Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

3 ay canım zaten 5 buçuk aylık evliyim yaşımdan dolayı beklemek istemedim inş en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarıma alırız

taze gelinn ne güzel :) iyi yapmışsın canım beklememekle. ben şahsen beklediğim için pişmanım. 7 ay oldu bizimde isteyeli bu 8. ayımız inşallah gelir bebişlerimiz

günaydın hatunlar yeni bir haftadan selamlar

günaydın yawrummmm anneciğini gördünn topladın enerjiyi mutluluğuuuu güzel bir hafta basladı değil mi :)

günaydın kerkesee. bu topic de ilgimi çekti ocak ayında gebelik müjdesini yaşarız inşallah hep birlikte.

bat 7 ocak listeye eklerseniz sevinirim

günaydın canımm hoşgeldinnnnnnnn

kızlar test yaptım pozitif çıktı.hamileyim.Rabbim bu mutluluğu sizlerde yasatsın

tebrikler canımmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza olsun inşallahhhhhh

kızlar test yaptım pozitif çıktı.hamileyim.Rabbim bu mutluluğu sizlerde yasatsın

ugozaaaaa canım çok tebrik ederim. allah önce pıt pıt larını duyurmayı daha sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah topiğimizin kurdelasını kesmiş oldun canım. ayağını iyi sür bize de bulaşsın, dualarını da esirgeme bizden.
ççoookkkk öpüyorum seniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…