Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

herkeslere günaydın. nasılsınızzz...
bugün sabah zor oldu valla. gün bi türlü aydınlanmadı. kar atıştırıyo şu an. zor kalktım yataktan.
bugün 21 Aralık. dünyayı bilmem ama benim kargaşa günüm bugün. hesapları gönderme son gün, internet inişli çıkışlı, sistem göçük çok cebelleşcem bugün

günaydın canım allah yardımcın olsun işinde kolaylıklar versin

kızlarrr gece rüya gördümm. çokkk güel tombiş güleryüzlü bir kız bebek. allahım böle tatlısını nasip etsin
bebek bir akrabamızınmış. işi varmış. eşime teslim etmiş bebeği. eşimde eve getiriyo ben bakayım diye. ama kucağımda öle sevdim öle baktım ki ona. çok güzel bir duyguydu. gece yarısı uykumdan uyandım rüyadan. o kadar gerçekti ki bi an yanı başımda aradım onu

günaydın canım. valla dünya kadar işim var amma sistem olmayınca pencereden kar seyrederek oturuyorum ben.
senin dahil olduğun bi oylama vardı hani açık ara öndeydin sonuçlandı mı o...

yok canım sonuçlanmadı daha 26 aralıkta
günaydın canım hoşgeldin son iş günü yorgunum sen nasılsın

bende iyiyim canım çok soğuk üşüyorumm:26::26::26:

günaydınnn kızçelerimmm kıymetlilerimmmmm

aynı hayal bende de var kuzum ben daha eşimle tanıştığımda doğmamış bebeğime bi mektup yazmıştım kimsenin bilmediği hamile kalıncada devam ettirdim ama ne fayda bende 6 haftanın sonunda kaybettim bebeğimi Rabbim sağlıkla versin inşallahhh yine yazar yine okuturuz . 2 yaşında yiğenim var benim abimin kızı doğduğu gün yazmıştım ona mektup annesine teslim etmiştim okumayı ilk öğrendiğinde okuyacak 1 yasına girdiğinde yenisi eylül de 2 yası bitti ve bir yenisi daha eklendi :)

günaydın hayırlı cumalar kızlarrr................

hayırlı cumalar güzelimmmmm günaydın da tabiii ;:)

gunaydın tatlımmm bende kar maduruydum 17:30 da çıktım normalde 20 dk lık yolu birbucuk saatte gittim bide mnbsçyle kavga ettim bıraktı yolun ortasında adi herif buzda da kaydım belimi incittim sanırım ((( ühhhüüüü bütün gece sövdüm şerefsize ((

oyy kıyaamam sana bennn canım benimmm bazen öyle gerçekçi oluyo ki ruyalar gerçeği ile ayırtedemiyosun Rabbim tez zamanda bizlerede sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhhh acımızı dindirecek tek mucize bu çünkü :26::26::26:

tabi sabah zor olur canım, yılın en uzun gecesi merak etmeyin güneş doğudan doğuyo henüz vakit var kıyamete

Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH…

geçmiş olsun canım aman dikkat et kara buza kayıp düşme

geçmiş olsun canım aman dikkat et kara buza kayıp düşme

sağol bitanem valla kötüyüm ya ayakta duramıyorum doğrulamıyorum bugun hafiflemezse dr gitmeyi düşünüyorum ben 2007 de fıtık başlangıcı yasamıştım şükür atlatmıştım ama çok tırsıyorum yine aynı ağrı doğrultmuyo resmen

geçmiş olsun canım, ağzını hayra aç kız rabbim kazadan beladan sakınsın , nazara mı geldin zilli ....

Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran “Rabbim” Hakkımızda en hayırlı kilitleri aç… Amin. Cumamız bayram tadında olsun insaALLAH…

aminnnnnn
sen bana niye günaydın demedin bakıyım
tamam tamam kuüstümmm işte banane:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…