Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım moralini bozmak istemiyorum ama geçen ay benim yaşadığım belrtileri okuyorum sende.sonuç aynı olcak diye bişiy diyemem inş de olmaz.sadece ümitlenme ümitlenince yıkımı daha kötü oluyor kendimden biliyorum.
benimde ağustosta reglim 25 günü geçti ama testlerim negaitf çıkıyordu.kasıklarımda sızı vardı olmam gereken tarihten 2 gün önce lekelenmelerim oldu herkes geç döllenmedir yeni tutmuştur falan dedi ümitlendim testlerin negatf çıkmasını hep buna yordum.ama doktora gittim sap yumurtalıkta kist varmış ondan olmuş dedi.odadan çıkarken ağlıyordum hayal kırıklığından.
sen benim gibi kaptırma kendini emi..test pozitif değilse şüphelen ve bi doktora git bence.inan şu satırları yazarken bile seni üzme ihtimali ile satırları silip silmeme düşüncesi içindeyim. dualarım seninle dilerim bebeğin gelmiş olsun.

nasılsın canım nasıl gidiyor?

iyi gidiyor çok şükür ekimi bekliyorum sabırsızlıkladelikafadulden
az önce bi topic okudum çok canım sıkıldı
pozitif test örneklerini gördüm çook silik olanlar vardı aralarında ama hepsi pozitifmiş.
geçen ay benim yaptığım 3 testim de silikti ben negatif diye attım daha fazla gecikince doktorum hamiş olabilir misin dedi test yaptım negatif çıktı dedim benden bi kan testi bile istemedi söktürücü verdi.kanamam olduğunda çok ağrım olmuştu ben de ilacın etkisine vermiştim.şimdi aklıma takıldı ben o zaman hamile miydim acaba diye mafoldumben

ben reglime 3 gün var. bu sabah test yaptım negatif. belirti olarak yüzümde 3 tane kocaman sivilcem var :) kırmızılar hayırlı olsun, cumaya gelirler artık akannehir

canım geçen geçmiş onu şimdi düşünme bir dahaki sefere eğer doktor demezse bile sen adetim geçti kan testi yaptırmak istiyorum dersin.ama öncelikle en az bir hafta falan geçsin ondan sonra doktora git. çok acele etme..bu ay bebişin seninledir inş.

benimde bugünler yumurtlama günlerimiş takvime baktım ama sol kasığımda acayip bamalar oluyor bunda olabilirmi bilmiyorm epey rahatsız edicimafoldumben

öyle yapıcaz napalım.doktorlara da pek güvenmemek lazım demek ki her şeyimizi teslim etmicez artık.
batmaların adı üstünde batma gibi kimi zaman sızı şeklinde sanki üşütmüşssün gibi mi? muhtemelen yumurtlama günündesin.iyi değerlendir derim :kedi: benim yumurtlama günüm de 30 u yani yarın :jeyyar:

semacım hayırlı olsun bebişin allahım inş tamamına erdirr. darısı bizlerin başına bizlere dua et canım belirtilerin nelerdi?

kızlar valla dünden beri göğüslerim sızlıyo. 3 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum. hamilelik varsa testte çıkarmı caba CADIARZU çokmu erken yoksa yaa napsam

kızlar valla dünden beri göğüslerim sızlıyo. 3 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorum. hamilelik varsa testte çıkarmı caba CADIARZU çokmu erken yoksa yaa napsam

birazcık daha bekle derim canım 3 gün dayan günün geçsin çünkü şimdi yapsan negatif çıksa bu seferde günüm geçmedi diye hala ümitleneceksin.en kesin sonucu gecikince alırsın bence.

kızlar günaydın herkese semacım hayırlısı olsun bebişin,sağlıkla kucağına almanı dilerim,darısı başımıza:))) azizecim nasılsın görüşemedik epeydir:)))

kızlar benim yumurtlama dönemim ama dün bir kanama yaşadım ve kasıklarımdada ağrı var,böyle bişey yaşayan oldumu?

evet canım bende beklicem. herkeze bekleyin diyom şimdi bana noluyosa heycandan sanırımm.senın daha var dimi canım.
birazcık daha bekle derim canım 3 gün dayan günün geçsin çünkü şimdi yapsan negatif çıksa bu seferde günüm geçmedi diye hala ümitleneceksin.en kesin sonucu gecikince alırsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…