Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım adresi kopyalayıp adres yazdığımız yere yapıştırınca açılıyo.. http bölümü varya yukarda. dosya olarak göndercektim. ama 100 yorum yapmayanların resim dosyalarını kabul etmiyo site.. bir daha dene istersen.. saol canım ya..

img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg

tatlım ikinci çizgi silik bile olsa eğer çıktıysa ki çıkmış baktım resmine hamilesin canımhihoyyyt geç döllenme falan olmuştur hemen yarın sabah bi kanda baktır istersen yada sabah ilk idrarınla bir daha bak :1shok: hayırlı haberlerini bekliyoruz:lepi:

ayy inşallah imbatcım.. moral verdin canım ya!!! gördüğüm lekeleri saymassam bugün adet olmam gereken vaktin üzrerine nerdeyse 17 gün geçti.. bukadar zamanda testlerin pozitif göstermemesi normalmi acaba? kaç tane test.. üstüne kanda hcg. uff kafam çok karıştı.. hayırlısı olsun inşallah dua edin bana. en son ilişki 17 eylülde olmuştu! o tutmuş olabilirmi acaba..

ayyy canııııııım bayada belirgin ama senin dikkat etmen gereken testi yaptıktan ne kadar sonra çıktığı çünkü 20-30 dk dan sonra geçerli olmuyolar durdukça durdukçada çıka biliyo ama sen çıkmadı diye kenara koyup 5-10 dk içinde çıkmışda olabilir işin kısacası bence yarın kalkar kalkmaz bida test yap ve hemen banada hbr ver çok merak ettim inş. bebiş vardır :ecrin_bebek: hayırlı haberlerini bekliyorum:Saruboceq:

olabilir canım adetinde bayaaaaa geçikmiş o gördüğün lekelerde yerleşme kanaması olabilir geç yerleştiği içinde testlerde çıkmamış olabilir yerimseniben

tatlım geç döllenme olduysa hcg seviyesi yükselmediği için testte görünmüyor testler negatifte yanılır ama üstüne para versen çıkmaz ikinci çizgi o yüzden yarın ihmal etme sabah ilk idrarınla bir daha yap testi yada hemen kanda baktır son adet tarihin ne zamandı?

saol berrucum.. hayırlısı.. bişi varsa haber veririm canım! sonucun ilk 10 dakkada çıkmadığı kesin.. uzun uzun bakmıştım ama sonra unuttum bi köşede... çok ta umutlanmak istemiyorum ama heyecanda duramıyorum :)) hayırlısı artık... yorumların için teşekkür ederim canım!

imbat canım, eğer bu lekelenmelerden önceki adetim 18 ağustos tu... baya oldu yani.. 12 eylülde olmam gerekiyodu... 10 gün geçiktikten sonra yani 22 eylülde lekelenme gördüm... işte halen devam ediyo... çok çok az geliyo ve koyu bir kahverengi.. çözemedim ben bu işi.. hayırlısı artık.. dua edin..

canım üzmek istemem ama çok ümitlenme çünkü ümitlenip üzülmektense ümitlenmeyip süpriz olsun bende çok takıyodum ama artık oluruna bıraktım varya hemde bayaaa bi takmıştım taka taka adetimi 4 gün geçiktirdim:roflol: sonrada adetim kafayı yedi sonraki 3 ayda erken geldi karman karışık bişi oldu oyüzden olursa olur olmazsa olmaz rabbim nezaman uygun görürse:Saruboceq:

öyle canım ya... dediğin doğru.. takmicam.. kendi kendimize zarar veriyoruz takarak... hayırlısı.. zaten olursa çok süpriz olur... ben adetimi söktürtmekle uğraşırken hamile kalmışsam baya komik olur yani :)))

ayyyy çok uykum geldi mirmirmirmir sizin için duruyorum beraber çıkarız diye sizlerin uykusu gelmedimi hala şekerler

benimde geldi valla... ben kaçanzii :)) sabah inşallah hayırlı haberler veririm size:)) olmassada olmaz artık napiim.. desteğiniz için çok teşekkür ederim... berru89 ve imbat arkadaşım :))öptüm kızlar ii geceler.... mcxx

:Saruboceq:duamız seninle canım. habersiz bırakma. lekelenmeler yerleşme kanaması da olabilir başka bişey de umarım meleğin gelmiştir sana :lepi: bak şimdi ben de sabırsızlandım bana ne oluyorsakafamçokkarıştı

takma takma dediğiniz gibi kendimize zarar yaa ben baya bi kendimi kaybetmiştim eşime sürekli o belirtimi bu belirtimi eşim en sonunda kafayı yicen dedi normal bişi sorsamda belirti belirti die dalga geçmeye başladı artık bu ay takmıyorum hiiiiiiiç olursa olur olmazsa başka bahara

hadi canlarım gözlerimi açamıyorum ben kaçtım asokacım hayırlı haberlerini bekliyorum canım erken giremessemde özel msj atarsan sevinirim heee olmazsada üzülme canım

öyle canlarım ya!! valla sağlık olsun da gerisi mühim değil.. imbatcım inşallah dediğin gibidir.. yerleşme kanamasıdır.. gerçi bukadar zaman sürmez ama hadi hayırlısı.. :) berru canım sende takma... insan ancak psikolojisini bozuyo düşünerek... vakti saati gelince olcak zaten... hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik versin rabbim!!! ikinizide öptüm kızlar.. tatlı rüyalar.....!!!

asokacım nerdesin kıs bak kocişimi işe göndercem die kalktım yatcaktım hemen burda buldum kendımı sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…