- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.261
daha ne şebeklikler edecek o sana bir bilsen , benim ki sabah top oluyodu acıkıp uyandırıyodu şimdi direk tekmeliyo
tekmelesin şebeklik yapsın anasına, kurban olduğum
eşim de seviyo "annesini tekmeleyebilecek tek varlık" diyo, karnımla falan konuşmaya başladı, elini koyuyo. garibim dün ben hareket etti deyince hemen elini karnıma koydu, sankim hissedecek gibi "dur daha sana var " dedim
tekmelesin şebeklik yapsın anasına, kurban olduğum
Eşim de seviyo "annesini tekmeleyebilecek tek varlık" diyo, karnımla falan konuşmaya başladı, elini koyuyo. Garibim dün ben hareket etti deyince hemen elini karnıma koydu, sankim hissedecek gibi "dur daha sana var " dedim
slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada butik bebeden aldıklarımı iptal ettim sabahlık almıştım ya, hala kargoya verilmedi zaten buraya 2 günde geliyo cumaya yetişmeyecek galiba cuma son gün , annemde burdan bakarız dedi zaten bedeni yüzünden emin olamamıştım, bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
güle güle giysin kızcen cicileriniiiiiiii çok güzellerrrKızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))
senin oğlunudaaa cicilerinide yerim kız bennnnnnnnnnn maşşallahhh seymen paşamaaaaa
Günaydınnn canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız bugün?
bizim teyzemiz gittiiyine kaldık oğlumla başbaşa
günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız vargeçen gittiğimde sormadım cd falan veriyonuz mu diye bakalım ne sürprizler olacak ...........
ben çalıştığıma mıdır nedir uzun süre misafiride kendimin misafirliğinide sevmemm açıkçası iyi olmuş gittiği dermişimşaka bir tarafa allah kavuştursun didoş üzülme kuzunla berabersin yalnız sayılmazsın hasan umut at bir takla teyzesi
kızla çıngırakları geldi kuzumun 3 parmağım sığmıyo bileklik dediklerine küçücükler yawaşırı seside yok şangır şungur değil şıkır şıkır ediyo sadece çok datluuu .........
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz..
ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladımtekrarını bekliyom oğluşumdan.
günaydın eker allah kavuştursun..
günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.
fatmikimm sana da günaydın canım.
ben 20 haftaya girince dışardanda hissetmiştim yakındır bir hareketlendimi arkası geliyoEşimin ilk hissedişi çok komikti bu saatte ne yapıyo demişti Dün yazıyo ki takvimde artık düzenli uyuyup uyanmaya başlamış benim zillim ama geceleri hep uyanık yandık diyorum eşime oda diyoki ninni söylede geceyi bilsin uyusun
kuzum benim eşimde al babanın hıncını diyo vayyy diyorummm bak ya adamın beni dövesi varmışşş
ben 20 haftaya girince dışardanda hissetmiştim yakındır bir hareketlendimi arkası geliyoEşimin ilk hissedişi çok komikti bu saatte ne yapıyo demişti Dün yazıyo ki takvimde artık düzenli uyuyup uyanmaya başlamış benim zillim ama geceleri hep uyanık yandık diyorum eşime oda diyoki ninni söylede geceyi bilsin uyusun
anüüüü çok dadlu buuuu bende alsammıkiii
Yerim o 3 parmaklık bileğini ben irem neva nınnnnnnn
Bende mi ninni sölesem iremiommmm ne zaman yatağa yatsam tekmelemiyo ama habire oynasıyo nasılda hoşuma gidiyo ama
Bizimkide deliriyo dısarıdan hissetmek içinnnn tekmeliyo diyincede rahat ettiremedin oğlumu dio serseri
sabah biz nerdeyse uyuyup kalıyomuşuz paşa uyandırdı beni tekme ile :d
anüüüü çok dadlu buuuu bende alsammıkiii
güle güle giysin kızcen cicileriniiiiiiii çok güzellerrr
senin oğlunudaaa cicilerinide yerim kız bennnnnnnnnnn maşşallahhh seymen paşamaaaaao elleri yüzü yerim bennnnn cicileride çok güzeelll
günaydın didoşummmm Allah kavuştursun üzülme biz yanındayız bitanemm
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm ne kaaaa heyecanlııı benimde 14 gün sonraaaa geri sayım başladı bendee
yerim o 3 parmaklık bileğini ben irem neva nınnnnnnn
hehe ballı lokmam sabah aklıma sen geldin hala hissetmedimi acaba diebalığını yerim kız seninnnnnn
bende mi ninni sölesem iremiommmm ne zaman yatağa yatsam tekmelemiyo ama habire oynasıyo nasılda hoşuma gidiyo ama
bizimkide deliriyo dısarıdan hissetmek içinnnn tekmeliyo diyincede rahat ettiremedin oğlumu dio serseri
günaydın annişkolarrrrrrrrr ve biricik prensesleriiii biricikkk prensleriii
kız resmini çekseydim keşke diycem ama resimde bile olduğundan büyük görünür hap kada bişeyleri 4 ünü sallasan anca sana göre şıngırdıyo kafamız bir milyon olunca az gibi geldi seside bende zaten algıyı kapattım mı hiç bişey duymamBen beğendim açıkçası oyalanır kızçem benide yormaz ayrıca
çalışıyo olduğumuza mıdır nedir ne zaman otursam yatsam hemen başlıyo gece böyle uyanık olurlarsa yandık kuzu herifler işe gider biz sabah akşam uyanık :18::18::18: Haftasonları baksınlar sıpalarına vallaBiz alıştık bile hareketlere namaz oturunca fitoşun paşanın hesap bel kısmına sallıyo tekmeleri biliyon keyfine düşkün zillim Bu çıngırakları aldım tam zilli oldu diyom eşime atarız halının üstüne o şıngırdar biz izleriz onu
beni de aksatmıyo artık sabahları acıktığı içinde gece 3 bucuktada namaza kaldırıyo beni alarmsız kalkıyom artık ihtiyaç kalmadı .........
bakarım bende alırım belki güzel görünüyo
Kuzu gündüz epey yoruluyoruz biz dinlenince onlar rahatlarmış öyle dedi halam
Sorma nasıl yapıcaz bilmiyorum muhtemel gece uyanık olucaklar gecenlerde okudum biz yatarken onların uyanık olması doğduklarında da böyle olacağı için bizi şimdiden alıştırıyolarmış :18::18::18:
Günaydın kızlar..... tosunumla beraber geldik...
kızla çıngırakları geldi kuzumun 3 parmağım sığmıyo bileklik dediklerine küçücükler yawaşırı seside yok şangır şungur değil şıkır şıkır ediyo sadece çok datluuu .........
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz..
ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladımtekrarını bekliyom oğluşumdan.
günaydın eker allah kavuştursun..
günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.
fatmikimm sana da günaydın canım.
günaydın annişkolarrrrrrrrr ve biricik prensesleriiii biricikkk prensleriii
Günaydın kızlar..... tosunumla beraber geldik...
hoş geldiniz be yaaa
günaydınn hoşgeldinizzz
kızlar bizde geldik umutumla birliktee uykumuz geldi yineşu son 2 gün kaldıı sınava da:18::18::18:
umutum artık çok hareketlii dün gece uyutmadı beni güçlü güçlü tekmeliyo ve arada da takla aşıyo aynur abla diyordu hissediyor musun diye artık ayırt edebiliyorum taklalarını resmen gıdıklanıyorum ben sınavdaykende yaparsa sesli gülerim herkes bana bakar heralde
hoşbulduk kuzular nasılsınız? didoşşşş güçlü tekmeler yemeye başlamışsın hadi darısı bizim başımıza...
seninkide yakında başlar canım durmaz artık içerde :))
kızlar yine kayıplara karışmış hepsinin kulağını çekeceğim
bende biraz daha dersimin başına döneyim yine uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?