- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.801
slm ben geldimmmmm ,benim bi yerim ağrımıyo ya :26: iyi çalışamadımmı ne
bende yazayım çocuklrımı adını kız olursa zeynep ülkü oğlan olursa hasan kürşat oyyyyyyyyyyyyyyyy Allahım artık olde yarabbim
dün doktoruma gittim yumurtaların artık kırılmıştır dedi bana ,baksakta bi faydası olmaz dedi ,
Sevdiğim 26 yasımın baharını yaşattığın koca 1 yılı geride bıraktık.. Dile kolay gelir fakat ne çok yol katettik 365 günde! Hergüne yeni anlamlar katarak devirdik günleri bir bir.. Gözlerim göz menziline girdi gireli hiç solmadı yüreğim.. Göğsümde uçusan kelebeklere uyandım her sabah. Kimi zaman sana hasret kapadım gözlerimi, aynı gökyüzünde buluştuk farklı sehirlerdeyken.. Dedim ya çok yol katettik biz... Ömrümüzün her anını birbirimize armağan ettik...
Askım... Sırdaşım... Dostum... Biricik EŞİM.. Ruhuma Dogan gökkuşağım... Yedi rengin yedibininde ayrı güzelliğin.. Dudaklarıma daha önce hiç takinmadigim bir gülüşü mühürlendin.. Ömrümün tüm sevinçleri senin eserin... Birlikte daha mutlu senelere sevdiğim...
YIL DÖNÜMÜMÜZDE ONA YAZDIĞIM MEKTUBUM
ben 29 yaşındayımeylülün 5de evlendim narlıdere izmirde oturuyorum :) modelisttim yani pazartesi gününe kadar öyleydi :)
bana niye denk gelmediki böyle bir kaynananaa
basaklar asırı derecede titiz olur sekerim
teşekkürederim canım bazen canımın acısını bazen de yüreğimdeki koca sevgiyi böyle kaleme almadan yapamıyorum inan hafifletiyor insanı geriye dönüp baktığındaysa hislerimin ne kadar da gerçek olduğunu yansıtıyor bana
slm,kızlar benim adet günüm yarın.şuan daha olmadım.ama 1 hafta önce kahverengi lekelendim,sonrasındada hergün yeşil akıntılar oldu.hamileyim diye umutlanırken,azönce test yaptım negatif.üzüldüm ya
Olabilir canim benimde adetimi 3 gun gecti dun sol kasigimda ve belimde adet olucakmisim gibi agri vardi vede gobegimin alt kisminda sisiklik var.senin adetingectimi?
Bu gece kimse yok galibacalışma sonrası uykusu kacan bir ben varım sanırım
günaydın hayırlı cumalar kızlarrr................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?