Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızlar

geçmiş olsun abla , sonuç olarak sancılar için ne verdiler sana kesilsin diye bişey verdiler demi :44::44::44:

yok kuzu ne tamamlaması hep tekir bekir şeyler annemler gelecek haftaya inşallahh o zaman bitiricezz

geçmiş olsun ablacım ama sen böyle deme yaa sen böyle dersen biz ne yapalım bu senin üçüncü bizim ilk neyle karşılaşacağımızı bile bilmiyoruzz

geçmiş olsun ablacım ama sen böyle deme yaa sen böyle dersen biz ne yapalım bu senin üçüncü bizim ilk neyle karşılaşacağımızı bile bilmiyoruzz

Canım benim, bütün doğumlar bir meçhuldür. Başımıza ne geleceğini hiç bilemeyiz. Allah hepimizi güzel şeylerle karşılaştırsın canım. Bana bakmayın ben iyice duygusala bağladım. Bu sabah eşim tekmeliyor mu kızım diye karnımı okşamaya kalktı adamı nerdeyse dövecektim. Sinir küpü oldum ister istemez. Zaman geçmek bilmiyor sanki.

günaydın kızlar

geçmiş olsun abla , sonuç olarak sancılar için ne verdiler sana kesilsin diye bişey verdiler demi :44::44::44:

Sağ ol canım. Sancılar için bir şey vermediler. Bu haftalarda bu kadar sancı normal dedi acil doktoru. Kimisi bunu hiç hissetmeden yaşarmış. Benim ağrı eşiğim düşükmüş. Daha kendi doktoruma soramadım. Perşembe günü kontrole gideceğim. İdrar yolu enfeksiyonundan yükselmiş olabilirmiş sancılar. Onun için bir antibiyotik verdi. Tek kullanımlık bir toz. Ama içmedim. eN AZINDAN doktoruma sorayım öyle. Sancılar özellikle geceleri var. Öle bağırtacak şekilde değil tabi. Çook hafif adet sancısı gibi.

perşembeden öne alsaydın keşke bugün falan gitseydin acillik oldum desen almaz mı 2 gün önceye ..............

perşembeden öne alsaydın keşke bugün falan gitseydin acillik oldum desen almaz mı 2 gün önceye ..............

Alamadım sıra, ful doluymuş. Teli de o gün akşama kadar cevap vermedi. Kızdım daha aramadım. Zaten bıktım doktordan da kontrolden de. Ne olacaksa olacak ne yapalım. Hazırız bekliyoruz. İnşallah biraz daha büyümüştür bu hafta. Gına geldi artık :))))

ay abla şunun surasında senin doğumuna ne kadar kaldiki maksimum 3 hafta sakin ol geçip bitecek
bizim servis şoförüde bana diyoki ne uzun sürdü senin hamileliğin yaza denk geldi ya çok bunaldıkk

ay abla şunun surasında senin doğumuna ne kadar kaldiki maksimum 3 hafta sakin ol geçip bitecek
bizim servis şoförüde bana diyoki ne uzun sürdü senin hamileliğin yaza denk geldi ya çok bunaldıkk

Hahaha sizin şöför de benim doktorla kafadar. Benimki de öyle dedi geçen gitmemde :))) Ya kuzum en geçmeyen günlere geldik :) Hele son günler çok daha sabırsız oluyor insan. Kendimi 20 yıldır hamileymiş gibi hissediyorum :))) Evi var ya pislik götürüyor resmen. Elimayağım kalkmıyor işe. Evde de durmaya alışkın değilim ya iyice yalan dünyadaki Orçun'a döndüm :)))) Bir de 36 haftadır hamileyim, doktora gidince 34 çıkıyor ya iyice sinir oluyorum. Hala nasıl geç döllenme olur aklım almıyor :)))) Herkes ileri giderken ben geri gidiyorum sanki. Bu gidişle 2014 te doğurabilsem iyidir :))) Allahtan sezeryanız yani :)) Bakalım perşembe ne diyecek doğum tariihimi öne çekecek mi? Evet sıcaklara geldi zor zamanlarımız. İki çocuğumda da sıcaklara kalmamıştım, ben de ilk defa böyle oluyorum. Size ders olsun, bir dahakine yaza denk getirmeyin :))))

ayy sorma ama millete nedense çok uzun geldi anlamadım belkide karnım birden büyüdü diye herkes doğuma gitcem sanıyo ama daha 2 ay varr
ben eşime diyom zati ikinciyi böyle yaza denk getirmeyelim

kan vereli bir hafta oldu sonuçlanması için 1 hafta kadar daha bekleyeceğim. Bu arada bebişimin hareketlerini hissetmeye başladım.Çok güzel

Ama grip oldum kızlar ya.. YAni grip mi bilmiyorum çok hapşırıyorum burnum akıyor.Başka bişeyim yok ne yapsam iyi gelir???

Kızlarrr doktordan geldikkkk.. Bana bi prenses geliyomuşşşşşş şoktayımmmmmmmmm

Bu sabah aklımdan geçtin canım. Acaba ne oldu diye düşündüm. Demek bir hafta kaldı. Hadi hayırlısı bakalım. Bu arada gözünaydın bebeğini hissetmeye başlaman ne güzel. İlk bebekler erken hissedilmez derler ama biizm topik bu tabuyu yerle bir etti. Herkes bebeğini 20 haftalık olmadan hissetti maşallah. Gribin için de geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine mevsim nezlesidir o geçer inşallah.

Kızlarrr doktordan geldikkkk.. Bana bi prenses geliyomuşşşşşş şoktayımmmmmmmmm

Dün doktora gideceğim dediğinde sana böyle bir şey söyleyecekleri içime doğmuştu yeminle. Hatta oğluşumu göreceğim dedin ya, şoka uğramasa diye geçti içimden :))) Kesinmiymiş bari bu sefer. Hadi hayırlı olsun bir daha canım :))

SAOL ABLACIm inşallah fazla ilerlemeden atlatırım: daha çok yeni hamileyken antibiyotik kullandım ya ödüm kopuyo şimdi

bakalım insan herşeye alışıyor zamanla 1 hafta geçti bile unutuyorum sanki bi de kıpırtıları hissedeince mutluluk doluyor içime. İnşallah şu sonuçları alalım da hayırlısıyla .. Sen de ne var ne yok abla nasılsın

Selamkızlarrr nasılsınızzz???

Aynur abla sancıların enfeksiyondan olabilir inşallah kendi doktorun daha aydınlatıcı bilgi verir. Benim idrarsonucum da da protein çıkıyor ph 8 çıkıyor vs vs.. sağlık ocağındaki ebem endişelenmişti vs ama doktorda da idrar tahlili yaptırmıştım ya onda da 2-3 değer sınırdan farklı çıkmış ama idrarın temiz dedi bana bir şey yok dedi gözünden mi kaçtı bilmiyorum artık.. Doktororumu da seviyordum güveniyordum ama körükörüne de güvenmemek lazım :)

bu arada ben anakraya geldim geleli öyle pek sancım filan yok buranın havası yaradı heraldeee

bambucummm prenses seni şoketmişşşş hayırlısı olsun canımm :))) bu da güzel bir haber

diarcımaz kaldı sabret her şey güzelolacakinşallahhhh

37. haftaya da girdikkkkk hadi bakalımmmmm heyecan doruktaaa
doktora bir gideydimmm yaa zaman geçmiyooo ortam nasıl oalcak çok merak ediyorumm

Mutlu olmana inan çok sevindim canım. İnşallah sonuçların da gelince daha rahat oalcaksın. Bebişinin tekmelerini yesinler, minnacık o şimdi :) Ama güçlü kuvvetli ki annesine şimdiden varlığını hissetttirdi maşallah. Biz de ne olsun, ağrılar had safhada. Heyecanlı bekleyiş var, öfke, stres hepsi var :))

37. haftaya da girdikkkkk hadi bakalımmmmm heyecan doruktaaa
doktora bir gideydimmm yaa zaman geçmiyooo ortam nasıl oalcak çok merak ediyorumm

Maşallah canım, hadi az kaldı :) Paşa kocaman oldu bak. Zeynep Narin de peşinden geliyor inşallah :) Bence de bu hafta git doktorunu seç canım. En azından 2-3 hafta da doktora alışmış olursun. Eşin doğum zamanı mı gelecek yanına? Allah kavuştursun sizi inşallah...Ama annenin yanında daha iyi olursun eminim canım. Merak ettiklerini ben sorarım doktora. Ph 7 benim de ama o çok önemli değil bence. Benim hep 7 doktor çok su içiyorsun galiba demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…