- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.821
herkeslere günaydın. nasılsınızzz...
bugün sabah zor oldu valla. gün bi türlü aydınlanmadı. kar atıştırıyo şu an. zor kalktım yataktan.
bugün 21 Aralık. dünyayı bilmem ama benim kargaşa günüm bugün. hesapları gönderme son gün, internet inişli çıkışlı, sistem göçükçok cebelleşcem bugün
günaydın kızlarnasılsınız herkese hayırlı cumalar
[sıze=3]günaydın kızlar [/sıze][sıze=3]nasılsınız [/sıze] [sıze=3] herkese hayırlı cumalar [/sıze]
günaydın canım. valla dünya kadar işim var amma sistem olmayınca pencereden kar seyrederek oturuyorum ben.
senin dahil olduğun bi oylama vardı hani açık ara öndeydinsonuçlandı mı o...
günaydın canım hoşgeldin son iş günü yorgunum sen nasılsın
[sıze=3]yok canım [/sıze][sıze=3]sonuçlanmadı daha 26 aralıkta [/sıze] [sıze=3][/sıze]
[sıze=3]bende iyiyim canım[/sıze][sıze=3] çok soğuk üşüyorumm[/sıze]:26::26::26:
eveeettt başlıyorum laf yetiştirmeye savuluuuunnn
vaaawww hatun sen ne yaptın ya. maşallah allah tadınızı tuzunuzu bozmasın, mutluluğunuzu bebişinizle taçlandırsın.
benim de böle arada yazın çalışmalarım olur. özel günlerde kalemi kağıdı alırım elime döktürürüm. eşimle ilk tanıştığımda evleneseye kadar günlük gibi düzenli aralıklarla mektuplar yazdım ona. evlenince okuturum diye. sevincimi hüznümü kızgınlığımı.
en büyük hayalim hamişkenn bebeğime mektup yazmak, duygularımı kaleme dökmekti. büyüyünce ona okutacaktımilk hamileliğimde yazdım ama 7 hafta yazabildim sadece. sonraa kaldı tekrar hamiş kalırsam yazcam yine...
ahanda hemşehrimi buldumm. canım hoşgeldin aramıza. ben de izmirliyim ama şu an kastamonuda yaşıyorum... ayyy arada anlat izmirin havasını suyunu memeleket havadisi alayım...
ayy bana da denk gelmedi diyebilirdim bundan 3 ay önce amma velakin benim kürtajım milat oldu bizim ilişkimizde. ondan önce çok kötüydü. yine sizinki kadar iyi deil ama daha iyi eskiye göre.
benim eşim de başak amaaa titizlik hak getire... evlendikten sora eğitime aldım onuanca düze girdi...
o hafiflemeyi biliirm...sakın bırakma yazmayı şekerim.. her insan dünyaya bir iz bırakmalı, yarın öbür gün çocukların okur annemiz neler yaşamış diye..
canım yeşil akıntı ters giden bir durumun habercisidir. ihmal etme. hamiş olsan da olmasan da mutlaka doktora git...
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr................
günaydın kızlar ben kar maduru oldum dün gece 2 buçuk saate eve gittik perişan olduk sevmiyorum bu istanbulu
sizler nasılsınız
bisey sorucam size dün benim akıntının içinde çok az kan lekesi vardı korktum ya adetimde yeni bitti pazar günü temizlendim
kızlarrr gece rüya gördümm. çokkk güel tombiş güleryüzlü bir kız bebek. allahım böle tatlısını nasip etsin
bebek bir akrabamızınmış. işi varmış. eşime teslim etmiş bebeği. eşimde eve getiriyo ben bakayım diye. ama kucağımda öle sevdim öle baktım ki ona. çok güzel bir duyguydu. gece yarısı uykumdan uyandım rüyadan. o kadar gerçekti ki bi an yanı başımda aradım onu
herkeslere günaydın. nasılsınızzz...
bugün sabah zor oldu valla. gün bi türlü aydınlanmadı. kar atıştırıyo şu an. zor kalktım yataktan.
bugün 21 Aralık. dünyayı bilmem ama benim kargaşa günüm bugün. hesapları gönderme son gün, internet inişli çıkışlı, sistem göçükçok cebelleşcem bugün
günaydınnn kızçelerimmm kıymetlilerimmmmm
Gunaydın tatlımmm bende kar maduruydum 17:30 da çıktım normalde 20 dk lık yolu birbucuk saatte gittim bide mnbsçyle kavga ettim bıraktı yolun ortasında adi herif buzda da kaydım belimi incittim sanırım((( ühhhüüüü bütün gece sövdüm şerefsize ((
geçmiş olsun canım aman dikkat et kara buza kayıp düşme
sağol bitanem valla kötüyüm ya ayakta duramıyorum doğrulamıyorum bugun hafiflemezse dr gitmeyi düşünüyorum ben 2007 de fıtık başlangıcı yasamıştım şükür atlatmıştım ama çok tırsıyorum yine aynı ağrı doğrultmuyo resmen
geçmiş olsun canım, ağzını hayra aç kız rabbim kazadan beladan sakınsın , nazara mı geldin zilli....
Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç Amin. Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH
tabi sabah zor olur canım, yılın en uzun gecesimerak etmeyin güneş doğudan doğuyo henüz vakit var kıyamete
aminnnnnn
sen bana niye günaydın demedin bakıyımtamam tamam kuüstümmm işte banane:26::26::26:
benim eşim de dalga geçiyo dün. şimdi ben regl dönemindeyim ya. eşim diyo ki dünya gözüyle bi kere şey yapamadan gidiyoruz
benim eşim de dalga geçiyo dün. şimdi ben regl dönemindeyim ya. eşim diyo ki dünya gözüyle bi kere şey yapamadan gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?