- 23 Ekim 2008
- 1.998
- 1
ayy inşallah imbatcım.. moral verdin canım ya!!! gördüğüm lekeleri saymassam bugün adet olmam gereken vaktin üzrerine nerdeyse 17 gün geçti.. bukadar zamanda testlerin pozitif göstermemesi normalmi acaba? kaç tane test.. üstüne kanda hcg. uff kafam çok karıştı.. hayırlısı olsun inşallah dua edin bana. en son ilişki 17 eylülde olmuştu! o tutmuş olabilirmi acaba..
canım moralini bozmak istemiyorum ama geçen ay benim yaşadığım belrtileri okuyorum sende.sonuç aynı olcak diye bişiy diyemem inş de olmaz.sadece ümitlenme ümitlenince yıkımı daha kötü oluyor kendimden biliyorum.
benimde ağustosta reglim 25 günü geçti ama testlerim negaitf çıkıyordu.kasıklarımda sızı vardı olmam gereken tarihten 2 gün önce lekelenmelerim oldu herkes geç döllenmedir yeni tutmuştur falan dedi ümitlendim testlerin negatf çıkmasını hep buna yordum.ama doktora gittim sap yumurtalıkta kist varmış ondan olmuş dedi.odadan çıkarken ağlıyordum hayal kırıklığından.
sen benim gibi kaptırma kendini emi..test pozitif değilse şüphelen ve bi doktora git bence.inan şu satırları yazarken bile seni üzme ihtimali ile satırları silip silmeme düşüncesi içindeyim. dualarım seninle dilerim bebeğin gelmiş olsun.