Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Kızlar kızkardeşim hamile :) Bebeği daha bir buçuk yaşında ama ikisi bir büyür diye istiyordu. Fakat Allahın işi bebekler üçüz :))))) Her iki ailede de yok ikiz üçüz, mucize bu :)))) Bütün aile şoklardayız.

Ayrıca kızlar ben bugün hastane çantamı hazırladım. Bebişin kıyafetlerinin hepsini yıkadım ütüledim. Elde yıkamadım ama makinenin elde yıkama programında dalan roxy granül sabunla yıkadım. Yumuşacık mis gibi oldular. Ütüleyip astım. Çanta işi tamam çok şükür. İnşallah prensesim vaktince gelir ....

Günaydın kızlarrrr biz geldik.. oğlumu gördüm... 915 gram olmuş.. maşallah dedi doktorumuz..25+1 mişiz bugün...herşeyini inceledik oğlumun yüzünü ilk defa bu kadar net gördüm..doktor teyzemiz annesi sana benziyor dedi..top yüzlü bir kuzum var göbüşümde..çenesi de aynı benim çenem gibiymiş fındık çeneli dedi doktorumuz...bu ay 2 kilo 700 gram almışım...kilonda normal dedi..orucu sordum ben önermiyorum canım dedi tam gelişiminin kritik dönemi senden besleniyo ve 16 saat aç ve susuz kalacaksınız dedi.. çok istiyorsun ilk gün dene ama sadece ilk gün dedi o da içinde kalmasın diye söylüyorum dedi...çocuk bu gelişiminde olan eksikliği sonradab tamamlayamıyormuş....

Şeker yüklememizi yaptırdık en son kanı 11 de verdik. doktorumuzun toplantısı vardı hastane de yok şu an...zaten pazartesiçıkar sonuçlar dedi ... bizde çıktık geldik eve...pazartesi sabah gideceğiz...inşallah sorun çıkmaz...ama korkulacak birşey yok kızlar çok stres ettim bayılırım diye ama kuzum tepikledikçe unuttum gitti...doktor teyzemiz ultrasyona aldığı vakit uzandım jeli sürdü görmeniz lazımdı göbeğim birden havalandı herkes başladı gülmeye..doktorumuz nasıl gülüyo annesi anladı dedi...

Son düzenleme:

Allah nazarlardan sakalsın maşallah maşallah, tombiş bir bebek olacak paşamız. Haftasına göre çok iyi canım. İnşallah şeker sonucun da çok iyi çıkar rahat rahat doğumu beklersin.

ay sen iyice yaklaştın canım ya sona... bende ağustos ayında başlarım yıkamaya...sirke ile yıkayın diyolar...sen sadece sabun mu kullandın..

selamm Nasılsın Aynur abla ve Zeynep Narinimiz :) KArdeşinin hamileliği hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ama üçüz olayıı şok edici İnşallah hepsi sağlıklı olur.

Ben de en kısa zamanda hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum artık sınav stresi de kalmadı rahatım ohh bebişim için hazırlık yapayım artık :) Elde yıkama programında yıkamışsın ya abla bende 14 dk lık kısa programda yıkasam diye düşünüyodum elde yıkama ayarı daha mı iyi olur ki?

SErapcım senin paşaya maşallahh hem de o göbek oynaması çok komik olmuşşş
Şeker sonuçların da iyi çıkar inşallahh hadi bakalım seninde bu tantana bitti

Fitoşş Şekerin çok yüksek çıkmamış ama diyet programı iyi olmuş desene soon 3 ay kontrollü kiloda ilerleyeceksin. Bende fazla kilo almadan atlatsam çok iyi olacakk..

İrem iyi tatiller canımm :) İRem ismi de havaya uçtıu bakalım hangi isimle geri döneceksin çok merak ediyorum

Tubişş günün nasıl geçti? çok yormamışsındır inşallah kendini.

Vee sıra geldi bizeee....

kızlar cuma günü doktora gittik ben yarım saat önceden yedim çikolatamı oğluşum hareketlensin diye. sonra tam sıra bize gelecek oğlan da hareketlendi doktorumuz koştur koştur ameliyata gittii.... O gelene kadar da bizim oğlan uyudu Ultrasonda baktı doktorumuz azcık dürttük filan ama bana mısın demedii yalnız uyuma şekli çok komikti kolunun biri ve ayağının biri kafasında uyuyordu nasıl bir şekildir o anlamadım gitti ama aklıma geldikçe gülüyorum

Kilosu 1500 gr olmuş boyu da 38 cm herhangi biri sıkınıtımız da yok..

ÇArşamba günü sağlık ocağına gitmiştim orada tartıldım 68 kilo çıktım.. cuma günü doktorda tartıldım ve 69.5 kilo çıktım ve şok oldumm doktor da birden kilo almışsın dedi ama dikkat ya da diyet yap vs demedi.. GÜnde iki saat istirahat ve yürüyüş yap dedi oruç tutma dedi..

Sonra gittik Manisaya odamıza yerleştikk sonra çıktık çarşısını dolaşmaya tabi ben bulmuşum çarşıyı hiç rahat dururmuyum girdik bebek mağazalarına ALt açma takımı bir çift pabuç bir çift çorap ve ağız silme mendili aldık oğluşumuza fiyatları da uygundu eşimde beğenince hemen aldı

Gelelim cumartesi gününee... sınav heyecanıı ben gece doğru düzgün uyuyamadım biraz stres yaptım galibaa sınavda istediğim gibi geçmedii. gy gk yetişmedii güncel sorular hiç güncel değildi bize ilkokulda öğrendiğimiz güneş sisteminin en büyük gezegenini sormuş eğitim bilimleri sınavı da kolaydı çok zor değildi ama tabi eleyici sorular da vardı.. SOnuç olarak pek ümitli değilim bu seneki sınavdann.. memurluk tercihlerinde sildiğimiz 2 tercihten biri düşük kapatmış silmeseydim şimdi oraya atanmış olacaktımm işteee pişman olsan bir türlü olmasan bir türlüü...

umudum nasılsın, kaç zamndır denk gelemiyoz senle

saolasın reçelim.. iyidir ne olsun.. Ank. dan misafirlerimiz vardı. cuma öğlen geldiler.. bu sabah kahvaltı sonrası gittiler.. mutfağı toparladım smdi bi bakim dedim size

yeşilciğimm sınavında başarılar dilerim.. insaAllah güzel sonuçlar alırsın cnm

Sudemervecim.. masaAllah kardesine birde artık Allah kolaylık üstü kolaylık versin.. vallah işiniz zor

oyle yada böyle bitti sınavın didoşum umarım güzel sonuçlar gelir bende bugün dayanamadım hastane çıkışı aldım oğluşumaa

bu arada ailemize yeni bir üye daha gelecek daha çok minnak umarım sağlıkla doğar oda

ay sen iyice yaklaştın canım ya sona... bende ağustos ayında başlarım yıkamaya...sirke ile yıkayın diyolar...sen sadece sabun mu kullandın..

Evet canım, sadece sabunla yıkadım. Aslında ilk yıkamada sabuna bile gerek yok. Ama güzel koksun istedim. Sirke kötü kokutuyor. Mikrop kırılması açısından iyi olur herhalde ama cesaret edemem sirkeye. Zaten birşey olacak çamaşırlara diye ödüm koptu. Sonuçta yedi aylık bir birikim. Çok şükür birşey olmadı.

Didoş, sen 14 dakikallık programda yıka bence. Benim makinem eski, öyle modern programları yok. Olsa ben de onu şeçerdim. Ben her banyoda banyo suyuyla yıkayıp temiz suyla duruluyordum üzerinden çıkardıklarımı. Hemen hemen hergün banyo yaptırınca çamaşır da birikmez. Dalinin deterjanı güzel kokuyor ama ben markette bulamadım o gün. Bana sorarsanız dalin granül matik derim. Şampuan da dalin öneririm. Ben yıllarca iki bebekte de kullandım, ne konak oldu ne kepek. Ama herkeste bir olmaz tabi. Pahalı ürünlere kaçmadan önce deneyyin derim.

Didoşcum, maşallah oğluşun ne kadar büyümüş kuzum yaa. Kilosu maşallah çok iyi. Dört kiloya yakın doğar, belki geçer bile. Sınavın belki sana kötü gibi gelmiştir. Ben de memurluk sınavına girdiğimde barajı bile geçemeyeceğimi düşünmüştüm, 89 puanı duyunca şok olmuştum :)) Hiç de çalışamamıştım. İnşallah sen de öyle olursun canım. İnşallah atanırsın hayırlısıyla...

Sağol tatlım sana da Allah kolaylık versin. Yeniden çalışmalar başlamış. Allahım bu mübarek aylar hürmetine içinde o tohumu tutturup yeşertsin büyütsün ve kucağına versin inşallah sağlıcakla. Amin amin amin...İnşallah seni de ay midem bulanıyor nazlarıyla görürüz buralarda bu ay canımm :)))

Günaydın bayanlar ve minnak kuzuları...

didoş sınavı atlattın çok şükür canım...artık minnakınla güzel güzel vakit geçirirsin doktora gitmişsin kuzunu da görmüşsün...

aynur abla sirkeyi bana dr dedi ama kokusunu sormadım yıkayıp 15 dakikalık programda bol güneşte kurut dedi şimdi ben sirkeyle yıkamayayım mı kokusunu hiç füşünmedim...

bu arada kızlar benim bugün sonuçlar çıkacak dua edin şeker çıkmasın

hastane çıkışını güle güle kullanın canım :) ailenize katılacak yeni üye kimm kimin bebeği çok merak ettimm )))

Aynur ablacım şu deterjan işinde tavsiyene uyaacağm tabi bulabilirsem buralarda fiyatı da denk gelirse iyi olacak :) ŞAmpuan olarak da dalin dalin dalin kokkusuna bayılıyorum :)

Bizim oğlan kilolu doğacak gibi de onu annesi nasıl doğuracak onu bilmiyorum işte Sınav konusunda da inşallah iyi bir puan gelir abla yaa bakalım artık açıklanınca göreceğiz

Günaydın SERapcımm nasılsın???

Çamaşırlarda sirke kullanmaktan çekinmee bence ben kullanıyorum kendi çamaşırlarımda hiç de sirke kokmuyo ama yumuşatıcı gibi de güzel bir koku olmuyo üzerinde.. Kokusuz gibi oluyo çamaşırlar Hatta kendi deterjanının kokusu baskınsa o koku kalabilir üzerinde

Şeker sonuçlarında inşallah iyidir serapcımm

günaydın canım saolasın
eşimin kuzeninin hanımı hamile ilişkiler samimi eltim gibi o da
ben gerçek eltim bide çakma eltim üçümüzde hamileyizzz

günaydın kuzum sana da ...ben iyi sayuılırım düne göre mide ağrım biraz hafiflemiş gibi... sirkeyi kokusundan dolayı kafamda soru işareti kaldı şimdi birde etkilemez herhalde kıyafetleri bunca ayın emeği var üstlerinde...
şeker sonuçlarına gitmedim daha canım sabah yoğunluğunu atsın istedim doktor saat 10 gibi çıkarım inşallah..

günaydın canım saolasın
eşimin kuzeninin hanımı hamile ilişkiler samimi eltim gibi o da
ben gerçek eltim bide çakma eltim üçümüzde hamileyizzz

ne güzel canımm 3 elti peş peşe doğuracaksınızz Alllah hayırlısıyla hepinize ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etisn

Kızlar kızlarrrr nerelerdesinizzzz

Bugün eşim evdee olacak birazdan gelirr yarın gelirim artıkk kendinize iyi bakınnn hoşçakalın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…