• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İYYİM DİDOŞUM SEN NASILSIN.
ÇOK YORMA KUZUM KENDİNİ. BEN YORULUNCA DİREK BELİM AĞRIYO. DÜN YÜKLENDİM TÜM ÜTÜYÜ BİTİREYİM DEDİM, BUGÜN BEL AĞRISINDAN ZOR ÇÖKÜP DURUYOM. YARIN DR. A DA SORUCAM BU AĞRIYI.
BAYRAM TEMİZLİĞİ İÇİN DE KADIN ÇAĞIRDIM, YARIM GÜN GELİP BENİM YAPAMADIĞIM YERLER YAPACAK.

BU ARADA YARIN OĞLUŞUMLA BENİM DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAAAARRR :emir_bebek::emir_bebek:

iyiym canım bendee.. bu bel ağrısı çok fena bir şey. benim ya belim ağrır ya ayaklarım ağrır ya da kasıklarımm.. iyiki hepsi birden ağrımıyo sırayla ağrıyorlar. Ben yataktan kalkerken zorlanıyorum bel ağrısından doktora dedim o da hepsi normal hamilelikten demişti. Tabi ben magnezyum kalsiyum bayadırdan beri içmiyorum onun da etkisi vardır.

Bayrama misafirim gelmez benim de şurda 15 gün sonra gideceğim diye az biraz elliyorum kenara köşeye geldiğimde işler birikmiş olmasın.

Yarın güzel haberler ver bize seymen den :)

hoş geldin fuliiimmmm

maşallahhh hatun kişiye bak hele :nazar: benim oğlan kaşıntı olacak ana sen niye oturuyon deyü :34: ama yapacak bi şey yok becersem de gözüm almıyor iş yapmaya :9: tembelleştim iyice:1:
çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. ben de taktım gemici figürlerine, alacam ben de bi kaç takım öle :34:

hoşbulduk ballı lokmam :16::16::16::16::16: valla bende Eren için zevkle yapıyorum yoksa bu hamiş halimle kimse beni sahura kadar oturtamaz :9::9::9::9: yaptıkçada bi hoşuma gidiyo ki sorma gitsin :1::1: ben yaparken oğlumda depikliyo ya hem konuşup onu seviyom hem ona ciciler yapıyommm :16::16::16::16:

gemici çok tatlı oluyo bende çok seviyorum hem oda takımı akvaryum desenli ya oğluşumun bu iyi gider die düşündüm magneti ve hatıra defteri arabalı battaniyesi yelkenli kapı süsü de akvaryum desenli olcak battaniyeyi bayram girmeden bitirsem bayram dönüşüde kapı süsüm biter kafam rahat die düşünüyorum :49::49:

hoşgeldin fuliiii ben beğendimm battaniyeyi dikince bitirince daha bir güzel olacak marifetli hatun seni :) her şey oğluş için :)
:nazar::nazar:

Kızlar ben yoruldum da geldimmmm :27::27::27: koltuğumda leke vardı onu sileyim diye tüm koltukları bir kat sildim hızımı alamadım. halıyı da bir kat sildim.. sonra bileğim ağrımaya başladı da bıraktım yoksa kendimi cam kapı silerken bulacaktım :1::1: sildim derken de tembel işi haa öyle bir kat sadece fazlasına gücüm yetmez..

tubişş naber nasılsınn???

sende hoşgeldin didoşum valla ben tüm enerjimi Erene harcıyorum :1::1::1::1::1: bayram temizliği neyinde yapmadım nasılsa evde değiliz bayram dönüşü birini alcam onuda dip köşe aradan öyle çıakrtırım die düşünüyorum sende yorma bebeğim kendini :16::16::16::16:

bu arada inşallah bitince daha güzel olcak teyzesi battaniyesi oğluşumun dediğin gibi herşey oğluş için :52::52::52::52::52:

:9::9::9::9: Tamamtamam bitirimmm onuda koycam :1::1::1::1:

Eki Görüntüle 772628
bak şimdi mavi yeri benim beyaz yar olarak düşün tekrardan bebek bezi ile çarşaf dikilicek altına bitince daha net olucak inşallah :9::9::9::9:

ince çarşaf gibi ama 2 kat olacak yani içinde elyaf falan yok güzel canım güle güle kullansın paşan :16::16::16:

İYYİM DİDOŞUM SEN NASILSIN.
ÇOK YORMA KUZUM KENDİNİ. BEN YORULUNCA DİREK BELİM AĞRIYO. DÜN YÜKLENDİM TÜM ÜTÜYÜ BİTİREYİM DEDİM, BUGÜN BEL AĞRISINDAN ZOR ÇÖKÜP DURUYOM. YARIN DR. A DA SORUCAM BU AĞRIYI.
BAYRAM TEMİZLİĞİ İÇİN DE KADIN ÇAĞIRDIM, YARIM GÜN GELİP BENİM YAPAMADIĞIM YERLER YAPACAK.

BU ARADA YARIN OĞLUŞUMLA BENİM DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAAAARRR :emir_bebek::emir_bebek:

anaammmmmmmmmmmmmmmmmm bizede hemencik haber verrrr :52::52::52::52::52::52:

bu arada benim hamilelik fıtığımı tetikliyo herhalde bazen dayanılmaz oluyo ağrım balimden giriyo ta topuğuma kadar :50::50::50::50:

ince çarşaf gibi ama 2 kat olacak yani içinde elyaf falan yok güzel canım güle güle kullansın paşan :16::16::16:

heh işte öyle bişey içinde elyafı olmıycak bebikommmm

[video=youtube;ho5vV1gBqTc]http://www.youtube.com/watch?v=ho5vV1gBqTc[/video]

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118:

anaammmmmmmmmmmmmmmmmm bizede hemencik haber verrrr :52::52::52::52::52::52:

Bu arada benim hamilelik fıtığımı tetikliyo herhalde bazen dayanılmaz oluyo ağrım balimden giriyo ta topuğuma kadar :50::50::50::50:

Heh işte öyle bişey içinde elyafı olmıycak bebikommmm

yarın saat 3te canım randevum. Fırsatım olursa akşam olmazsa ertesi sabah yazarım mutlaka.

TEYZOŞLAR KARGOM GELDİ SONUNDA BUTİK BEBEDEN
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-65.html#post31454160 CİCİLERİMİZİ KOYDUK HASTANEYE 10 LU TAKIMIMI GÖTÜRMEYCEM BU ALDIĞIM 5 Lİ2 TAKIMI GÖTÜRCEM SON KARARIM :9::9::9:

güle güle giysin kızçen cicilerini:nazar:
benim de hafta sonu süt pompam, yeni doğan biberon set, göğüs pedi ve hamiş iç çamaşırlarım geldi :34: ne kadar alakasız alışveriş yapmışım hea. bi ondan bi bundan :27::27::27:

Son düzenleme:
güle güle giysin kızçen cicilerini:nazar:
Benim de hafta sonu süt pompam, yeni doğan biberon set, göğüs pedi ve hamiş iç çamaşırlarım geldi :34: Ne kadar alakasız alışveriş yapmışım hea. Bi ondan bi bundan :27::27::27:

sağol canım , ne aldın pompayı e-bebek indirimiyle bende 150 ye avent alsam mı dedim sonra daha aciller var deyip kıyafet aldım yine ..............

sağol canım , ne aldın pompayı e-bebek indirimiyle bende 150 ye avent alsam mı dedim sonra daha aciller var deyip kıyafet aldım yine ..............

ben unnadodan aldım indirimden, avent. indirime girmişken aldık. elektrikli, manuel ve pilli olarak 3 kullanımı var benimkinin.
kıyafete önümüzdeki ay dalcam ben de :34:

nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucm:25::25::25:vallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor:1::1::1:
iremcim cicileriniz pek güzel :16:
fuliim sen pek hamaratsın hatun :6::6::6:ben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak:27::27::27:

nasılsınz kızcelerim?beni sorarsanız pazar hafta sonundan beri azap cekiyorum resmen bı yandan afedersnz hemoroid belası bir yandan idrar yolu enfeksiyonu mahvetti yarın kontrol artı şeker yüklememız var doktora ilk önce benı bu sıkıntılardan kurtarmasını söylucm:25::25::25:vallahı popomun üzerine oturamıyorum bıde sakarlıgım üzerimde yemek yaparken parmagımı yaktım şimdi orasıda sızlıyor:1::1::1:
Iremcim cicileriniz pek güzel :16:
Fuliim sen pek hamaratsın hatun :6::6::6:ben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak:27::27::27:

sağol teyzesi , canım sıcak suya otur diycem ama kasılmaları tetikler mi bilemedim , idrar yolu için ilaç vercek ve sende bol su içcen napcan mecburrrr , geçmiş olsun tatlım ....

sağol teyzesi , canım sıcak suya otur diycem ama kasılmaları tetikler mi bilemedim , idrar yolu için ilaç vercek ve sende bol su içcen napcan mecburrrr , geçmiş olsun tatlım ....

cok bol su içiyorum ama havalar oyle sıcakk anında ter olarak atıyorum vücudumdan..sanırım arttırmam lazım kabızlık hamileliğin baından beri var ne yaptıysam kesin çözüm bulamadm:ssz::ssz:

iremcim cicileriniz pek güzel :16:
fuliim sen pek hamaratsın hatun :6::6::6:ben herseyi hazır alıyorum beceriksiz biri olarak:27::27::27:

kübracım geçmiş olsun topikimin anası ana olarak sen böyle hastaysan biz dökülelim azcık dikket et kuzum kendine bide parmağını yakmış kıyamam du öpim de geçsin :54::54::54::54:

kübracım geçmiş olsun topikimin anası ana olarak sen böyle hastaysan biz dökülelim azcık dikket et kuzum kendine bide parmağını yakmış kıyamam du öpim de geçsin :54::54::54::54:

saol cnm benim son aylara dogru yamulmaya basladm doguma kadar ne olur bilmem:27::27::27::27:son 3 aylık periyot herbakımdan cok daha zor:49::49::49:

Back