim iremimim bambum aynur ablam hepinize selamlar
benim hiç keyfim yok neden bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum dahada ağlayasım var bi tuhafımm
teşekkür ederim kuzum
hayırdır tatlım ne oldu canım
bişi olmadı yawrum duygusallıktan mı bilmiyorum durup durup ağlıyorum
allah allah bazen oluyor ağırlık duygusallık çöküyor insanın üstünee
aynen öyle ağırlaştım uyuyamıyorum falan sıkıldım işten şuan sorsan çok mutsuzumtabi oğluşumun tekmeleri hariç hamilelik buhranına girdim sanırım
oyy kuzum yaa biraz gez dolaş yaaa kafanı dağıt bide lohusalık var
ama ama kocan ne yapacak o gelebilcekmi yanına hem sevindim hem üzüldüm napıcaksın kuzum
canımm gözün aydın senin adına çok sevindim branşın neydi ben unutmuşum orayı.. bence sevin atandın ya gerisi gelir şimdi doğum izninde olacaksın zaten sonra da zamanı gelince bi hal çaresine bakarsınız..
canım tebrik ederim gerçekten çok sevindim. hayırlı olsun. atandın ya gerisi gelir. ilk dönem doğum izni, sonra rapordu, sömestr tatili felan kışı atlattın mı tamamdır. adaylığın kalkınca da ver elini manisa. bak oğluşun ayağının kısmeti ile geldi annesine..
teşekkür ederim fatmamilk hamiş fotomu yayınladım faceden. bilmeyen arkadaşlarım şokta şu an zaten
selam kızlar nasılsınızzzz herkes iyimi
didoşum atanmışsınnn çok sevindim ben bu memuriyet işlerini anlamam ama oğluşun kısmetiyle geldi çok tebrik ederim caım benimmmm
benim hiç keyfim yok neden bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum dahada ağlayasım var bi tuhafımm
kızlar hepinize teşekkür ederim...
Öznurcum branşım bilişim teknolojileri ..
Tubişim yaa doğum izni 8 hafta sonra da bizim eğitimler filan olacak sanırım yani malesef uzun süre ayrı kalacğaız gibi
FAtmişim yaa işte kocamdan ayrı olmak üzüyor ya beni yol da uzak ha diyince gidip gelemeyeceğiz ama inşallah onun da bi hal çaresi bulunur canım yaa napalım kaç senedir bekliyoruz atamayıı
hoş geldin fulimmmm.selam kızlar nasılsınızzzz herkes iyimi
teşekkür ederim canım.kız anaları alınmasın ama derler ya oğlanlar analarını güzelleştirir diye hakkaten bide kilo alınca yüzün apak olmuş
Slm kızlar
Didoş hayırlı olsun tatlım , daha önünde 8 haftan var üzülmek için tadını çıkar bebişinle zamanın ama merak ettim kim gelecek seninle , artvin güzel yer geçerken banada uğra
Ben iş yerinde tekim biri izinde biri süt izninde işler yığıldı işin kötü tarafı ilk zamanlardaki gibi uykuya düştüm ama resmen uykusuzluktan cumadan beri çok sertleşti haraketlerimiz resmen sırtını dayayıp yer genişletiyo yada gerneşiyo hem alttan hem üstten ağrıtıyo ve özellikle akşam altılarda başlıyo uykusuzluktan gözüm kapanana kadar desem yeri eskiden karnı doyunca dururdu şimdi durmazda oldu sanki yoruluyorum yaw geçsin şu 4 hafta :106::106::106:
hoş geldin kısss.
Ben de başa sardım canım. Akşam belli bi saatten sonra gözler gidiyo benim. çekyat açtık hiç kapanmıyor zaten, yerleşiveriyorum hemen. şimdi hava soğudu yastığın yanına bi küçük battaniye iliştiririm oraya. Yataktansa orda uyumak daha cazip geliyi bana. Benim uykusuzluğumun sebebi hem oğluşum hareketleri hem de gece bacaklarım yüzünden uyanıyom.
Geçen gece de bacaklarım çok uyuşunca yatakta arkama yaslanıp azcık oturayım bacaklarım rahatlasın dedim, oturduğum yerde uyumuşum
Neyse biriktirebildiğimiz uykuları biriktirelim, sora lazım olur.
kızlar hepinize teşekkür ederim...
Öznurcum branşım bilişim teknolojileri ..
Tubişim yaa doğum izni 8 hafta sonra da bizim eğitimler filan olacak sanırım yani malesef uzun süre ayrı kalacğaız gibi
FAtmişim yaa işte kocamdan ayrı olmak üzüyor ya beni yol da uzak ha diyince gidip gelemeyeceğiz ama inşallah onun da bi hal çaresi bulunur canım yaa napalım kaç senedir bekliyoruz atamayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?