Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende balığım ama pek şairane değilimdir:2::2:

Yazarım ama bende o askerdeyken günlük tutmuştum hergün yazmıştım özlemimi ahh ne günlerdi Benimki koç o mantık ben duygu

bende balığım ama pek şairane değilimdir:2::2:

Yazarım ama bende o askerdeyken günlük tutmuştum hergün yazmıştım özlemimi ahh ne günlerdi Benimki koç o mantık ben duygu

güzel şeyler güzel anılar

bizimkiside başak neci oluyo ki kız çok titiz işime acayip yarıyo evi dağıtan yok eheheheh

biz karı koca koç'uzdüşünebiliyor musunz aramızdaki mantık savasını

UHHH SİZİ UZAKTAN İZLEMEK NE ZEVKLİ OLUR HEEE MANTIK SAVAŞLARI

biz beraber yaşıyoruz yani şuan eltimde ama banada gelecek kayınpeder yok bizde
iyi bi kadıncağız saolsun

ESKİDENMİŞ ZATEN KAYNANALIK DİYORLAR YA EVLENDİKTEN SONRA ANLADIM

RABBİM HEPİMİZİN YUVASINDAN HUZURU EKSİK ETMESİN

Kızlar yazdıklarımı kurcalarken geçen sene çok sevdiğim bi arkadaşım tarafından çok kırılmıştım içim dertlenmişti bi mektup yazmıştım kendime o geçti elime okumak isteyen varsa paylaşabilirim

***** duygusal anınızdaysanız ağlayabilirsiniz

****** belki de bu ne yeeaaaaaa dersiniz

paylaş kuzum okuyalım

paylas canım ben okurum

Heveslerini diziyor insanın boğazına. Sonra bir gün ışığı gösterip yeniden atıyor zifiri karanlıklara. Çocukken yaraladığım dizlerimin acısını büyük zannederdim. Çocukken büyüyünce geçecek zannederdim.. Koşar adım büyümeye çalışırken, yaralarımın katlana katlana, çoğala çoğala benimle sürüklendiğini, sağa sola çarpa çarpa koştuğumu çok sonraları farkettim.. İçimdeki yaşama sevincini tüketmeden küçücük yüreğimdeki o çocukça sevgiyi yitirmeden yürümeye çalıştım sonraları. Zamanla ayaklarıma batan camları hissetmemeyi, can kırıklarını içine atmayı öğretti hayat! Bir elimle yıldızlara uzanırken diğer elimle okyanuslara dokunmak istedim. Çoğu zaman başardığımı sandığım o yıldızlar hep tutunmama ramak kala kaydı ellerimden. Okyanuslarda yunusları gördüğüm zamanlarım oldu, birlikte yüzdüğüm anlarda.. ama hiçbirarada kalamadık..
Yenilendim zamanla, bazen umutsuzluğa kapıldım. Ama içimdeki o kocaman sevgi hiç eksilmedi..
.. Kocaman bir gülümseyişim vardı benim çocukluğumdan kalan. Yine yüzümde aynı tebessüm..

06/07/11
flyktyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…