- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.461
güle güle git güle güle gel canımKızlar ben anamın evine gidiyom dahada durmam2 hafta sonra güzel haberlerde görüşmek üzere
Kızlar kızkardeşim hamile :) Bebeği daha bir buçuk yaşında ama ikisi bir büyür diye istiyordu. Fakat Allahın işi bebekler üçüz :))))) Her iki ailede de yok ikiz üçüz, mucize bu :)))) Bütün aile şoklardayız.
selamm Nasılsın Aynur abla ve Zeynep Narinimiz :) KArdeşinin hamileliği hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama üçüz olayıı şok ediciİnşallah hepsi sağlıklı olur.
Ben de en kısa zamanda hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık sınav stresi de kalmadı rahatım ohh bebişim için hazırlık yapayım artık :) Elde yıkama programında yıkamışsın ya abla bende 14 dk lık kısa programda yıkasam diye düşünüyodum elde yıkama ayarı daha mı iyi olur ki?
SErapcım senin paşaya maşallahh hem de o göbek oynaması çok komik olmuşşş
Şeker sonuçların da iyi çıkar inşallahh hadi bakalım seninde bu tantana bitti
Fitoşş Şekerin çok yüksek çıkmamış ama diyet programı iyi olmuş desene soon 3 ay kontrollü kiloda ilerleyeceksin. Bende fazla kilo almadan atlatsam çok iyi olacakk..
İrem iyi tatiller canımm :) İRem ismi de havaya uçtıu bakalım hangi isimle geri döneceksin çok merak ediyorum
Tubişş günün nasıl geçti? çok yormamışsındır inşallah kendini.
Vee sıra geldi bizeee....
kızlar cuma günü doktora gittik ben yarım saat önceden yedim çikolatamı oğluşum hareketlensin diye. sonra tam sıra bize gelecek oğlan da hareketlendi doktorumuz koştur koştur ameliyata gittii.... O gelene kadar da bizim oğlan uyuduUltrasonda baktı doktorumuz azcık dürttük filan ama bana mısın demedii yalnız uyuma şekli çok komikti kolunun biri ve ayağının biri kafasında uyuyordu nasıl bir şekildir o anlamadım gitti ama aklıma geldikçe gülüyorum
Kilosu 1500 gr olmuş boyu da 38 cm herhangi biri sıkınıtımız da yok..
ÇArşamba günü sağlık ocağına gitmiştim orada tartıldım 68 kilo çıktım.. cuma günü doktorda tartıldım ve 69.5 kilo çıktım ve şok oldumm doktor da birden kilo almışsın dedi ama dikkat ya da diyet yap vs demedi.. GÜnde iki saat istirahat ve yürüyüş yap dedi oruç tutma dedi..
Sonra gittik Manisaya odamıza yerleştikk sonra çıktık çarşısını dolaşmaya tabi ben bulmuşum çarşıyı hiç rahat dururmuyum girdik bebek mağazalarınaALt açma takımı bir çift pabuç bir çift çorap ve ağız silme mendili aldık oğluşumuza fiyatları da uygundu eşimde beğenince hemen aldı
Gelelim cumartesi gününee... sınav heyecanıı ben gece doğru düzgün uyuyamadım biraz stres yaptım galibaa sınavda istediğim gibi geçmedii. gy gk yetişmedii güncel sorular hiç güncel değildi bize ilkokulda öğrendiğimiz güneş sisteminin en büyük gezegenini sormuşeğitim bilimleri sınavı da kolaydı çok zor değildi ama tabi eleyici sorular da vardı.. SOnuç olarak pek ümitli değilim bu seneki sınavdann.. memurluk tercihlerinde sildiğimiz 2 tercihten biri düşük kapatmış silmeseydim şimdi oraya atanmış olacaktımm işteee pişman olsan bir türlü olmasan bir türlüü...
günaydınnnn kızlar nasılsınız...
Hepiciğinize güzel iyi haftalarrrr....
Günaydın bayanlar ve minnak kuzuları...
didoş sınavı atlattın çok şükür canım...artık minnakınla güzel güzel vakit geçirirsin doktora gitmişsin kuzunu da görmüşsün...
aynur abla sirkeyi bana dr dedi ama kokusunu sormadım yıkayıp 15 dakikalık programda bol güneşte kurut dedi şimdi ben sirkeyle yıkamayayım mı kokusunu hiç füşünmedim...
bu arada kızlar benim bugün sonuçlar çıkacak dua edin şeker çıkmasın
hastane çıkışını güle güle kullanın canım :) ailenize katılacak yeni üye kimm kimin bebeği çok merak ettimm )))
Aynur ablacım şu deterjan işinde tavsiyene uyaacağm tabi bulabilirsem buralarda fiyatı da denk gelirse iyi olacak :) ŞAmpuan olarak da dalin dalin dalin kokkusuna bayılıyorum :)
Bizim oğlan kilolu doğacak gibi de onu annesi nasıl doğuracak onu bilmiyorum işteSınav konusunda da inşallah iyi bir puan gelir abla yaa bakalım artık açıklanınca göreceğiz
Günaydın SERapcımm nasılsın???
Çamaşırlarda sirke kullanmaktan çekinmee bence ben kullanıyorum kendi çamaşırlarımda hiç de sirke kokmuyo ama yumuşatıcı gibi de güzel bir koku olmuyo üzerinde.. Kokusuz gibi oluyo çamaşırlarHatta kendi deterjanının kokusu baskınsa o koku kalabilir üzerinde
Şeker sonuçlarında inşallah iyidir serapcımm
Dalan Roxy 4,5 tl, dalin 2 kiloluk 9 tl idi canım. Ama sonraki gitmemde dalin bulamadım. İki kiloluk baya gider bize. Bol dökmüyorsun ya zaten. Hehe, Allah kolay doğum nasip etsin hepimize, ama çok kilolu olursa zaten normal doğurtmuyor doktorlar tatlım. 4 ü geçiciyse normal riskli oluyor. Yeterki sağlıklı olsunlar da ne şekilde doğarsa doğsunlar. Hepsi unutulup gidiyor elimizde bebeğimiz kalıyor yanlzca. Ben bunu normal yapmayı çok istedim ama doktor asla dedi, kesti attı. Ben yine de sancılarım başlayıncaya kadar o masaya yatmak istemiyorum. En azından bebek süresini doldurmuş olur. Aksi taktirde 37 haftadan sonra alıyorlar bebeği, ne gerek var bir gün de bir gündür di mi ama.
biz de iyyiz canım. benimki arada balık gibi kıpraşıyor, ay ay diyom oturuyomgünaydın fıstığım biz iyyiz sen nasılsın canımmm bebişinn nasılll
valla bacım yaaa kimse kalmadı. işleri yoğun herhalde hatunların.terkedilmiş bir topik
kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi.......
Sağol tatlım sana da Allah kolaylık versin. Yeniden çalışmalar başlamış. Allahım bu mübarek aylar hürmetine içinde o tohumu tutturup yeşertsin büyütsün ve kucağına versin inşallah sağlıcakla. Amin amin amin...İnşallah seni de ay midem bulanıyor nazlarıyla görürüz buralarda bu ay canımm :)))
kızlar biz geldik...çük şükür bunu da atlattıık..şekerimiz çıkmadı kan sayımımız 12.4 çıkmış doktorumuz ilaç vermedi gelecek ay tekrarlayalım dedi unutturma bana dedi..ama idrarda lökosit çıktı onun için ilaç verdi.. ateşlenmem o yüzden olabilirmiş..midemin yanmasına gaviscon yazdı... bacaklarımdaki varis başlangıcını söyledim...ayakta fazla durma durduğun vakitte sabit durma dedi ayaklarını oynatmaya çalış dedi... varis çorabını sordum kullanmamda herhangi bir sıkıntı olur mu diye..engel yokmuş şimdi sıra varis çorabını kullanmaya geldi.......
Selam cankuşlar nasılsınız bakalım?
Biz evde yatıyoz kalkıyoz sıcaklarla boğuşuyoz...
Yarın kayınvalidemler dönüyo,o yüzden bi süre yazamayabilirim....
ablacım kardeşine ben bile çok şaşırdım Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla üçünü de kucağına alsın inşaallah.. 2. çocuğu düşünürken 4 oluvermiş onun gerçekten mucize.. benim de ilki sezeryan bana da doktor normal yapamazsın dedi ama bursadaki doktorlarla görüşcem ben de çok istiyorum normal doğum kısmet bakalım. oğluma tuvalet eğitimine başladım çok or oluyo söylemiyo ben götürüyorum altına da yapıyo 4 gün oldu ama pes etmicem devam edeyim biraz daha inşaallah öğrenir 2 yaşını dolduruyo ağustos 2de
serapcım şekerinin çıkmamasına sevindim ve kan değerin de maşallahanan seni neyle besledi kuzum bu kan değeri gerçekten maşallah
son aylarda mide yanması ekşimesi tekrar olabiliyormuş benimde ilk aylarda kullandığım colinox vardı onu kullanıyorum arada.
varis için de varis çorabını nasıl giyeceksin canım bilmiyorum bu sıcakta ayakların iyice pişecek
Fitoşcumm biz iyiyiz sen nasılsınn?? Kayınvaliden gelince neden yazamayacaksın anlamadım ama sen yine fırsat buldukça kaç bizim yanımıza
Ayvareçeçelimm dinlen sen de bugün haftasonu çok yorulmuşsunn
fatma ile fuli nerelerdeeee????
Aynur abla senin dediğin deterjan fiyatları gayet uygunmuış benim baktığım marketlerde dalan roxy 800 gr ı 8 tl civarında idi dalinin deterjanını görmedim bilee..
canım saolasın, güzel dileklerin içn, Rabbim kabul ederse tabi, ama henüz bi çalısmalar yok şuan için, sadece ilaç kullanıyorum, 4. kutuya basladım.. ama ruh halim tamamen değisti sanki.. daha bi rahatım..
>> amaan olmazsa olmasın <<... diye içimden geçmiyor değil hani.. o kadar pes etme durumuna gelmişim sanki
yinede böyle desemde.. ama bi hamile bayan göreyim. içim cız etmiyor değil..
yumurtalarım için kullandığım bu ilaç sonunda tüp diyolar.. ama bakalım, eylül-ekim gibi.. olabilirse eğer.. birde kesinlikle istnbul düsünüyorum.. bu kez.. olucaksa son olur zaten.. insan yaşadıklarıyla yaşlanıyormus bunu öğrendim şu hayatımda.. 5. olucaksa olur..olmazsa, daha da uğrasmam, ömrüm gitit bitti valla.. bu uğurda ..!
Günaydın canımm. Herkes nerelere kayboldu böyle. Fuli burasız durmazdı o bile yokİzindeler mi acaba. Antiyi çoook merak ediyorum. Kesin bir şey oldu, yoksa gelirdi arada da olsa.
Dalanı ben uyguna almışım desene. Belki de gramı daha azdır benimkinin, onun gramına bakmadım. Bence ısrarla dalini ara. Benimki o kadar güzel kokmadı. Hacışakir sabunu gibi kokuyor:) Dalin harika kokar. Sen nasılsın başka Umut nasıl? Benim dün şeker ölçümüm sınırın altında çıktı. Hergün yapılacak bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?