Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gelecegın guzel annelerıne yurekten merhabalar.bende aynen sızler gıbı su gunlerde beklemedeyım. ısın en zor kısmıda bu degılmı beklemek yanı.daha reglıme 8 gun var ama ben daha sımdıden coooook sabırsızım.ıns bu ay topluca gebelık patlaması yasarız.sımdı ben ekım ayına gırıyorum degılmı kızlar cunku adet gunum 5 ekım gıbı.oyleyse eger yazın benıde kara lısteye.guzel haberlerınızı beklıyorum.dualarım tum annelık ıcın savasanlarla.

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
hala adet olmadım ağrım sancım hiç bişey yok
sadece şişkinlik ve gaz
bebiş var mıdır sizce

umarım bu topikteki herkes hamile olur. ben tümden iptal 7-8 ay eşim yanımda olmayacak :a015: . kolay gelsin size arkadaşlar :icecream:

umarım bu topikteki herkes hamile olur. ben tümden iptal 7-8 ay eşim yanımda olmayacak :a015: . kolay gelsin size arkadaşlar :icecream:

canım benim kocişin ne zaman gidiyor bu ayı kaçırdın mı? gitmeden değerlendirseydiniz:kedi:
bi umut bazen 1 günde tutabiliyor.:Saruboceq:

Kızlar test sonuçlarını aldım hamileler listesine benide ekleyebilirsiniz..........Allahım çok mutluyum rabbim herkese taddırsın bu güzel duyguyu..

iyi akşamlarrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
hala adet olmadım ağrım sancım hiç bişey yok
sadece şişkinlik ve gaz
bebiş var mıdır sizce

iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktan
belirtilerin sadece bunlar mı
kaç gün geciktin
ne zaman test yapacaksın
ayyydelikafadulden ne çok soru sordum değil mi tatlım kusuruma bakma heyecan işte:roflol:

iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktan
belirtilerin sadece bunlar mı
kaç gün geciktin
ne zaman test yapacaksın
ayyydelikafadulden ne çok soru sordum değil mi tatlım kusuruma bakma heyecan işte:roflol:

canım gaz şişkinlik uyku hali ayaklarım buz gibi ama vücudum normalden sıcak
göğüslerim normalden daha sert

uyuşukluk
umarım psikolojik değildir

canım 26 27 si gibi olmam lazımdı adetlerim düzenlidir öncesinde migrenim tutar ama şimdilik yok

gözün aydın canım çok sevindim.belirtilerin neydi?

Canımcım öncesinde günüm baya geçmişti 16 eylülde olmam gerekiyodu sonrasında halsizlik arasıra baş dönmesi gibi.bazen içim kıyılıyodu bulanır gibi bayılcak gibi idrarımın kokusu değişmişti bölee..

canım gaz şişkinlik uyku hali ayaklarım buz gibi ama vücudum normalden sıcak
göğüslerim normalden daha sert

uyuşukluk
umarım psikolojik değildir

belirtilerin genel hamiş belirtilerine benziyor canım
ama bu aralar topiclerde çok bulunduysan okuyup ümitlendiysen psikolojik olabiliyo
üzmek istemem ama geçen ay ben regl zamanı hiç olmayan belitiler yaşadım
göğüslerim şişti dokunamıyordum
mide bulantısı halsizlik uyku hali vardı
kasıklarım kasılıyordu regl 25 küsür gün geçmesine rağmen testlerim hep negatif çıktı
meğer sağ yumurtalıkta kist varmış
moralini bozmak için söylemiyorum ama ümitlenip sonra çok üzülme diye paylaşma gereği duydum.
ben doktora gidipte kist olduğunu duyunca çok ağlamıştım çünkü.
dilerim senin bebişin gelmiş olsun

semacım çoook tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile5 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah:Saruboceq: böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyoruz umarım bu ay hep böyle güzel haberler alırız bereketli bir ay olsun :lepi: tatlım bize de dua etmeyi unutma yerimseniben

Selam Arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var.. bu ay adetim 10 gün geçtiğinde, 12 gün geçtiğinde test yapmıştım hepsi negatif çıktı.. 13 gün geçtiğinde kanda baktırdım değer 0,5 di.. yani negatif :KK43: neticede leke gördüm ve adetim başladı dedim.. ama kaç gündür sadece kahverengi lekeler görüyodum..bir türlü sökülmedi adetim.. bitkisel çaylar.. birsürü şey denedim sökülmedi. ve şüphelenip bugün bi gebelik testi daha yaptım idrarda. resimini gönderiyorum. aşşağıda adres var. kopyala yapıştırla açabilirsiniz. çok silik bir çizgi var. ama testi yaptıktan hemen sonra 2. çizgiyi görmemiştim. biraz evvel çöpe atayım diye elime alınca farkettim... yani yaklaşık 5 saat önce yapmıştım testi. sizce hamilemiyim.. kafam çok karıştı.. yardımcı olursanız sevinirim..

img121.imageshack.us/img121/3148/img1113.jpg

X