- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.901
aynen ya berbat bir durum bende asırı mide bulantısı yapıo inşallah hafif atlatırım
sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo
tövbe tövbeee deli kızzz
cuma cuma kimseler kalmadı burda neşelensin dedim ortalık
valla ben işlerimi bititrdim. eğer son dakka bişeyi olmazsa hafta sonu planları yapmaya başladım. neşem yerindeee, akşam alışverişe çıkıcam liste yapıyom...
bu arada hepsi burada.com bi başlık açmış bu yıl da tutkunun rengi kırmızı diye. çok güzel şeylar var.
temel atma törenlerinde giyilcek şeyler yani
ay ben almışım bi kaç bişi hala gözümüzde eskimedi arada çıkarıp giyiyorum 5 ay oldu malum biz evleneli
kızlar bugun doktora gittim progesteron baktı 2.12 cıkmış bu ne demek birazdan doktora gidicem tekrar ama merak ettim çok
benimde yok bu konu hakkında hiç bilgimsizi çıtırlar siziiiisenin çeyizler bile eskimemiştir daha...
yardım etmek isterdim ama hiç bir fikrim yok canım..
sizi çıtırlar siziiiisenin çeyizler bile eskimemiştir daha...
yardım etmek isterdim ama hiç bir fikrim yok canım..
benimde yok bu konu hakkında hiç bilgim
sağol canım bende baktım googledende anlamadım bişe 21. gün testi bu zaten sanırım yumurtlayamamışım gidip ögrenmek en iyisigoogle amcaya sordum dediki :
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır.Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.
ama en doğrusu doktorun dediği canım.
en iyisi getmek doktora görüşüürz canlar..
tımam canım haberdar et bizi de....
ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar inşallah allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah hepimizin göbişleri 2013 yılında dolu olur benim bat tarihim 9 01 2013 inşallah gelmez gözü kör olasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?