ayy inşallah imbatcım.. moral verdin canım ya!!! gördüğüm lekeleri saymassam bugün adet olmam gereken vaktin üzrerine nerdeyse 17 gün geçti.. bukadar zamanda testlerin pozitif göstermemesi normalmi acaba? kaç tane test.. üstüne kanda hcg. uff kafam çok karıştı.. hayırlısı olsun inşallah dua edin bana. en son ilişki 17 eylülde olmuştu! o tutmuş olabilirmi acaba..
günaydın kızlar.....
nasılsın canım nasıl gidiyor?
iyi gidiyor çok şükür ekimi bekliyorum sabırsızlıkladelikafadulden
az önce bi topic okudum çok canım sıkıldı
pozitif test örneklerini gördüm çook silik olanlar vardı aralarında ama hepsi pozitifmiş.
geçen ay benim yaptığım 3 testim de silikti ben negatif diye attım daha fazla gecikince doktorum hamiş olabilir misin dedi test yaptım negatif çıktı dedim benden bi kan testi bile istemedi söktürücü verdi.kanamam olduğunda çok ağrım olmuştu ben de ilacın etkisine vermiştim.şimdi aklıma takıldı ben o zaman hamile miydim acaba diye mafoldumben
canım geçen geçmiş onu şimdi düşünme bir dahaki sefere eğer doktor demezse bile sen adetim geçti kan testi yaptırmak istiyorum dersin.ama öncelikle en az bir hafta falan geçsin ondan sonra doktora git. çok acele etme..bu ay bebişin seninledir inş.
benimde bugünler yumurtlama günlerimiş takvime baktım ama sol kasığımda acayip bamalar oluyor bunda olabilirmi bilmiyorm epey rahatsız edicimafoldumben
semacım çoook tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:Saruboceq: böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyoruz umarım bu ay hep böyle güzel haberler alırız bereketli bir ay olsun :lepi: tatlım bize de dua etmeyi unutma yerimseniben[/
Canlarım benim hepiniz saolun mutluluğumu benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Burda hep beraber birbirimizin mutluluklarını paylaşacağız inş..
slm kızlarrr. nasıl durumlarr
günaydın abla bugün nasılsın
kızlar valla dünden beri göğüslerim sızlıyo. 3 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum. hamilelik varsa testte çıkarmı caba CADIARZU çokmu erken yoksa yaa napsam
birazcık daha bekle derim canım 3 gün dayan günün geçsin çünkü şimdi yapsan negatif çıksa bu seferde günüm geçmedi diye hala ümitleneceksin.en kesin sonucu gecikince alırsın bence.