Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen ya berbat bir durum bende asırı mide bulantısı yapıo inşallah hafif atlatırım:30::30::30::30::30:

ayyyy migreeennn. en son 1 ay önce tuttu krizim. işe bile gidemedim. tüm perdeleri çektim, kafama tülbent bağladım. bi tuvalete çıkarmaya bi yatağa yatmaya. kısır döngü yani. :52::52::52:
çin yağı satılıyo aktarlarda kızlar, mentollü naneli bir aroması var. onunla başı ovmak iyi geliyo azcıkın.

sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo

kendi rızanla mı bıraktın bilmiyom ama evde oturmak çok zor tatlım. ben evlendikten sonra taşındığım şehirde iş bulamadım. 2 yıl evde oturdum. e bi de gurbet. son zamanlar bunalımdaydım. o bunalım halimle bebek de istemedim. ahhh benim kafammmm olsaydı şimdiye büyürdü ammaa geçti artıkk...

cuma cuma kimseler kalmadı burda neşelensin dedim ortalık:36::36::36:

valla ben işlerimi bititrdim. eğer son dakka bişeyi olmazsa hafta sonu planları yapmaya başladım. neşem yerindeee, akşam alışverişe çıkıcam liste yapıyom...
bu arada hepsi burada.com bi başlık açmış bu yıl da tutkunun rengi kırmızı diye. çok güzel şeylar var.
temel atma törenlerinde giyilcek şeyler yani :1::1::1::1:

Son düzenleme:
valla ben işlerimi bititrdim. eğer son dakka bişeyi olmazsa hafta sonu planları yapmaya başladım. neşem yerindeee, akşam alışverişe çıkıcam liste yapıyom...
bu arada hepsi burada.com bi başlık açmış bu yıl da tutkunun rengi kırmızı diye. çok güzel şeylar var.
temel atma törenlerinde giyilcek şeyler yani :1::1::1::1:

ay ben almışım bi kaç bişi hala gözümüzde eskimedi arada çıkarıp giyiyorum 5 ay oldu malum biz evleneli :30:

kızlar bugun doktora gittim progesteron baktı 2.12 cıkmış bu ne demek birazdan doktora gidicem tekrar ama merak ettim çok

ay ben almışım bi kaç bişi hala gözümüzde eskimedi arada çıkarıp giyiyorum 5 ay oldu malum biz evleneli :30:

sizi çıtırlar siziiii :1: senin çeyizler bile eskimemiştir daha...

kızlar bugun doktora gittim progesteron baktı 2.12 cıkmış bu ne demek birazdan doktora gidicem tekrar ama merak ettim çok

yardım etmek isterdim ama hiç bir fikrim yok canım..

benimde yok bu konu hakkında hiç bilgim:43::43::43::43:

google amcaya sordum dediki :
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır.Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.

ama en doğrusu doktorun dediği canım.

google amcaya sordum dediki :
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde( adet döneminin 21 22 23 günlerinde) yapılır.Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.

ama en doğrusu doktorun dediği canım.
sağol canım bende baktım googledende anlamadım bişe 21. gün testi bu zaten sanırım yumurtlayamamışım gidip ögrenmek en iyisi

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar inşallah allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah hepimizin göbişleri 2013 yılında dolu olur benim bat tarihim 9 01 2013 inşallah gelmez gözü kör olasıca

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar inşallah allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah hepimizin göbişleri 2013 yılında dolu olur benim bat tarihim 9 01 2013 inşallah gelmez gözü kör olasıca

hoşgeldin canım inş bebeşin en kısa zamanda gelir yanına
batlarımız aynı inşallah gelmez kırmızılar

ne zamandır istiyosun bebiş sahibi olmak

Back