Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla ben anlamadım bugün dogru düzgün akıntı bile yok ne oluo bilmiyoruum:53::53::53::53::53::53:

Ayy kuzum kusura bakmaa:17::17::17:iyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün:25::25:

akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı :31::31::31::31:

Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyi :60::60: Saçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi :34:

inşallah kuzummm benide komaya sokuyo yakaladımı çok geçmiş olsun bitanemmm

saol canım benım hele hamileyken bu agrısı çok berbat oluyor ilaçta alamıosun off off:31:

akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı :31::31::31::31:

Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyi :60::60: Saçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi :34:

hee ya valla haklısın canım ondan olabilir cidden:1::1:

sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo

Back