kızlar günaydın herkese semacım hayırlısı olsun bebişin,sağlıkla kucağına almanı dilerim,darısı başımıza:))) azizecim nasılsın görüşemedik epeydir:)))
iyiiyim çok şükür...
17 ekimi bekliyorum:)
evet canım bende beklicem. herkeze bekleyin diyom şimdi bana noluyosa heycandan sanırımm.senın daha var dimi canım.
iyiiyim çok şükür...
17 ekimi bekliyorum:)
azizecim günler yaklaşınca insan dahada sabırsızlaşıyor seni şuan çok iyi anlıyorum ama sende biliyorsun beklemenin daha iyi sonuç vereceğini..göğüslerin sızlıyorsa bu hamilelik belirtisi olabilir canım senden çok güzel haberler bekliyoruz listemizin ilk hamişlerinden olursun inş..
bende 17 ekimi bekliyorum bugünler benim yumurtlama günüm sol kasığım fena batıyor:sinifsinif:
hadi canım hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden:)))valla benimde bir garip bu ay ya,15 di biliyosun,yumurtlama günümdeyim bende ama dün hafif kanama oldu.nette yumurta çatladığında olabilir diye okudum ama umarım öyledir,başka bir sorun yoktur(
hayırlısı canım. yaş kaç canım?
bu yumurtlama günlerinde hergün mü çalışacaz acaba dersimize
benimde sol kasığımda batmalar feci,bu ay kür yapmıştım geliştirdi galiba:)) çünkü bu kadar sızı hissetmezdim normalde..
benim daha günüme var canım 14 ekim. yarın da yumurtlama günü gösteriyor takvim 3 gün öncesinden çalışmalara başladık.:kedi: ama yine kasıklarımda bi sızı var özellikle sağ tarafta.yumurtlamadan mı yoksa yine kistim mi tekrarladı bilmiyorum. geçen ayla aynı ağrı çünkü çok korkuyorummafoldumben
dün gece bendede çok kötü oldu aniden kramp gibi geldi 10 dk sürdü sonra batma gibi anlamadım neden oluyor ki önceden böyle olmazdı:sinifsinif:
benimde sol kasığımda batmalar feci,bu ay kür yapmıştım geliştirdi galiba:)) çünkü bu kadar sızı hissetmezdim normalde..