Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende yazayım çocuklrımı adını kız olursa zeynep ülkü oğlan olursa hasan kürşat oyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım artık olde yarabbim

ya işte ben ne zaman yumurtluyorum bilmiyorumki, adetimden bir hafta sonra iki gün akıntı geldi yoğun bi şekilde ondan sonra bişey yok bende ,3de adet olmuştum bende canım,netten ovalosyon testlerine baktığımda benim yumurtlama zamanım dün itibari ile bitti,bu arada canım ben bu ay klomen kullandım ,kontrolede gidemedim doktorum yoktu malesefffff,amannnnnnnnnn yaaaa işte öyle

slm,kızlar benim adet günüm yarın.şuan daha olmadım.ama 1 hafta önce kahverengi lekelendim,sonrasındada hergün yeşil akıntılar oldu.hamileyim diye umutlanırken,azönce test yaptım negatif.üzüldüm ya:50:

canım ya inşallah testte yanlışlık olmuştur da hamilesindir,pskolojik adet tarihlerimiz değişiyo biliyosun deyilmi canım ,üzülme hemen ve bi çok kişide idrar testinde negatif görünüyo ama kan testinde gebe olduğunu öğrenen çok kişi var,inşallah öyledir canım ya ,benimde 3 günüm geçti geçen ay ama oldum sonradan ,olursada olmassada hakkında hayırlısı ne ise o olsun ,hemen stres yapma ya,

herkese iyi akşamlar kızlarrr. nasılsınız.
oy oy çok yoruldum. evi temizledim yemek yaptım veee şimdi kocişim gelene kadar size geldim. bakem ben yokken ne yapmışsınızz...

eveeettt başlıyorum laf yetiştirmeye savuluuuunnn :27::27::27:
Sevdiğim 26 yasımın baharını yaşattığın koca 1 yılı geride bıraktık.. Dile kolay gelir fakat ne çok yol katettik 365 günde! Hergüne yeni anlamlar katarak devirdik günleri bir bir.. Gözlerim göz menziline girdi gireli hiç solmadı yüreğim.. Göğsümde uçusan kelebeklere uyandım her sabah. Kimi zaman sana hasret kapadım gözlerimi, aynı gökyüzünde buluştuk farklı sehirlerdeyken.. Dedim ya çok yol katettik biz... Ömrümüzün her anını birbirimize armağan ettik...
Askım... Sırdaşım... Dostum... Biricik EŞİM.. Ruhuma Dogan gökkuşağım... Yedi rengin yedibininde ayrı güzelliğin.. Dudaklarıma daha önce hiç takinmadigim bir gülüşü mühürlendin.. Ömrümün tüm sevinçleri senin eserin... Birlikte daha mutlu senelere sevdiğim...

YIL DÖNÜMÜMÜZDE ONA YAZDIĞIM MEKTUBUM
:16::16::16::16::16::16:

vaaawww hatun sen ne yaptın ya. maşallah allah tadınızı tuzunuzu bozmasın, mutluluğunuzu bebişinizle taçlandırsın.
benim de böle arada yazın çalışmalarım olur. özel günlerde kalemi kağıdı alırım elime döktürürüm. eşimle ilk tanıştığımda evleneseye kadar günlük gibi düzenli aralıklarla mektuplar yazdım ona. evlenince okuturum diye. sevincimi hüznümü kızgınlığımı.
en büyük hayalim hamişkenn bebeğime mektup yazmak, duygularımı kaleme dökmekti. büyüyünce ona okutacaktım :14: ilk hamileliğimde yazdım ama 7 hafta yazabildim sadece. sonraa kaldı :43: tekrar hamiş kalırsam yazcam yine...

ben 29 yaşındayım :16: eylülün 5de evlendim narlıdere izmirde oturuyorum :) modelisttim yani pazartesi gününe kadar öyleydi :)

ahanda hemşehrimi buldumm. canım hoşgeldin aramıza. ben de izmirliyim ama şu an kastamonuda yaşıyorum... ayyy arada anlat izmirin havasını suyunu memeleket havadisi alayım...

bana niye denk gelmediki böyle bir kaynananaa:6::6::6::27::27::27:

ayy bana da denk gelmedi diyebilirdim bundan 3 ay önce amma velakin benim kürtajım milat oldu bizim ilişkimizde. ondan önce çok kötüydü. yine sizinki kadar iyi deil ama daha iyi eskiye göre.

basaklar asırı derecede titiz olur sekerim:34:

benim eşim de başak amaaa titizlik hak getire... evlendikten sora eğitime aldım onu :9: anca düze girdi...

teşekkürederim canım bazen canımın acısını bazen de yüreğimdeki koca sevgiyi böyle kaleme almadan yapamıyorum inan hafifletiyor insanı geriye dönüp baktığındaysa hislerimin ne kadar da gerçek olduğunu yansıtıyor bana

o hafiflemeyi biliirm...sakın bırakma yazmayı şekerim.. her insan dünyaya bir iz bırakmalı, yarın öbür gün çocukların okur annemiz neler yaşamış diye..

slm,kızlar benim adet günüm yarın.şuan daha olmadım.ama 1 hafta önce kahverengi lekelendim,sonrasındada hergün yeşil akıntılar oldu.hamileyim diye umutlanırken,azönce test yaptım negatif.üzüldüm ya:50:

canım yeşil akıntı ters giden bir durumun habercisidir. ihmal etme. hamiş olsan da olmasan da mutlaka doktora git...

ahanda hemşehrimi buldumm. canım hoşgeldin aramıza. ben de izmirliyim ama şu an kastamonuda yaşıyorum... ayyy arada anlat izmirin havasını suyunu memeleket havadisi alayım...

hoşbulduk canım ,hemşeriyiz öyle mi :) çok sevindim çok uzaklara gitmişsin ama canım izmir bildiğin özgür şehir :16: havası suyu herşeyiyle vazgeçilmez olmaya devam ediyor ve kendinden uzakta olanları yanında en kısa zamanda görmek istiyor ;)

Olabilir canim benimde adetimi 3 gun gecti dun sol kasigimda ve belimde adet olucakmisim gibi agri vardi vede gobegimin alt kisminda sisiklik var.senin adetingectimi?

yok canım ya ben 6 aralıkta adet gördüm 1 ocak gibi bekliyorum bakalım ama acayip gaz sancım var hiç yaşamadım böyle bir şey bir de malum sol kasıkta devamlı ağrı var

ben yumurtlama döneminde çalıştım bakalımmm

günaydın kızlar ben kar maduru oldum dün gece 2 buçuk saate eve gittik perişan olduk sevmiyorum bu istanbulu

sizler nasılsınız

bisey sorucam size dün benim akıntının içinde çok az kan lekesi vardı korktum ya adetimde yeni bitti pazar günü temizlendim

Back