Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

daha ne şebeklikler edecek o sana bir bilsen , benim ki sabah top oluyodu acıkıp uyandırıyodu şimdi direk tekmeliyo

tekmelesin şebeklik yapsın anasına, kurban olduğum
eşim de seviyo "annesini tekmeleyebilecek tek varlık" diyo, karnımla falan konuşmaya başladı, elini koyuyo. garibim dün ben hareket etti deyince hemen elini karnıma koydu, sankim hissedecek gibi "dur daha sana var " dedim

kuzum benim eşimde al babanın hıncını diyo vayyy diyorummm bak ya adamın beni dövesi varmışşş

ben 20 haftaya girince dışardanda hissetmiştim yakındır bir hareketlendimi arkası geliyo Eşimin ilk hissedişi çok komikti bu saatte ne yapıyo demişti Dün yazıyo ki takvimde artık düzenli uyuyup uyanmaya başlamış benim zillim ama geceleri hep uyanık yandık diyorum eşime oda diyoki ninni söylede geceyi bilsin uyusun

anüüüü çok dadlu buuuu bende alsammıkiii

Kızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))
güle güle giysin kızcen cicileriniiiiiiii çok güzellerrr

senin oğlunudaaa cicilerinide yerim kız bennnnnnnnnnn maşşallahhh seymen paşamaaaaa o elleri yüzü yerim bennnnn cicileride çok güzeelll

Günaydınnn canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız bugün?

bizim teyzemiz gittii yine kaldık oğlumla başbaşa

günaydın didoşummmm Allah kavuştursun üzülme biz yanındayız bitanemm

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm ne kaaaa heyecanlııı benimde 14 gün sonraaaa geri sayım başladı bendee

yerim o 3 parmaklık bileğini ben irem neva nınnnnnnn

hehe ballı lokmam sabah aklıma sen geldin hala hissetmedimi acaba die balığını yerim kız seninnnnnn

bende mi ninni sölesem iremiommmm ne zaman yatağa yatsam tekmelemiyo ama habire oynasıyo nasılda hoşuma gidiyo ama

kuzum benim eşimde al babanın hıncını diyo vayyy diyorummm bak ya adamın beni dövesi varmışşş

bizimkide deliriyo dısarıdan hissetmek içinnnn tekmeliyo diyincede rahat ettiremedin oğlumu dio serseri

sabah biz nerdeyse uyuyup kalıyomuşuz paşa uyandırdı beni tekme ile

kız resmini çekseydim keşke diycem ama resimde bile olduğundan büyük görünür hap kada bişeyleri 4 ünü sallasan anca sana göre şıngırdıyo kafamız bir milyon olunca az gibi geldi seside bende zaten algıyı kapattım mı hiç bişey duymam Ben beğendim açıkçası oyalanır kızçem benide yormaz ayrıca

çalışıyo olduğumuza mıdır nedir ne zaman otursam yatsam hemen başlıyo gece böyle uyanık olurlarsa yandık kuzu herifler işe gider biz sabah akşam uyanık :18::18::18: Haftasonları baksınlar sıpalarına valla Biz alıştık bile hareketlere namaz oturunca fitoşun paşanın hesap bel kısmına sallıyo tekmeleri biliyon keyfine düşkün zillim Bu çıngırakları aldım tam zilli oldu diyom eşime atarız halının üstüne o şıngırdar biz izleriz onu

günaydın annişkolarrrrrrrrr ve biricik prensesleriiii biricikkk prensleriii

günaydın fıstığım ve erencikkkk çok az kaldı senin kocişte görecek bizimkide yeni yeni görmeye hissetmeye başladı ilk kez geçen hafta tatilde gördü eşim

bakarım bende alırım belki güzel görünüyo

kuzu gündüz epey yoruluyoruz biz dinlenince onlar rahatlarmış öyle dedi halam

sorma nasıl yapıcaz bilmiyorum muhtemel gece uyanık olucaklar gecenlerde okudum biz yatarken onların uyanık olması doğduklarında da böyle olacağı için bizi şimdiden alıştırıyolarmış :18::18::18:

beni de aksatmıyo artık sabahları acıktığı içinde gece 3 bucuktada namaza kaldırıyo beni alarmsız kalkıyom artık ihtiyaç kalmadı .........

melek alarmımız var bizm artıkkk ama bide gece tuvalate kaldırmasalar sinir oluyorum uykunun en güzel yerinde

tubişşşşş kız ben oğlunun cicisini görmemişimmm çok güzelmişş bayıldımmmm

gündüz dürtüp uyandırayımda uyutmayımda geceyi gündüzü ayırt etsin bari Ben zayıflığın avantajını gördüm galiba ben dışardan hissetmeye başlayalı 3. Haftaya girdim, hareketini geç farkettim gibi gelsede pir açıldı benim kızçe tembel dedim ondan oldu galiba

teşekür ederim canım ben de ayvarecelinin oğlusunun kıyafetlerini yeni gördüm çok güzeller hastane çıkışı almadım daha ama cok beğendim :)

Son düzenleme:

kız senin kızçe tam zilli olacakk güle güle şıngırdatsın zillerini

senin oğluş da başladı hareketlenmeye ha gözün aydın canımm ne güzel bir duygu sende yaşadın bunu

günaydın annişkolarrrrrrrrr ve biricik prensesleriiii biricikkk prensleriii

günaydınnn fuliiicimm

Günaydın kızlar..... tosunumla beraber geldik...

günaydınn hoşgeldinizzz

kızlar bizde geldik umutumla birliktee uykumuz geldi yine şu son 2 gün kaldıı sınava da:18::18::18:

umutum artık çok hareketlii dün gece uyutmadı beni güçlü güçlü tekmeliyo ve arada da takla aşıyo aynur abla diyordu hissediyor musun diye artık ayırt edebiliyorum taklalarını resmen gıdıklanıyorum ben sınavdaykende yaparsa sesli gülerim herkes bana bakar heralde

hoş geldiniz be yaaa

hoşbulduk kuzular nasılsınız? didoşşşş güçlü tekmeler yemeye başlamışsın hadi darısı bizim başımıza...

hoşbulduk kuzular nasılsınız? didoşşşş güçlü tekmeler yemeye başlamışsın hadi darısı bizim başımıza...

seninkide yakında başlar canım durmaz artık içerde :))

kızlar yine kayıplara karışmış hepsinin kulağını çekeceğim

bende biraz daha dersimin başına döneyim yine uğrarım

seninkide yakında başlar canım durmaz artık içerde :))

kızlar yine kayıplara karışmış hepsinin kulağını çekeceğim

bende biraz daha dersimin başına döneyim yine uğrarım

öyle canım sıcaklardan herkes bir tarafa dağıldı...çek canım kulaklarını.... dersine dön son tekrarlarını yap canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…