- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.241
slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada butik bebeden aldıklarımı iptal ettim sabahlık almıştım ya, hala kargoya verilmedi zaten buraya 2 günde geliyo cumaya yetişmeyecek galiba cuma son gün , annemde burdan bakarız dedi zaten bedeni yüzünden emin olamamıştım, bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
Kızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))
çok güzelmiş güle güle giysin kızın
ayyyy cok guzelll canimmmm. iremmmm kizini da zilli yapicannnnslm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada butik bebeden aldıklarımı iptal ettim sabahlık almıştım ya, hala kargoya verilmedi zaten buraya 2 günde geliyo cumaya yetişmeyecek galiba cuma son gün , annemde burdan bakarız dedi zaten bedeni yüzünden emin olamamıştım, bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
Kızlar nasıl yumuşacıklar ve çoooooooooooooooook küçükler iyice sabırsızlanıyorum ben kıyafetlerine baktıkça :))))
ayyyy cok guzelll canimmmm. iremmmm kizini da zilli yapicannnnbu arada kizcene hangi isimde karar kildin. kac gundur dogru duzgun giremiyom.merak ettim
Günaydınnn canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız bugün?
bizim teyzemiz gittiiyine kaldık oğlumla başbaşa
günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız vargeçen gittiğimde sormadım cd falan veriyonuz mu diye bakalım ne sürprizler olacak ...........
ben çalıştığıma mıdır nedir uzun süre misafiride kendimin misafirliğinide sevmemm açıkçası iyi olmuş gittiği dermişimşaka bir tarafa allah kavuştursun didoş üzülme kuzunla berabersin yalnız sayılmazsın hasan umut at bir takla teyzesi
kızla çıngırakları geldi kuzumun 3 parmağım sığmıyo bileklik dediklerine küçücükler yawaşırı seside yok şangır şungur değil şıkır şıkır ediyo sadece çok datluuu .........
günaydın eker allah kavuştursun..Günaydınnn canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız bugün?
bizim teyzemiz gittiiyine kaldık oğlumla başbaşa
günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız vargeçen gittiğimde sormadım cd falan veriyonuz mu diye bakalım ne sürprizler olacak ...........
ben çalıştığıma mıdır nedir uzun süre misafiride kendimin misafirliğinide sevmemm açıkçası iyi olmuş gittiği dermişimşaka bir tarafa allah kavuştursun didoş üzülme kuzunla berabersin yalnız sayılmazsın hasan umut at bir takla teyzesi
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz..
ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladımtekrarını bekliyom oğluşumdan.
günaydın eker allah kavuştursun..
günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.
fatmikimm sana da günaydın canım.
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzzz..
ayyyy ben dün oğluşumu hissettimmmm. küçük bi balık sol yanımda kıprştı, 3-5 saniyelik bi seydi. ama inanılmaz bi his. gözlerm sulandı, hafiften ağladımtekrarını bekliyom oğluşumdan.
günaydın eker allah kavuştursun..
günaydın irem nevanın annesi..hadi bakalım, kızçeni görecen inşallah cd de vardır.
fatmikimm sana da günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?