- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.781
günaydın annişler nasılsınızzzz
diarcım cok sevindim çok şükür tertemiz çıktı testin canım benimmmm
didoşummmmm bayılıyorum senin su kuş sevdana anne olmadan anane oldun vallabu arada az kaldı kavusuyosun yiğenimizeee
aynur ablammmmm maşşallah Zeynep Narinimize nasılda toparladı kendini küçük prensesimizartık didoş yada sen topiğimizin açılışını yapın hayırlısıyla doğumlar başlasınnnnn
roseisss seninde az kaldı hadi üçünüz doğurun sonra sıra fatmikimle seraba gelsin hayırlısıylaaa
tubişim ballı lokmammmm
şekerli suyu içince tutuyo bi nebze bana limonata içirmişlerdi o daha iyi tuttu tabi korkma ben çok panik yaptım şekerim çıkmadı ama stresten tansiyonum fırlamıştı rahat ol bebeğimmmm
fatmikimmm bende 35. haftada almayı düşünüyorum raporumu artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyım ben yahuuuu
iremiommmmmmm bebikommmmm sen senelik izinle birleştiriceksin sanırımmm ohhh uzun uzun tatil yap dinlen artık evde
bambummm oğluş alışıyor artık gözün aydın kocaman bi afferim o akıllı bıdığaaaaa
kimseyi atlamadım umarım
biz iyiyiz şükür cuma günü dediğiim gibi annem merdivenlerden düşmüş doktora götürdük ayağını kırmış cuma c.tesi bendeydi pazarda babam eve çıkardı o basında artık bugün daha iyi nazlıydı artık daha da bi nazlı
14 eylüle aldık randevumuzuda tansiyonumu takip ediyorum birde alfamet die bi ilaç verdi düzenlesin die genelde 11/6 çıkıyodu zaten benim tansiyonum stres yapınca cıkıyo işte ama şimdi arada 9/5 oluyo acaba ilaçmı bu kadar düşürüyo :44::44::44:
fulim benimde 11-7 10-7 falandı son randevuda benimde 13-9 çıktı tansiyonum , doktor takip et dedi, 3 gün hep ya 9-6 ya 9-5 çıktı ki ilaçta kullanmadım heyecan ve sıcağa bağladılar benimkini genelde farkında değiliz ama fazladan heyecan yapıyoz galiba birde artık havalar az serinlese rahatlıycaz bence ...
günaydınnn fulimmmm.
Canım benim babam tansiyon hastası. Düzenli ilaç kullanıyor. Ha hamişlikte farklıdır tabi ama babamın dönem dönem kullandığı ilaç garamajı düşer veya yükselir. Mesela yazın dozajı azaltırlar, terle tuz kaybı olduğu için tansiyon daha da düşer diye.
Bence senin o ilcı kullandıktan sonra dr.un daha sık takip etmesi gerekir. çok düşmesi de iyi bi şey deil çünkü.
didoşummmmm bayılıyorum senin su kuş sevdana anne olmadan anane oldun vallabu arada az kaldı kavusuyosun yiğenimizeee
aynur ablammmmm maşşallah Zeynep Narinimize nasılda toparladı kendini küçük prensesimizartık didoş yada sen topiğimizin açılışını yapın hayırlısıyla doğumlar başlasınnnnn
roseisss seninde az kaldı hadi üçünüz doğurun sonra sıra fatmikimle seraba gelsin hayırlısıylaaa
tubişim ballı lokmammmm
şekerli suyu içince tutuyo bi nebze bana limonata içirmişlerdi o daha iyi tuttu tabi korkma ben çok panik yaptım şekerim çıkmadı ama stresten tansiyonum fırlamıştı rahat ol bebeğimmmm
fatmikimmm bende 35. haftada almayı düşünüyorum raporumu artık sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyım ben yahuuuu
iremiommmmmmm bebikommmmm sen senelik izinle birleştiriceksin sanırımmm ohhh uzun uzun tatil yap dinlen artık evde
bambummm oğluş alışıyor artık gözün aydın kocaman bi afferim o akıllı bıdığaaaaa
kimseyi atlamadım umarım
biz iyiyiz şükür cuma günü dediğiim gibi annem merdivenlerden düşmüş doktora götürdük ayağını kırmış cuma c.tesi bendeydi pazarda babam eve çıkardı o basında artık bugün daha iyi nazlıydı artık daha da bi nazlı
14 eylüle aldık randevumuzuda tansiyonumu takip ediyorum birde alfamet die bi ilaç verdi düzenlesin die genelde 11/6 çıkıyodu zaten benim tansiyonum stres yapınca cıkıyo işte ama şimdi arada 9/5 oluyo acaba ilaçmı bu kadar düşürüyo :44::44::44:
bende havalara bağlıyorum bebeğim çünkü hissediyorum böyle bi daralma geliyo nefesim daralıyo o zamanda yüksek çıkıyo işte şu bi kaç güne serinliycekmiş inşallah serinlesede rahatlasak dediğin gibi
canım bana günde 2 kere verdi ama ben günde 1 içiyorum ve sık sık tansiyonumu ölçüyorum zaten kontrolmüzde 15 güne düştü sağlıcakla alsak yawrularımızı kucağımıza
yarın 39. Haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)
bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. Tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..
Bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece
37yi beklemeden çıkıcan yani inşallah bende dayanabilirim 37 ye kadar
eşim pek ümitli değil ama bilmiyorum
canım okudum onu ama cevap yazamadım çok geçmiş olsun annene biran önce iyileşir inşallahh
benimde randevum 14 eylülde
bizde haftasonu yağmur bile yağdı dahada fena oldu neme çevirdi , ama geceleri soğuk artık en azından eşim battaniye örttü bende üşüdüğümü farketmiyom ama sabah tekrar safra ile buluştum , aklıma ilk zamanlarım geldiBakalım tekrar ölçtürmedim bende ama bunalıyorum dışarı çıkınca büyük ihtimal o yüzden oldu yazın annemlerde de olmuştu ki temmuz daha sıcaktı ben sıcağa bağlıyorum ....
yarın 39. Haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)
bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. Tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..
Bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece
fulim avatarın ne taç mı
canım benim doktoruma kalsa 32 de çıkmalıyım ama ben kurbana kadar beklemek istiyorum sezeryan olacağı içinde 35 te çıkıcam zaten kurban haftası 35 oluyo rapor kurban tatilinden sonra baslar yani 36 dan sonra bi ayar yapıcaz bakalım
evet sıcaklar yapıyo birde cuma günü çok bekledik hastanede sıkıntı yaptım havalandırmada çalışmıyodu ondan yükseldi gibi geldi bana tabi doktor mazeret kabul etmiyo sıkı takipteyizzzz
ay ay ayyyyyyyy ce eee yapıcak hasan umut yer onu teyzesi hayırlısıyla kucağına al oğlunu canmarkadasımmmm
iwiitttt iwwwiiitttt taç yaptım kendimeeee
canım benim doktoruma kalsa 32 de çıkmalıyım ama ben kurbana kadar beklemek istiyorum sezeryan olacağı içinde 35 te çıkıcam zaten kurban haftası 35 oluyo rapor kurban tatilinden sonra baslar yani 36 dan sonra bi ayar yapıcaz bakalım
evet sıcaklar yapıyo birde cuma günü çok bekledik hastanede sıkıntı yaptım havalandırmada çalışmıyodu ondan yükseldi gibi geldi bana tabi doktor mazeret kabul etmiyo sıkı takipteyizzzz
ay ay ayyyyyyyy ce eee yapıcak hasan umut yer onu teyzesi hayırlısıyla kucağına al oğlunu canmarkadasımmmm
iwiitttt iwwwiiitttt taç yaptım kendimeeee
evet kurban avantajınız var sizin benim son 3 haftamın içinde oluyor mecburen izinde kaynıyorrr
tubişim ballı lokmammmm
kimseyi atlamadım umarım
yarın 39. haftaya giriyoruz kızlar heyecan doruktaa son günlerim sanırım bunlar ama inşallah oğlum temebellik yapmaz :)
bu arada tercih dönemi başladı onunla uğraşacam inşallah sonucu da güzel olacak. tabi bu beni biraz bilgissayar başına bağlayacak ama olsun akşamları biraz yüryüş yaparım. Kendi evimde olsam dhaa çok hareket ediyodum ama burda annemler bi işe elimi sürdürmüyolar ki..
bu serap nerelere kayboldu ekim annelerinde mi takılıyo sadece
ayyy kurban 9 gün di miiiiiay ben tatillerde yatmaya pek alıştım
evet kurban avantajınız var sizin benim son 3 haftamın içinde oluyor mecburen izinde kaynıyorrr
tacını yesinler kısss seningüle güle kullan canım...
ayyy kurban 9 gün di miiiiiay ben tatillerde yatmaya pek alıştım
Fulim taca da oturttun mu onu yoksa resmini koysanaBende geçen birinde gördüm o taçları çok güzel ya bende kızıma bant yaptırmayı düşünüyom nilsu tasarım diye bir sayfa var face de anne kız tac bant yapıyo
küstüm......
Hem doğum sırasında hem de selam da unutulmuşum.....
tubişim ballı lokmammmm
kimseyi atlamadım umarım
iwiitttt bayramın peşine gibi olucak izin inşallah
teşekkürederimmm yawwwrrrummmmmmmmm
hehe tatil diyince zilleri takıyos hemennnnnn
bebeğim daha taca oturtmadım inşallah akşama taca oturtup resmini çeker atarım ihihihihihi çok dadlu oluyolar işte bende o yüzden yaptımmmmm
ayyyyyyy valla haklısın bebeğim ama hamileliğime var kurban olduğum yoksa sen ve paşam alp unutulurmusunuz hiç bitanem benim affeeettttttt
nasılsın bu arada hazırlıklarınıda tamamladınnnnn oohh misssss
eeeee hadi bakalım sen göbüşündekine dua et yoksa hıhhhh der küserdim....
Canm valla alp paşanın çantası hazır,benimkliere yer kalmadı koca cantada kendime baska canta hazırlıcam bugün benimkieriyıkadım,az sonra ütüleyip yerlestircem cantaya...
Yarın annem anjiyo olucak,inşallah sorunsuz atlatır cok üzülüyorum,hiç bi faydam dokunamıyo,o da bana üzülüyo,daha temizliğini yapcaktık,sana,paşaya bakcaktım ben diyo...sen yanımızda ol iyi ol yeter dedim...
eeeee hadi bakalım sen göbüşündekine dua et yoksa hıhhhh der küserdim....
Canm valla alp paşanın çantası hazır,benimkliere yer kalmadı koca cantada kendime baska canta hazırlıcam bugün benimkieriyıkadım,az sonra ütüleyip yerlestircem cantaya...
Yarın annem anjiyo olucak,inşallah sorunsuz atlatır cok üzülüyorum,hiç bi faydam dokunamıyo,o da bana üzülüyo,daha temizliğini yapcaktık,sana,paşaya bakcaktım ben diyo...sen yanımızda ol iyi ol yeter dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?