Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cok normal canım oğlun şuanda daha dönmedi ve ayakları aşağıda vajinana dayıyor ve oradan tepikliyor seni bi kaç haftaya kadar dönecek sen merak etme

saol datlum valla sırtımdan yük kalktı malum artık 34. haftaya girdim ben kırmızı bebiş çantamız ve kırmızı valizimizle hastaneye gitmeye hazırıızzz

anam didoş senin takvimi gördükçe ben heyecanlanıyorum bacımmm maşallahhh yaaaaa

selam kızlarr uçarak geldim yanınızaa az daha doğuracaktım heyecandan

Artvin murgul a atandım:18::18::18: Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya bi tuhaf oldumm Manisa-Artvin arasını düşününce offf diyorumm ama bi yandan da atandığım için seviniyorum öylee karışık duygulardayımm.. sizlerle paylaşmak istedimm

canımm gözün aydın senin adına çok sevindim branşın neydi ben unutmuşum orayı.. bence sevin atandın ya gerisi gelir şimdi doğum izninde olacaksın zaten sonra da zamanı gelince bi hal çaresine bakarsınız..

ama ama kocan ne yapacak o gelebilcekmi yanına hem sevindim hem üzüldüm napıcaksın kuzum

canım tebrik ederim gerçekten çok sevindim. hayırlı olsun. atandın ya gerisi gelir. ilk dönem doğum izni, sonra rapordu, sömestr tatili felan kışı atlattın mı tamamdır. adaylığın kalkınca da ver elini manisa. bak oğluşun ayağının kısmeti ile geldi annesine..

Tubi bu arada sana hamişlik çok yakışmış kız facebookta resmini gördümm

teşekkür ederim fatmam ilk hamiş fotomu yayınladım faceden. bilmeyen arkadaşlarım şokta şu an zaten

selam kızlar nasılsınızzzz herkes iyimi

didoşum atanmışsınnn çok sevindim ben bu memuriyet işlerini anlamam ama oğluşun kısmetiyle geldi çok tebrik ederim caım benimmmm

fatmişim sende hazırlamışsın herşeyi gözün aydın

tubişim iremimim bambum aynur ablam hepinize selamlar

benim hiç keyfim yok neden bilmiyorum sabahtan beri ağlıyorum dahada ağlayasım var bi tuhafımm

kız anaları alınmasın ama derler ya oğlanlar analarını güzelleştirir diye hakkaten bide kilo alınca yüzün apak olmuş

teşekkür ederim kuzum
hayırdır tatlım ne oldu canım

oyy kuzum yaa biraz gez dolaş yaaa kafanı dağıt bide lohusalık var

iş yerindeyim çıkamıyorum ya oda basıyo beni

lohusalık dedin de bizde bitirdik herşeyimizi bi çantamızı hazırlamamız kaldı şaun sersem gibiyim bide lohusalıkta da mı böyle olucaz inşallah olmayız

eşim zavallım gelip gidip birimi bişi dedi ben mi bilmeden bişi yaptım dio halbuki yok hiç bişi böğüre böğüre ağlayasım var sadece

ama ama kocan ne yapacak o gelebilcekmi yanına hem sevindim hem üzüldüm napıcaksın kuzum

kızlar hepinize teşekkür ederim...
Öznurcum branşım bilişim teknolojileri ..

Tubişim yaa doğum izni 8 hafta sonra da bizim eğitimler filan olacak sanırım yani malesef uzun süre ayrı kalacğaız gibi

FAtmişim yaa işte kocamdan ayrı olmak üzüyor ya beni yol da uzak ha diyince gidip gelemeyeceğiz ama inşallah onun da bi hal çaresi bulunur canım yaa napalım kaç senedir bekliyoruz atamayıı

Slm kızlar

Didoş hayırlı olsun tatlım , daha önünde 8 haftan var üzülmek için tadını çıkar bebişinle zamanın ama merak ettim kim gelecek seninle , artvin güzel yer geçerken banada uğra

Ben iş yerinde tekim biri izinde biri süt izninde işler yığıldı işin kötü tarafı ilk zamanlardaki gibi uykuya düştüm ama resmen uykusuzluktan cumadan beri çok sertleşti haraketlerimiz resmen sırtını dayayıp yer genişletiyo yada gerneşiyo hem alttan hem üstten ağrıtıyo ve özellikle akşam altılarda başlıyo uykusuzluktan gözüm kapanana kadar desem yeri eskiden karnı doyunca dururdu şimdi durmazda oldu sanki yoruluyorum yaw geçsin şu 4 hafta :106::106::106:

kocanın senin yanına gelme şansı olmucak mı acaba kuzum memur değilmiydi sanki senin eşinde

anammm kafam şaştı hesaptan. ara öğün için ara verdim geldim yanınıza
hoş geldin fulimmmm.
hobaaaa niye öle duygusala bağladın güzel hamişim benim.
gerçi ara ara bende de oluyo öle. mesela cuma eşimin doğum günüydü, kutluyorum sarıldım, allah başımızdan eksik etmesin seni dememle sulandı gözlerim, eşim şebeklik yapmasa oturcam ağlıcam
ama sen yine de çok abartma canım, daha lohusalığımız var

kız anaları alınmasın ama derler ya oğlanlar analarını güzelleştirir diye hakkaten bide kilo alınca yüzün apak olmuş
teşekkür ederim canım.
ha ha sadece yüzüm mü her bir yerim ak pak löp löp olma yolunda gidiyi:26:
ama olsun bebişim geliyor ya varsın azcuk tombik olayım.

hoş geldin kısss.
ben de başa sardım canım. akşam belli bi saatten sonra gözler gidiyo benim. çekyat açtık hiç kapanmıyor zaten, yerleşiveriyorum hemen. şimdi hava soğudu yastığın yanına bi küçük battaniye iliştiririm oraya. yataktansa orda uyumak daha cazip geliyi bana. benim uykusuzluğumun sebebi hem oğluşum hareketleri hem de gece bacaklarım yüzünden uyanıyom.
geçen gece de bacaklarım çok uyuşunca yatakta arkama yaslanıp azcık oturayım bacaklarım rahatlasın dedim, oturduğum yerde uyumuşum
neyse biriktirebildiğimiz uykuları biriktirelim, sora lazım olur.

sorma 10-11 olmadan yatamıyodum üstüne gece kalktığım için ayrı uykusuzluk vardı şimdi iş yerinde ekstra yorul birde zillimin yüzünden yattığımla uyuyamama bir o yana bir bu yana dönüyom zaten tam rahat pozisyon bulana kadar , eşime dedim bir iki haftaya ben seni yataktan kovarım yastıkla bir o yana bir bu yana dönülmüyo bir sağıma yastık bir soluma koycam anca sığarız yastıklar ben ve kızımla diyede gülüyo halime

canım benim bi sene biraz yorucu olur sizin için ama olsun.. doğum iznini daha önce memur olmadığın için mi 8 hafta kullanacaksın sadece.. öyle bile olsa raporlarla falan idare edersin canım eğitimler olmadığı zamanlar.. branşın da iyi bi sene sonra manisadasın inşaallah tekrar hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin sana şans getirdi kendi de sağlıkla gelir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…