Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

allah yardımcın olsun canım...

hadi hayırlı olsun alnının akıyla bütün önemli gelişmeler bitti kaldı doğum gün saymaya başla

benim irem ismi yine iptal oldu diyanete sormuştum ya ,

Çocuğa güzel bir isim verilmesi anne-babanın yükümlülüklerindendir. Bu hususta Hz.Peygamber (s.a.v.) Efendimiz : "Siz kıyamet günü kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Bu cihetle çocuklarınıza güzel isim koyunuz"(Ebu Davud, "Edeb", 70) buyurmuşlardır. Konulacak isimlerin Arapça olması ve bu ismin Kur'an-ı Kerim'de geçmesi gerekmez. İsim koyarken dikkat edilecek husus, konulan ismin yadırganmayacak, anlamlı ve başkaları tarafından aşağılama vesilesi olmayacak bir isim olmasıdır. Bu milletin kötü ve zülüm dolu tarihini bilen bazı insanlarımız, "irem" ismi konduğunda ismin, o zorbaları ve helak edilişlerini çağrıştırdığı için çocuğa ad olarak verilmesini tasvib etmezler. Ancak günümüzde bu kavmin, zulümleri ve helak edilişleri unutulduğundan hatta söylendiğinde akıllarda herhangi kötü bir çağrışım yapmadığı için halkımız bu ismi yadırgamamaktadırlar. Hatta halkımızın çoğunluğu "İrem"'in "cennet, bağ ve bahçe" manasına geldiğine inanmaktadırlar. Bu itibarla çocuğunuza böyle bir isim vermenizde dinen bir sakınca yoktur; verilmiş ise değiştirmenize de gerek yoktur. Ancak henüz bu ismi vermedi ise anlam ve çağrışım bakımından daha güzel isimler bulup vermek uygun olur.

demişler

gunaydin kizlarrr nasilsiniz.
cok yogun bi haftayi geride biraktim sayilir. dun yazamadim size. bugun de nobet iznindeyim. ama evde isim cok. yarin gunum var. temizlik ve mama hazirligi yapmam gerek. alisverise de gidicem.
buralarda olamayabilirim pek. kendinize dikkat edin. opuyom cok siziiii...

canim benim allah zihin acikligi versin. basarilar sinavinda.
dr. dan iyi haberlerle gel canim.

gelmis gecmis olsun canim. her hamislikte ufak tefek sikintilar oluyo. insallah kasilmalarin devam etmez.etsede cozumu varmis bak.
kiz olayina cok guldum ama ;-) sok olmussundur.
ben her dr.a gidisimde soyler bana protein agirlikli beslenmemi. sut yumurta et grubu. bebise de yariyomus. hem daha doyurucu olur senin icin.

damarlanmalar çok normal canım bacaklarda filan da çok belirgin oluyor yaa bide hem kilo alımından hem de spor yapamadığımızdan selülitler de baya arttı bendee doğumdan sonra iyi bir spora ihtiyacımız olacakk

bende zaten hafiften selulit vardi bakalim zamanla ne olcak. ama ben hergun yarim saat yuruyom. iyi geliyo.
sizin oralar cok sicak ama aksamlari en azindan hafif yuruyusler yap canim.

Kac cikti sekerin canım ayyy benimde yaklasti iyice 3bardak sutmu valla ben bir bardagi zor iciyorum 9cevizde cok grldi bana dikkat et ceviz alerjik bir besindir

cnm sekerim 86-190-134 cıktı..
Bakalım artık eşimi light ürün alışverişine gönderdim şimdi,bundan sonra böyle...
Ceviz ben zaten yiyodum cnm...

cok şükür atlattım abla,darısı diğer arkadasların basına... Diyet benim hayatımın vazgecilmezi zaten... Herzaman diyetteydim hamilelikte de yaparım napalım,oğluşumun canı sağolsun,valla kız dediğinde eşimin da benim de gözlerimiz yuvasından fırlıcaktı nerdeyse,gerci biz alışveriş yapmadık ama aylardır oğlum diyoruz,ona şartlandık yani....

cnm sekerim 86-190-134 cıktı..
Bakalım artık eşimi light ürün alışverişine gönderdim şimdi,bundan sonra böyle...
Ceviz ben zaten yiyodum cnm...

bende yiyorum tatlım ama 9 ceviz çok geldi neyse doktordan iyi bilecek değilim ya ben light ürünlere karşıyım allah korusun şekerimde çıksa light ürün yemem benim diyetisyenimde vermezdi

cnm korkulcak bişey yok,sadece 3 saat su bile içmeden oturup bekledim,ilk saat susuzluk zor geldl,sonra glikozu içtim o baya tatlıydı,enerji içeceği gibi bi kutuda hazır verdiler..toz değildi yani...onu içince biraz içim buruldu cok tatlı diye sonra gecti,hem seker olduğu için gecici bi enrji veriyo,son kanı verince hemen bi tost yedim...
Kasılma günde 1defa normal cnm ama benim bazen fazla oluyo,bazı günler hiç olmuyo ertesi gün oluyo belli olmuyo,düzenli aralıklarda olmaması lazım...yani saatte 3-4 defa falan...
Cok şükür o kadar değil ama yinede yarın iğne yaptırcam...

Valla cinsiyet değişse şok oluruz ya...

bende yiyorum tatlım ama 9 ceviz çok geldi neyse doktordan iyi bilecek değilim ya ben light ürünlere karşıyım allah korusun şekerimde çıksa light ürün yemem benim diyetisyenimde vermezdi

cnm light ürün dediğim yağı alınmış ürünler sadece...yağsız peynir,süt,yoğurt gibi... Yoksa light bisküvi falan değil yani onlar zaten yasak...

bakalım canım yarın da o zorlu maraton beni bekliyor..saat 9 da randevum inşallah bir sıkıntı çıkmaz... açlık değil de susuzluğu düşünüyorum..sabah saat 6 da kalktım yarını düşündüm direkt suya koştuğum için ben yarın ne edecem dedim......
ben halen daha aldığım şeylerin fişlerini saklıyorum olurda birden şok olursak değiştirme imkanım olsun aldıklarımın... bizim bir tanıdık 8 aya kadar kız denildi 8 aydan sonra çocuk erkekmiş dediler herkes şoke olmuştu...yani olabiliyo böyle bir durum ..

cnm light ürün dediğim yağı alınmış ürünler sadece...yağsız peynir,süt,yoğurt gibi... Yoksa light bisküvi falan değil yani onlar zaten yasak...

benim diyetisyen sütü light içme yarım yağlı iç derdi çünkü bizim o süt asitlerine ihitiyacımız varmış tabi sen simdi 3 bardak içiceksin belki çok gelir o kadar yağ

SLM KIZLAar nasılsınız? ben yarın ya da ptesi doktora gitcem bakalım bebişim ne alemdeymiş. annemi özledim bugün biraz keyifsizim nedensee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…