Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

dip köşe temizliği haftasonları yapıyrum ama resmen canım cıkıyo deterjan camasır suyu hastalıgı var bende:27::27::27::27:

ocak ayında günüm var tül perde indircem bende halılarıda yıkamaya vericem süt döktüydüm leke oldu çıkmadı elimle sildim sildim içime sinmedi

çamasır suyunu çok seviyorum ben

:123::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Sevdiğim 26 yasımın baharını yaşattığın koca 1 yılı geride bıraktık.. Dile kolay gelir fakat ne çok yol katettik 365 günde! Hergüne yeni anlamlar katarak devirdik günleri bir bir.. Gözlerim göz menziline girdi gireli hiç solmadı yüreğim.. Göğsümde uçusan kelebeklere uyandım her sabah. Kimi zaman sana hasret kapadım gözlerimi, aynı gökyüzünde buluştuk farklı sehirlerdeyken.. Dedim ya çok yol katettik biz... Ömrümüzün her anını birbirimize armağan ettik...
Askım... Sırdaşım... Dostum... Biricik EŞİM.. Ruhuma Dogan gökkuşağım... Yedi rengin yedibininde ayrı güzelliğin.. Dudaklarıma daha önce hiç takinmadigim bir gülüşü mühürlendin.. Ömrümün tüm sevinçleri senin eserin... Birlikte daha mutlu senelere sevdiğim...

YIL DÖNÜMÜMÜZDE ONA YAZDIĞIM MEKTUBUM
:16::16::16::16::16::16:

sevdiğim 26 yasımın baharını yaşattığın koca 1 yılı geride bıraktık.. Dile kolay gelir fakat ne çok yol katettik 365 günde! Hergüne yeni anlamlar katarak devirdik günleri bir bir.. Gözlerim göz menziline girdi gireli hiç solmadı yüreğim.. Göğsümde uçusan kelebeklere uyandım her sabah. Kimi zaman sana hasret kapadım gözlerimi, aynı gökyüzünde buluştuk farklı sehirlerdeyken.. Dedim ya çok yol katettik biz... ömrümüzün her anını birbirimize armağan ettik...
Askım... Sırdaşım... Dostum... Biricik eşim.. Ruhuma dogan gökkuşağım... Yedi rengin yedibininde ayrı güzelliğin.. Dudaklarıma daha önce hiç takinmadigim bir gülüşü mühürlendin.. ömrümün tüm sevinçleri senin eserin... Birlikte daha mutlu senelere sevdiğim...

Yıl dönümümüzde ona yazdığım mektubum

kızzz valla sen baya şairsinnn süpersin kuzum :46::46::46::46::46:

Sevdiğim 26 yasımın baharını yaşattığın koca 1 yılı geride bıraktık.. Dile kolay gelir fakat ne çok yol katettik 365 günde! Hergüne yeni anlamlar katarak devirdik günleri bir bir.. Gözlerim göz menziline girdi gireli hiç solmadı yüreğim.. Göğsümde uçusan kelebeklere uyandım her sabah. Kimi zaman sana hasret kapadım gözlerimi, aynı gökyüzünde buluştuk farklı sehirlerdeyken.. Dedim ya çok yol katettik biz... Ömrümüzün her anını birbirimize armağan ettik...
Askım... Sırdaşım... Dostum... Biricik EŞİM.. Ruhuma Dogan gökkuşağım... Yedi rengin yedibininde ayrı güzelliğin.. Dudaklarıma daha önce hiç takinmadigim bir gülüşü mühürlendin.. Ömrümün tüm sevinçleri senin eserin... Birlikte daha mutlu senelere sevdiğim...

zaten aglamak için bahane arıyordum hıhhh tam oldu :5::5::5::5:canım rabbım agzınızın tadını hiç bozmasın yuvanızdaki mutlulugu daim etsin:16:

kızzz valla sen baya şairsinnn süpersin kuzum :46::46::46::46::46:

ayyyy canım benimmmm çok sağoll :17::17::17::17:

Ben çok severim duygularımı dışa dökmeyi kaleme almayı hala arada sırada mektup yollarım kocama akşama aynı evde buluşsakta farklı oluyo işte ne bilim burcumdan herhalde tam bi yengeçim ben :17::17::17:

gerçektende enişte çok şanslı :) harikasın çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık :16:

Back