Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ablacım ben de cinsiyet bi kesinlkeşsin diyip duruyodum içimde vardı bişeyler.. Doktora defalarca sordum önce baya bi ağzımı aradı erkekmiş gibi sonra gözün aydın kızın oluyo dedi.. Herkese erkek dedim kesin mi dedim kız diyeyim mi dedim. Doktor da de tabi sonra doktorun cinsiyeti bilememiş derler doğduğunda dedi.. Eşim baya şaşırdı herkese sürpriz olduu

Hayırlısı olsun, bir kız bir erkek ÇOK GÜZEL BENCE. Kız kardeşim de hamile 3 aylık. İkinci oğlun geliyor dediler ona da çok üzüldü. Kız istiyordu. İnşallah onun doktoru da seninki gibi yanılmıştır :) Sağlıcakla doğsun hepsi. İyi ki alışverişe başlamadın.

kızlar merhaba nasılsınız...
ben kötüyüm.
fena halde grip oldum. 5 gün rapor verdi dr. yatıyom evde yorgan döşek. salgın varmış, beni yakaladı.
kendinize dikkat edin, öpüyom çok sizi...

az kaldı tabii sizin bebişe kavuşmaya ne güzel....Hayal ediyorum o günleri hatta biraz büyyüyp de babasıyla oynadığını da hayal ediyorum... Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla....

inşaallah kardeşinin de gönlünden geçen gerçek olur abla olmaz diye bişey yokmuş bak ben yaşadım.. Allahım hayırlısını versin.. Alışverişe iyiki başlamamışım gerçekten şimdi doya doya yapabilirim.. Kayınvalidem bile çok heveslendi pembe hırkalar örcem diye bugün gidip renk beğencez örmeye başlayacak hemen

kızlarr herkese günaydınn nasılsınızz benim tatil bitiyo cuma gecesi yolcuyuz inşaallah bakalım.. önce antepe ordan da evimee.. dün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim herkesi tekrar arayıp kız olduğunu söyledimm.. herkese sürpriz oldu.. şimdi kız isimlerine bakmaya başlıcam bu sefer de kızım için önerilerinizi bekliyorum tabi her ay cinsiyette bi değişiklik yapmazsak

Günaydın kızlar kac gündür kk ya giremiyodum ben ya hata veriyodu. Sonunda kavustum size nasılsınız bakalım canocanlar?

Günaydın kızlarr...

Aynur abla bu cumagideceğim doktora da çok kalabalık oluyormuş randevular bile şimdiden doluu artık hangi doktora denk gelirse gidecemm sonrsı için aldım randevumu da bakalım nasıl olacak..ama hastane güzelmiş doğum yapanlar çok memnunmuş :)

burda rahatım şişliklerim bile azaldı gibi memnunum yani.. eşim de doğumda gelecek inşallah . bu süre çok uzamasın yaa özleriz biz

tubişimmm geçmiş olsun kuzum dikkat et yavruna da kendine de..

fatmişşş, fuli,,, fitoşş nerelerdesinizz??

geldim kuzum ben kkya giremiyodum...
Sen ankaraya gitmişsin orda rahatlamışsın ne güzel biraz...ondan şişliklerin azalmıştır,bende gecen hafta dr baktı ödem yokmuş henüz ama son ayda kacınılmaz olur kesin,şimdilik cok yürüyünce ayaklarım şişiyo oturunca akşamları o kadar... Ben de cuma günü gidicem doktora,doğum iznlm başlıyo artık raporumu alıcam... Önceki raporlarda işyerimin muhasebecisi sgk ya bildirim yapmayı unutmuş,bedavaya 1 ay fazladan beklicem rapor paramı almak için,ne güzel o para gelseydi oğluşumun alışverişini tamamlıycaktım,artık ay başına kaldı...

Bu arada bulunduğunuz yerlerde kipa varsa uğrayın derim,bebe giyimde süper indirmler vardı ve cok kaliteli yumuşacık...
10 tl ye 15 tl ye kapşonlu ceketler aldım,uyku tulumları falan 18 tlye düşmüş... Normal tulumlar cıtcıtlılar cok ucuz... Genel bi indirlmmi yoksa tek bu mağazada mı bilmiyorum ama siz bi bakın yinede...

bu raporlarn sgk ya bildirilmesi de zaten ARtık bebişin nasibi başka yerdendir canım maaşını alınca alırsın daha vaktiniz var.

yakında kipa yok ama buralarda zaten 7 liraya alt üst takımlar vs var. bizim de şu an için pek bir ihtiyacımız yok bebiş doğunca daha çok belli olacak ihtiyaçlarımız kıyafet anlamında. Sağdan soldan da biraz gelir zaten ben aldımmı büyük alırım artık gideceğimize yakın kışın giyer oğlum.

hiç sorma canm kaç gün uğraştırdılar bizi boş yere.... 2dk da hallolcak işi 1 ayda yapmamışlar....
ben de artık küçük almıyorum tamamladım küçükleri,aldıklarımı 3-6 yada 6-9 alıcam artık...
Kız didoş cok az kaldı hikayeni okumak için sabırsızlıkla bekilyorum....

Günaydın canım. Hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın bakalım, Alp paşa nasıl?

cok şükür abla ikimiz de iyiyiz paşamla...
Cuma günü rapor için doktora gidicez balkalım paşamız kaç gr olmuş nasılmış meraktayım....
Siz nasılsınuız zeynep narinimizle?

Cuma günü rapor için doktora gidicez balkalım paşamız kaç gr olmuş nasılmış meraktayım....

İnşallah sorunsuz alırsın raporunu canım. Bazı iş bilmez personel eline yüzüne bulaştırıyor bu tip işleri. Ben bu kadar basit işle günlerce uğraştım.

Biz iyi miyiz bilmiyorum. Dünden beri ağrı var alt karnımda. Bazen artıyor bazen azalıyor. Enfeksiyondan galiba.

hergeçen gün insan daha da merakediyor kaç kg olmuş boyu ne olmuş vs vs :) bende çokmerakediyorum bir haftada kaç gram aldırabilmişim paşama :44::44:

her gün yürüyeyim de çabuk doğsun istiyorum :)

kızlar ben yrn denize gircem bişey olurmu 20 haftalık oldum.. Sizler girdiniz mi? Biraz araştırdım çogunlukla giriliyor deniyor birkaç kişi demiş dıdımın dıdısı mikrop kapmış bebek ölmüş fln....

hergeçen gün insan daha da merakediyor kaç kg olmuş boyu ne olmuş vs vs :) bende çokmerakediyorum bir haftada kaç gram aldırabilmişim paşama :44::44:

her gün yürüyeyim de çabuk doğsun istiyorum :)

Valla ben de merak ediyorum Zeynep Hanım on günde kaç olmuş. İddiayı açıyorum. Sizce kaçtır. Beni 2200 anca olmuştur diyorum :))) Senin bebiş de 2900 ya da 3000 olmuştur bir haftada Maşallah. Doğabilir artık:))

Slm teyzoslar , kizcem 1455 gr 40 cm olmus pozisyon olarak carprazdi tansiyonum az yuksek cikti 13/9 3 gun takip et dedi , 3 hafta sonra rapor aktarmami yapcam kismetse diger randevumuz daha erken olacak ve artik nst ye girmeye basliyoruz 32 haftaylsa beraber ,bizden simdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…