Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla ben anlamadım bugün dogru düzgün akıntı bile yok ne oluo bilmiyoruum

Ayy kuzum kusura bakmaaiyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün

akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı

Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyi Saçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi

inşallah kuzummm benide komaya sokuyo yakaladımı çok geçmiş olsun bitanemmm

saol canım benım hele hamileyken bu agrısı çok berbat oluyor ilaçta alamıosun off off

hee ya valla haklısın canım ondan olabilir cidden

bende daha yeni kalktım canım ya ,çalışmayınca sıkıntıdan uykuya veriyorum kendimi Allahım ne kötü evde oturmak anlatamam,

sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo

sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo

evet canım çalışmaya alışınca evde oturmak zor gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…