- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.141
teyzoşlaar biz geldiiiksabahın köründen beri hastane köşelerinde süründm valla
neyse bilindiği üzere bugün seker yüklememiz vardı sekerim şu sekilde cıktı 94/120/118
aclık kan sekerim üst sınırdaymıs insülin direnc olabilir fln dedi dogumdan sonra bi baktırıcm onada
sonra idrarda bi mıktar enfeksiyon vardı ılac yazdı
ve oğluşumu gördüm tabiki ac oldugumdan pek hareketli değildi sıpa
boyumuz 36cm kilomuz 950grsuyu keyfi yerinde dedi doktor amcamız
ben ise gram kılo almamısım hayret ettim tabı bi o kadar da sevindim ..
ara ara olan kasılmalarmdan ötürü magnezyumu aksatmadan kullanckmısım..
bizde haberler böyle efenim
teyzoşlaar biz geldiiiksabahın köründen beri hastane köşelerinde süründm valla
neyse bilindiği üzere bugün seker yüklememiz vardı sekerim şu sekilde cıktı 94/120/118
aclık kan sekerim üst sınırdaymıs insülin direnc olabilir fln dedi dogumdan sonra bi baktırıcm onada
sonra idrarda bi mıktar enfeksiyon vardı ılac yazdı
ve oğluşumu gördüm tabiki ac oldugumdan pek hareketli değildi sıpa
boyumuz 36cm kilomuz 950grsuyu keyfi yerinde dedi doktor amcamız
ben ise gram kılo almamısım hayret ettim tabı bi o kadar da sevindim ..
ara ara olan kasılmalarmdan ötürü magnezyumu aksatmadan kullanckmısım..
bizde haberler böyle efenim
kızlarrr ben geldim. sabah bi ce e diyip çıktım. il müdürlüğünde toplantı vardı oraya gittim. toplantı da uzadı, herkes oruçlu diye yemek saatine bakan yok tabi. anca yedim yemek. toplantının son yarım saatinden emin deilim zira oğlum acıkınca çok tepindi
saat 15:45de de dr. randevumuz var, çokkk heyecanlıyım oğluşumu görcem
sizle r ne yaptınız bi bakem geçmişe.
bugün herkescikler neredeeee yaaa benim canım sıkılıyor hem de hiççç elim oynatacak halim yokk
ben de sayfalar birikmiştir diye geldim ama, herkes benim gibi ce e diyip çıkmışbugün herkescikler neredeeee yaaa benim canım sıkılıyor hem de hiççç elim oynatacak halim yokk
5 kişilik büroda tek kaldım kimisi izinde kimisi toplntıda sona kalanda sabah itibariyle 10 gün rapor almış işin neresinden tutsamda kopsa diye bakıyom , bir süre sesim çıkmaz benim
günaydın topikimin güzel v-bayanları nasılsınız.
bizim dün doktor kontrolümüz vardı. maşallah oğluşum çok tatlıydı. renkli ultrason resmi de aldık, babası gibi dolgun gül dudaklı ve burnu topalak olcak galiba. ben çok babasına benzettim.
doktor ultrasonu dayar dayamaz totosunu gördük, utanmaz bi de bacakları ayırdı, pipisi her bi zerzevatını yaydı bize
22+6 günlük, 582 gr olmuş oğluşum. gelişimi iyi dedi. doktorumuz tüm organlarını incaledi yine. kalbini çok yakın plan gösterdi kuş kanadı gibi çırpıyodu kalbi yavrumun
karnımdaki toplanmaları sordum, içtiğin süt miktarını arttır dedi dr.um.
3 eylülde de şeker yüklememiz için randevu verdi.
şimdi sabırsızlıkla 3 ağustosu bekliyoruz, ayrıntılı ultrason için.
kızlar günaydınnn herkeseee nerdesiniz be yaaa zaten bugün yarım günnbi uğrayım dedim...,
ben artık geceleri uyuıyamaz oldumm yatamaz oldumm.. Dün pek halim yoktu yemek yapmamıştım eşim gelince yemek oldmadığını görünce surat yaptı söylendi filan benimde zoruma gitti sanki keyfimden yapmamışım gibi . şurda karnım burnumda son haftalarım kendi yapsa yemekleri olmuyo mu sankii
hoşgeldin reçelimmm senin oğlan da resmen ben erkeğim demişcesine her yerini göstermişGelişimine de maşallah. şeker yüklemesini de hayırlısıyla sorunsuz atlatırsın inşallllahh..
heyecandan ayları günleri karıştırmışsın bacım 3 eylül şeker yüklemesi de 3 ağustos ayrıntılı ultrason neyin nesi
slm kızlar işler yoğun ve yarım gün bugün bir daha görüşmezsek şimdiden iyi bayramlar
günaydın didoşummmm.
canım benim son haftaların azcık daha sabır. benim burdaki arkadaşlarım da böyle oluyodu. gecelerini yatakta oturarak geçiriyolardı.
ama ama ben enişteme kızıcam heaaaniye surat yapıyo canım, evde olman herşeyin dört dörtlük olduğu olacağı anlamına gelmez kiii. sanki 10 kere doğum yapıyosun
ben 17+5deyim daha hareketlerini hissetmiyorum siz ilk ne zaman hissetmeye başladınız? ayrıca zaman geçmiyor sanki pazartesi amniyosentez var biliyorsunuz bayram bitsin biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?