Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlarrr ben geldim. sabah bi ce e diyip çıktım. il müdürlüğünde toplantı vardı oraya gittim. toplantı da uzadı, herkes oruçlu diye yemek saatine bakan yok tabi. anca yedim yemek. toplantının son yarım saatinden emin deilim zira oğlum acıkınca çok tepindi
saat 15:45de de dr. randevumuz var, çokkk heyecanlıyım oğluşumu görcem
sizle r ne yaptınız bi bakem geçmişe.

maşallahhh oğluşuna kübracım. keyfi hep yerinde olsun. hamileliğini etkileyecek bi şeker de çıkmamış, inşallah hep böle sorunsuz geçirirsin hamişliği.
gram kilo almamışım derken hamişliğimin başından beri deme düşer bayılırım valla

hoşgeldin kübraa şekerin iyi çıkmış insülin direnci filan da sonra bi baktırırsın . Paşaya maşallah annesini sömürmüş Sen zaten alsan alsan gram kilo almışsındır o da açlıktan dolayı çıkmamıştır

sende hoşgeldinn ayvareçelimm ah kuzucuk aç mı kaldıı toplantıda yazık annesi onaa hemen bir şeyler yeseydin..
Hadi bakalım sende güzel haberlerle gel inşallah

bugün herkescikler neredeeee yaaa benim canım sıkılıyor hem de hiççç elim oynatacak halim yokk

5 kişilik büroda tek kaldım kimisi izinde kimisi toplntıda sona kalanda sabah itibariyle 10 gün rapor almış işin neresinden tutsamda kopsa diye bakıyom , bir süre sesim çıkmaz benim

bugün herkescikler neredeeee yaaa benim canım sıkılıyor hem de hiççç elim oynatacak halim yokk
ben de sayfalar birikmiştir diye geldim ama, herkes benim gibi ce e diyip çıkmış benim de pek halim yok didoşum da oğlumu görmenin vereceği heyecanla ayakta duruyom
5 kişilik büroda tek kaldım kimisi izinde kimisi toplntıda sona kalanda sabah itibariyle 10 gün rapor almış işin neresinden tutsamda kopsa diye bakıyom , bir süre sesim çıkmaz benim

ya var ya bu aynı anda izne çıkanlar. hep onlar yakiyi başımızı. kolay gelsin canım, yıpratma kendini çok

bu arada ne sorucam kızlar size.
dün iftarım vardı biliyosunuz, misafirler gittikten sonra oğluşuma bi şey oldu.
sol tarafa toplandı, sağ tarafım kof kaldı. bi de öyle bi gerdirdi ki karnımı tef gibi, sıkıştırdı o taraftan, azcık canımı acıttı. dr. a sorcam bugün de, sizde de oluyomu böle.

ben 17+5deyim daha hareketlerini hissetmiyorum siz ilk ne zaman hissetmeye başladınız? ayrıca zaman geçmiyor sanki pazartesi amniyosentez var biliyorsunuz bayram bitsin biran önce

slm kızlar gerçi kimse yok herkes bi ses vermiş çıkmış gitmiş,benim bi maruzatım var ya iki gündür ağrılarım biraz arttı bel kasık ağrısı öyleki uykumdan uyandırıyo ama sonra geçiyo ödüm kopuyo yaa magnezyum falanda kullanıyorum ama banamısın demiyo dr randevum 10 gün sonra ozamana kadar idare etmeye çalşıyorum aynı durumu yaşayan varmı ağrı sızı kasılma falan inş bişey olmaz erkenden gelcek diye çok korkuyorum yaaa bu arada,diar ayarlardan muhtemel doğrum tarihini giriyosun yani ben öyle yapmıştım oldu tekrar dene istersen..

kızlar günaydınnn herkeseee nerdesiniz be yaaa zaten bugün yarım günn bi uğrayım dedim...,

ben artık geceleri uyuıyamaz oldumm yatamaz oldumm.. Dün pek halim yoktu yemek yapmamıştım eşim gelince yemek oldmadığını görünce surat yaptı söylendi filan benimde zoruma gitti sanki keyfimden yapmamışım gibi . şurda karnım burnumda son haftalarım kendi yapsa yemekleri olmuyo mu sankii

günaydın topikimin güzel v-bayanları nasılsınız.

bizim dün doktor kontrolümüz vardı. maşallah oğluşum çok tatlıydı. renkli ultrason resmi de aldık, babası gibi dolgun gül dudaklı ve burnu topalak olcak galiba. ben çok babasına benzettim.
doktor ultrasonu dayar dayamaz totosunu gördük, utanmaz bi de bacakları ayırdı, pipisi her bi zerzevatını yaydı bize
22+6 günlük, 582 gr olmuş oğluşum. gelişimi iyi dedi. doktorumuz tüm organlarını incaledi yine. kalbini çok yakın plan gösterdi kuş kanadı gibi çırpıyodu kalbi yavrumun
karnımdaki toplanmaları sordum, içtiğin süt miktarını arttır dedi dr.um.
3 eylülde de şeker yüklememiz için randevu verdi.
şimdi sabırsızlıkla 3 ağustosu bekliyoruz, ayrıntılı ultrason için.

hoşgeldin reçelimmm senin oğlan da resmen ben erkeğim demişcesine her yerini göstermiş Gelişimine de maşallah. şeker yüklemesini de hayırlısıyla sorunsuz atlatırsın inşallllahh..
heyecandan ayları günleri karıştırmışsın bacım 3 eylül şeker yüklemesi de 3 ağustos ayrıntılı ultrason neyin nesi

günaydın didoşummmm.
canım benim son haftaların azcık daha sabır. benim burdaki arkadaşlarım da böyle oluyodu. gecelerini yatakta oturarak geçiriyolardı.
ama ama ben enişteme kızıcam heaaa niye surat yapıyo canım, evde olman herşeyin dört dörtlük olduğu olacağı anlamına gelmez kiii. sanki 10 kere doğum yapıyosun

13 ağustos olcekti

ya canım sorma hem ben sana yardım ederim diyo hem de böyle konuşuyo o öyle konuşunca da ben ağlıyorum sonra ben ağlıyom diye kızıyooo öyle karışık bir durum iştee.. Erkek milleti illa karnını doyuracan yoksa kıymetin olmuyo bugün de erken kalktım sırf o gelmeden yemekleri hazır edeyim de önce gözü doysun sonra da karnı doysun diye

ben 17+5deyim daha hareketlerini hissetmiyorum siz ilk ne zaman hissetmeye başladınız? ayrıca zaman geçmiyor sanki pazartesi amniyosentez var biliyorsunuz bayram bitsin biran önce

canım benim ilh hamileliğim, ben 19. haftanın sonuna doğru ilk kımıltıları hissetmeye başladım. sankim minik bi balık kıpraşıyor gibi.
ilk tekmeleri de 24 temmuzda, tam da aşımı olacağım gün hissettim, 21. haftanın içindeydim.
canım ne olur kalbini ferah tut, hep dua et, biliyosun sen olumsuz olursan bebeğin de olumsuz etkileniyor. güzelce bayramını yaşa, allahın izni ile bi şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…