Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım benim duaların kabul olur inşallah allah senin yüzünü güldürsün. çok etkilendim okurken sıkmak ne kelime bende düşürdüm bebeğimi ama umudumu kaybetmedim sende kaybetme inşallah allahım yüzünü güldürsün...........

herkese merhaba bugün bal çörek otu tarçına ve incir kürüne başladım bismillahirahmanirrahim diyerek şifa niyetine içtim

En son yazdığım yerden sayfaları okumaya devam ettim çok duygulandım
dualarımda burda bu başlıktakileri de söyleyeceğim inşallah öpüyorum hepinizi ablalarım ve kardeşlerim

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat
ben annemlerdeyim burda pek fazla giremiyorum fırsat bulup oturdum şimdi dün tanıştık ama sizi çok özledim

Canlar çiçekler merhaba. Nasılsınız? Gamyoncu antidepresif, diar umut ve diğer kızlar durumunuz nedir:)

Size bir dua örneği. Zekeriya Peygamberin duası.

Zekeriyya peygamber çocuğu olmayan olgun bir müminin zürriyet sahibi olmak için Allah’a nasıl yakarması gerektiğine ilişkin bir numune olarak Kıyamet’e kadar yaşayacak insanlar için güzel bir örnektir. İşte genç kuşakların kalbini vahiyin ışıklarıyla doldurmak için yanıp tutuşan ve İslami irşadın kesintisiz bir şekilde devam etmesi için çırpınan bir arınmışlık timsali Zekeriyya peygamberin yakarışı:
Ey Rabbim! Doğrusu artık kemiklerim gevşedi, saçlarım ağardı, ama şimdiye kadar ey Rabbim sana yönelttiğim dualarda cevapsız bırakıldığım hiç olmadı.Ve gerçek şu ki ben göçüp gittikten sonra yakınlarımın yapacaklarımdan kaygı duyuyorum; çünkü karım baştan beri kısırdı. Öyleyse bana katından benim yerimi alacak bir yardımcı bahşet. Ki, bana ve Yakub’un Evi’ne mirasçı olsun, ve Sen ey Rabbim, onu hoşnut olacağın bir ahlakla donat.
Ey Rabbim Rahmetinle bana güzel bir zürriyet bağışla, zira Sen her yakarışı duyarsın. Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık sensin. (Meryem,19/3,4,5; Ali İmran,3/38;Enbiya,21/89.)

Hepiniz Allaha emanet olun.

kızlarrr yardım ediinn nolurrr!!!

ben 2 bucuk yıllık evlıyım bebek dusunmeye baslayalı 2 ay oldu oncesınde esım konunuyordu ben hiç ilac kullanmadım.buarada pco luyum.neyse bebek dusununce doktora gıttım bana kloman werdı ve ıkı gune bır yumurtlama takıbı yaptı hiç ilişkiye su gun gırın demedı sonra dedıgı gun ılıskı oldu kendı ızın alacaktı dedıkı sen 2 gun sonra gel yurmurtan catlamısmı dıger doktor baksın dedı hastaneye gıttıgımde ultrason kızmına gonderdıler benı orda yumurtamı olcutu uzman sonra dıger kadın dogumcuya gıttım sekreterı kagıdı aldı ıcerı gırdı ve recetyele geldı catlatma ıgnesı yazmıstı benı gormedı bıle neye sınırım bozuldu ama yınede wurdurdum sekreterın dedıgı wurdurdugun gun bıde 2gun sonrası ılıskıye gırıcen dedı doktor oyle soylemıs.iğneyı vurdurdugum gun ılıskı oldu ama asıl onemlı olan gun asırı olması gereken ılıskı olmadı ve tabı hamılelık soz konusu bıle olmadı

bu ay hastalıktan sonra doktora gıttım bukes de serephone verdı kullandım yumurta takıbıne basladı yıne ama en son gıttıgımde bu tedavının suresı 6 ay bılıyosun olmazsa baska tedavıye gecıcez dedı bahsettıgıde rahım fılmı falan heralde cok canım sıkıldı sonucta ben esımle hiç bebek için calısma yapmadık 2yıl boyunca doktorun once oyle dene demesı gerekmıyomuydu sorun varmı onuda soylemıyor bır tohum atıyoruz tutucakmı tutmıcakmı bakıcaz dıyo:S acaba doktorumumu degıstırsem ben yaa ayrıca hiç tahlil falan da yapmadı kızlarrrr uzun oldu bılıyorum ama cok kafarm karıstı lutfen yardım edin

herkese selam,bende yeni katıldım aranıza,2 yaşında bi oglum var,kardeşinin olmasını çok istiyorum,beraber büyüsünler,RABBİM herkese saglıklı bebek nasip etsin,Amin))))))))

Sudemerve..anlatımın için tsk ederim cnm..İnsallah diyorum yazdıklarına .. ve onca yıl geçmesine rağmen, insan bos durmak içinden gelmiyo, hani ana yüreği derler ya, iste o duyguyu, o hissi yaşamak istiyo insan bir bayan olarak.. saolasın tsk ederimmm tekrardan, Rabbim uygun görürse hayırlı bir ana olmak isterim tabi kide..
yanlız adet görmeyen çocuk sahibi olamaz diye biliyordum, senin nasıl oldu dicem ama yanlıs anlamazsın umarım bu sekilde dediğimden dolayı ?

(((Ama Allahın işine bak ki hiç adetsiz hamile kalmışım.)))
o kadın için de.. şunu demek istiyorum.. evt grçekten zor bir durum.. o kadar hamile kalıp defalarca aynı şeyi yaşamak çok kabullenir birsey olmasa gerek.. ama ne var ki her insan kendi çektiğini biliyor, dağına göre kar misali...onun da çektiği ona zor ki biz duyunca bize zor gelir.. benim yaşadığım da bi baskasına.. bu hep böyledir..
hayıt tohumu içinde, civanperçemi die aktardan aldığımda, içinde bikaç bitki karısımı var üzerinde öyle yazıyor..kırk kilit otu die geçiyor içindeki bi baska bitki olarak..evt 15günden fazlası zarar olabilir biliyorum onu.. tam sürekli yapmıyorum zaten, arada bir hepsini..artık bilmiyorum ne kadar faydasını görebiliyorum..

evde değildim yeni geldim :)

bugün bir kız bir erkek ikizimin olduğunu hayal ettim. Çok istiyorum bi kız bir erkek ikiz. İnsan daha ne isterki......

bu arada benim halamlar ikiz eşiminde halasının çocukları ikiz. Ben de ihtimal nedir ki :)))

tabiiki sağlıklı olsun da Allaha öncelikli duam bu....

canım bende 3yılımı doldurdum 4 girdim hiç korunmadım her adet tarihini iple çekip göz yaşlarına sinir kırızlerine yetmiyor gibi sagdan soldan kısır laflar inanmassın belki beddua çocugum olmasın diye daha neler çocugumun olmaması bir kusurmuş sanki ben yapamıyomuşum gibi sözler daha neler 15yıl gerçekten çok zor rabbim önce sana sonra bizlere önce sabır versin snra evlat çok zor çeken bilir senni bizden başka kimse anlamaz

Yumurta takibi yapmış bu iyi. Ama sonrası için neden bilgilendirmemiş seni. Sonuçta iğne vurulduğun gün ve devam eden günlerde ilişki takvimi vermeliydi. Genelde doktor 36.saati hesaplayıp söylüyormuş. Baştan savmışlar. Diğer doktorun sana hemşireyle haber yollaması da çok ilginç. Ultrason muayeneni de mi hemşire yaptı. O zaman doktor nelik duruyormuş orda...İnsanların emekleri umutları sanki çok umurlarında...

Sana hiç bir tahlil yapmadan üstelik korunmasız bir yıl çocuk deneyip denemediğinizi sormadan ilaç vermesi de çok ilginç. Belki hızlandırmak için ama bilemedim. Bence bu ayda dene, olmazsa başka doktora git canım.

Canım hiç adetsiz dediğim, mesela hamileliğimden 8 a önce adet olmuştum birinde, diğerinde ise yaklaşık altı ay. Sene de 5 i geçmez gördüğüm adet sayısı. Sebebi doğuştan yumurtalıklarda kis oluşuymuş. PKO had safhada ayrıca. Tedavisi de yokmuş. Geçici tedbirlerin dışında.

gerçekten değisik bir durummuş senin ki de..Rabbim ol desin yeter ki, hiçbirsey engel olamıyor..

bende aralıkta tüp bebek yapıcam inş diger topiktekilerini okuyunca sanırım şansım yok aynı sorunu yaşayan arkadaşların kaçıncı denemeleri püffff allahım gitmeden tedaviye bu ay hamile kalabilsem nasip etsedeeeeeeee inşşşşşşş hepimize

hayırlısı olsun cnm.. ne kadarlık evlisin .

O şansın var bana göre. Halanın geni sende de var sonuçta. Allah hayırlısını versin canım. Gönlünce olsun dileklerin. Gerçekten ikiz sahibi olmak çok güzel bir mucize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…