- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.881
valla ben anlamadım bugün dogru düzgün akıntı bile yok ne oluo bilmiyoruum
ayy kuzum kusura bakmaaiyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün
aynen ya berbat bir durum bende asırı mide bulantısı yapıo inşallah hafif atlatırım
Ayy kuzum kusura bakmaaiyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün
antidepresif hatunun gözü bugün kimseyi görmüyorrbeni de görmediii
kuzuum gördüm gördüm basım agrıo o yüzden dikkatimi toplayamıyorum kusura bakmaa
inşallah kuzummm benide komaya sokuyo yakaladımı çok geçmiş olsun bitanemmm
akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı
Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyiSaçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi
estafurullah tatlım :18::18::18:çok geçmiş olsun birtanemben kafanı dağıtman için öyle yazdım
ayy kuzum kusura bakmaaiyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün
yok bebeğim şaka yaptım işim var biraz yoğunum ay migrenmi ilaç alsan tutmadan olur mu ki
aldım kuzum zaten tam anlamıyla tuttuğu zaman ilaçta kesmıyo o yüzden hafifken alıyorum:26:
tv'de her kanalda 21 aralık muhabbeti Allahım nasıl böyle atıp tutuyorlar hiç mi Allah korkusu yok bu insanlardaaa
günaydınnnnnnnn kızlar ,ooooo neler konuşmuşsunuz ya
Hoşbuldum canım nasılsınız,anti geçmişolsun canım ya
bende daha yeni kalktım canım ya ,çalışmayınca sıkıntıdan uykuya veriyorum kendimi Allahım ne kötü evde oturmak anlatamam,
sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?