Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar ben anamın evine gidiyom dahada durmam 2 hafta sonra güzel haberlerde görüşmek üzere
güle güle git güle güle gel canım

anammmmm hapı yuttu abla senin kardeş:18:
allah hepsini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

didoşummmm bugün yokmuşsun, yarın da ben yokum nöbet izninde olcam.
öncelikle maşallahhh oğluşuna. uyuma biçimleri çok değişik oluyo anne karnında seninki de iyice sıkışmıştır artık içerde. benimkisi de eli alnında duruyo hep. bebkler doğduktan sonra da o pozisyonda uyurlarmış, ama seninki nasıl bacak kafada uyur bilemem tabi
sınava gelince her şeyden önce gelmiş geçmiş olsun canım. büyük bi yük kalkmıştır omuzlarından.
sınava giren arkadaşlarımın hepsi gk-gy zor diyodu. herkese böle zorsa hiç belli olmaz sürpriz bi sonuç gelebilir. sen artık puanlar açıklanana kadar düşünme bunları, boşalt kafanı keyfine bak

serappppppp. yuvarlak yüzlü, fındık çeneli kuzuna maşallahhhhh

bu arada didoşuum da sormuş.
cuma günü tam bi koşturma içinde geçti. sabah evi temizledim, öğlen alışveriş, akşamüzeri da ikramlıklara başladım. ama yormuşum kendimi eşim de kızdı, akşamına sol kasığımda batma gibi ağrı hissettim. uyuyunca geçmiş allahtan.
cumartesi de yoğundu, kalabalık bi gruptu günüm. hiç oturmadım nerdeyse.
dün pert bi şekilde yattım artıkın

Cnım, bence doktorun dediğini yap sen ama ilk yıkamada deterjan bile önerilmiyor zaten. Dedim ya ben güzel koksun diye kattım. Sirkeyi deneyebilirsin. Önce sirkeli suda bir mendil ya da tülbent yıka eğer kokuyorsa bebeğinin çamaşırlarına sürmezsin. Bana kokar gibi geldi ama emin değilim canım. Ben de yıkadıktan sonra bol güneşte kuruttum. Giysiler de güneşten D vitaminini çekermiş çünkü.

Dalan Roxy 4,5 tl, dalin 2 kiloluk 9 tl idi canım. Ama sonraki gitmemde dalin bulamadım. İki kiloluk baya gider bize. Bol dökmüyorsun ya zaten. Hehe, Allah kolay doğum nasip etsin hepimize, ama çok kilolu olursa zaten normal doğurtmuyor doktorlar tatlım. 4 ü geçiciyse normal riskli oluyor. Yeterki sağlıklı olsunlar da ne şekilde doğarsa doğsunlar. Hepsi unutulup gidiyor elimizde bebeğimiz kalıyor yanlzca. Ben bunu normal yapmayı çok istedim ama doktor asla dedi, kesti attı. Ben yine de sancılarım başlayıncaya kadar o masaya yatmak istemiyorum. En azından bebek süresini doldurmuş olur. Aksi taktirde 37 haftadan sonra alıyorlar bebeği, ne gerek var bir gün de bir gündür di mi ama.

ablacım kardeşine ben bile çok şaşırdım Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla üçünü de kucağına alsın inşaallah.. 2. çocuğu düşünürken 4 oluvermiş onun gerçekten mucize.. benim de ilki sezeryan bana da doktor normal yapamazsın dedi ama bursadaki doktorlarla görüşcem ben de çok istiyorum normal doğum kısmet bakalım. oğluma tuvalet eğitimine başladım çok or oluyo söylemiyo ben götürüyorum altına da yapıyo 4 gün oldu ama pes etmicem devam edeyim biraz daha inşaallah öğrenir 2 yaşını dolduruyo ağustos 2de

kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi.......

Son düzenleme:
anaaaammmmmmmmmmmmm nerde bu millet nerde bu topikin hatunlarııııı kızcamm heaaa
günaydın fıstığım biz iyyiz sen nasılsın canımmm bebişinn nasılll
biz de iyyiz canım. benimki arada balık gibi kıpraşıyor, ay ay diyom oturuyom

terkedilmiş bir topik
valla bacım yaaa kimse kalmadı. işleri yoğun herhalde hatunların.

hoş geldin serap... değerlerin güzel çıkmış maşallahh.
ya benim dr. değerim 13 çıkmasına rağmen kan ilacı verdi bana şimdiden doğuma mı hazırlıyo ki bilemedim.
benim de mevcut varislerim var. evliliğmin ilk 8 ayında doğum kontrol ilacı kullanmıştım o zaman çıkmıştı. ben de hep takip ediyom artış var mı diye.

yani kızlar nerelerdesiniz. in cin top oynadı bugün buralarda.
neyse, benim mesai bitiyo, nöbet teslim alcam şimdi, sabaha kadar buralardayım. ramazanın ilk sahurunda ilk nöbet benim.
yarın nöbet izninde olurum...
şimdiden hepinize hayırlı ve bol bereketli ramazanlar dilerim.
öpüyorum hepiciğinizi

Selam cankuşlar nasılsınız bakalım?
Biz evde yatıyoz kalkıyoz sıcaklarla boğuşuyoz...
Yarın kayınvalidemler dönüyo,o yüzden bi süre yazamayabilirim....

canım saolasın, güzel dileklerin içn, Rabbim kabul ederse tabi, ama henüz bi çalısmalar yok şuan için, sadece ilaç kullanıyorum, 4. kutuya basladım.. ama ruh halim tamamen değisti sanki.. daha bi rahatım..
>> amaan olmazsa olmasın <<... diye içimden geçmiyor değil hani.. o kadar pes etme durumuna gelmişim sanki

yinede böyle desemde.. ama bi hamile bayan göreyim. içim cız etmiyor değil..
yumurtalarım için kullandığım bu ilaç sonunda tüp diyolar.. ama bakalım, eylül-ekim gibi.. olabilirse eğer.. birde kesinlikle istnbul düsünüyorum.. bu kez.. olucaksa son olur zaten.. insan yaşadıklarıyla yaşlanıyormus bunu öğrendim şu hayatımda.. 5. olucaksa olur..olmazsa, daha da uğrasmam, ömrüm gitit bitti valla.. bu uğurda ..!

serapcım şekerinin çıkmamasına sevindim ve kan değerin de maşallah anan seni neyle besledi kuzum bu kan değeri gerçekten maşallah

son aylarda mide yanması ekşimesi tekrar olabiliyormuş benimde ilk aylarda kullandığım colinox vardı onu kullanıyorum arada.
varis için de varis çorabını nasıl giyeceksin canım bilmiyorum bu sıcakta ayakların iyice pişecek

Selam cankuşlar nasılsınız bakalım?
Biz evde yatıyoz kalkıyoz sıcaklarla boğuşuyoz...
Yarın kayınvalidemler dönüyo,o yüzden bi süre yazamayabilirim....

Fitoşcumm biz iyiyiz sen nasılsınn?? Kayınvaliden gelince neden yazamayacaksın anlamadım ama sen yine fırsat buldukça kaç bizim yanımıza

Ayvareçeçelimm dinlen sen de bugün haftasonu çok yorulmuşsunn

fatma ile fuli nerelerdeeee????

Aynur abla senin dediğin deterjan fiyatları gayet uygunmuış benim baktığım marketlerde dalan roxy 800 gr ı 8 tl civarında idi dalinin deterjanını görmedim bilee..

Tuvalet eğitimi için tam zamanı canım. Pes etme, bir haftaya kalmaz öğrenir inşallah. Hem öteki bebiş doğunca sana çok kolaylık olacak. Kardeşime herkes şaşırdı. Kendi de çok üzülüyor nasıl bakacağım diye ama Allahtan gelene razı olmak lazım :) Sezeryan sonrası normali çok araştırdım. Hala da sancılarım başlayıncaya kadar ameliyat olmama taraftarıyım. Doktorum izin vermiyor normale. Sana da vermezler, verseler bile sen daha yeni doğum yaptın. En az 3 yıl diyolar canım. O bile riskli. Allah gönlüne göre versin yine de tatlım. Ben de kesilmek istemiyorum. İnşallah güzel Allahım hayırlı bir kapı açar bize.

Günaydın canımm. Herkes nerelere kayboldu böyle. Fuli burasız durmazdı o bile yok İzindeler mi acaba. Antiyi çoook merak ediyorum. Kesin bir şey oldu, yoksa gelirdi arada da olsa.

Dalanı ben uyguna almışım desene. Belki de gramı daha azdır benimkinin, onun gramına bakmadım. Bence ısrarla dalini ara. Benimki o kadar güzel kokmadı. Hacışakir sabunu gibi kokuyor:) Dalin harika kokar. Sen nasılsın başka Umut nasıl? Benim dün şeker ölçümüm sınırın altında çıktı. Hergün yapılacak bakalım.

Umut her seferinde tazeleniyor değil mi canım. İnşallah bu sefer Allah'ım muradını verir. Belki tüpe bile gerek kalmadan hamiş olursun inşallah. Ama senin azmine gücüne hayranım, onca yıl geçti sen hala inancını kaybetmeden bekliyorsun. Maşallah. Allah bu sabrının ödülünü bebekle versin inşallah. Amin.

Evet kızlara ne oldu bende merak ediyorum bu gidişle onlar sahalara dönene kadar biz doğurmuş olacağız

Şekerin düzelme yolunda ilerliyor demek ki bu güzel bir haber inşallah sonuna kadar istirkrarlı gider.

Ben de iyiym abla boşluğa düştüm gibi oldu evde yapacak iş bulamayınca canım sıkılıyor. Ama biraz biraz temizlik yapıyorum Umut'a yastık yapacağım ( aslında kayınvalidem yapacak ama ne olur olmaz ben bir tane yastığını yapayım ) Bİr tane de yeni doğdupunda giydirmek için minik bir yelek örmek istiyorum.

SEn evde nasıl vakit geçiriyorsun ?

günaydın kızlar nasılsınız bi kaç gündür uğrayamıyorum şirkete yeni biri alındı bana yardımcı ben doğum iznindeykende idare etsin die onunla birlikte işlere giriştik hem ona gösteriyorum hem bütün dosyalama işlemlerini hallettiriyorum bi kaç gün daha böyle yoğun ve uzak geçebilir sizler nasılsınız hiç bakamadım geçmişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…