- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.381
valla benimde sabah temizlik yapmam lazım kapı pencere misaliihiç niyeti yok gelmeye yarın erken de kalkmam lazım anneme gidicem ama yok işte
benimde camları silmem lazım ama durmadan yagmur yagıyorvalla benimde sabah temizlik yapmam lazım kapı pencere misaliiama 10 gündür uykum gelmiyor
evet canım haklısın bende geçen hafta sildimbenimde camları silmem lazım ama durmadan yagmur yagıyor
3 haftadır görüşmüyoruz biz alışık değiliz bu kadar ayrı kalmalara Allahımda ayırmasın..evet canım haklısın bende geçen hafta sildimama artık bende takıntı oldu her hafta silmem lazım ne güzel annene gidiyomuşsun
AMİNNN canım inş kimseyi ALLAHIM annesinden babasından kısaca tüm sevdiklerinden ayırmasınn3 haftadır görüşmüyoruz biz alışık değiliz bu kadar ayrı kalmalara Allahımda ayırmasın..
Amin canım.. Ama malesef bir bucuk sene evvel babamızdan ayrı düştük cok erken bıraktı gitti biziAMİNNN canım inş kimseyi ALLAHIM annesinden babasından kısaca tüm sevdiklerinden ayırmasınn
ahh canımm başın saolsun mekanı cennet olsunnAmin canım.. Ama malesef bir bucuk sene evvel babamızdan ayrı düştük cok erken bıraktı gitti bizi
sağol canım Allah razı olsun iyi geceler kuzucum bende yatayım artık gelir uykum belki öpüyorum..ahh canımm başın saolsun mekanı cennet olsunnnurlar içinde yatsın
kızlar hepinize günaydın
günaydın kızlar eve gittim hemen test yaptım yine negatif yine negatif sabahda kırmızılarla uyandım((( oooofff
iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim ne olsun dün rüyamda hamile olduğumu gördüm sizden etkilendim sanırım :)
günaydın kızlar eve gittim hemen test yaptım yine negatif yine negatif sabahda kırmızılarla uyandım((( oooofff
günaydın yawru kuşlaaar nasılsınız bakalımhava karanlık ve buzzz gibi Allahım bu soguklarda evi olmayanların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?