Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Heveslerini diziyor insanın boğazına. Sonra bir gün ışığı gösterip yeniden atıyor zifiri karanlıklara. Çocukken yaraladığım dizlerimin acısını büyük zannederdim. Çocukken büyüyünce geçecek zannederdim.. Koşar adım büyümeye çalışırken, yaralarımın katlana katlana, çoğala çoğala benimle sürüklendiğini, sağa sola çarpa çarpa koştuğumu çok sonraları farkettim.. İçimdeki yaşama sevincini tüketmeden küçücük yüreğimdeki o çocukça sevgiyi yitirmeden yürümeye çalıştım sonraları. Zamanla ayaklarıma batan camları hissetmemeyi, can kırıklarını içine atmayı öğretti hayat! Bir elimle yıldızlara uzanırken diğer elimle okyanuslara dokunmak istedim. Çoğu zaman başardığımı sandığım o yıldızlar hep tutunmama ramak kala kaydı ellerimden. Okyanuslarda yunusları gördüğüm zamanlarım oldu, birlikte yüzdüğüm anlarda.. ama hiçbirarada kalamadık..
Yenilendim zamanla, bazen umutsuzluğa kapıldım. Ama içimdeki o kocaman sevgi hiç eksilmedi..
.. Kocaman bir gülümseyişim vardı benim çocukluğumdan kalan. Yine yüzümde aynı tebessüm..

06/07/11
flyktyr
ayy sen benı mahvettin su ann:14::14::14:

ooooohhhhh ne güzelll bizde iş başa düştü ne yapsam acaba :56::56:
canım bende tavuk sote yapıcm en basiti yanına da coban salata tamam iştee:27::27:

kuzu benim kaynım çatalcada onları erken göndermişler sizde yokmu erken çıkma olayı çok kar var valla bizim servisler nasıl gidicek merak ediyorum

yok bitanem ya bizim patron birazcık şizofren kış basına kadar bi servisimiz vardı karda kıyamette kest servisi sabah akşam sövüyorum:47::47::47::47:

ayy sen benı mahvettin su ann:14::14::14:

yaaaaa sorma daha neler nelerrr ama ağlamıyoruz biz gülcez hepbirlikte inşalllahhhhh

canım bende tavuk sote yapıcm en basiti yanına da coban salata tamam iştee:27::27:

oohhh misssss valla ben hazırlıklı değilim hiçbişey çıkarmadım yapmak için canım fırında mantar istiyo kasarlı aklımda şuan bi tek o var yanına ne yaparım bilemedim :D

2.de kız olursa SARE veya ALYA koyucm ismini Allah nasip ederse erkek olursada MERT..:16::16::16:

ne güzel isimler :16::16::16::16::16:

rabbim gönlüne göre versin bitanemmm

bizimde Allah nasip ederse kız olursa eğer "MİRA" istiyorum :16::16::16::16::16: tabi iki isim (zeynep mira)

erkek olursa da babamıza uysun adı (babamız eray) "EREN" (doğa eren)

Back