Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar bende hamiş olmak istiyorum artık her ay uğraşıyoruz bakalım bu ayın hamişlerimi olucaz:Saruboceq:
canım insallah sorunsuz bir gebelik yasarsın ve bebegini kucaklarsın.azizecim agdet tarihlerimiz aynı test falan yaptınmı hic
benıe alın benıde alındelikafaduldenregl tarıhım 19 ekım.calısmalara baslıyacaz:jeyyar:
arkadaşlar bende ekimde hamile kalmak istiyorum bide 26 ekim benim evliliğimin 1.yılı inşlh Yüce Rabbim bana hediye eder dua edin kızlar..Allah isteyen herkese kısa zamada inşlh bebeğini kucağına almayı nasip eder...
kızlaar bende hamiş olmak istiyorum artık her ay uğraşıyoruz bakalım bu ayın hamişlerimi olucaz:Saruboceq:
benide ekler misin 16 ekim daha öncede söylemiştim ama gözünden kaçtı herhalde eylül sayfasından geliyorum bende inşallah bu ay olur.....
kızlar sizce netteki ovulasyon günü testlerinin doğruluk payı nasıl...çünkü benim adet tarihlerim hemen hemen heray tutuyor fakat ovulasyon günlerimi sat tan 1 hafta sonrasında başladını gösteriyor muhtemel adet tarihimden ise 15 gün önce bitiyor diyo olabilirmi bu...ben şimdiye kadar kendi hesaplamalarımla ilişki tarihlerini düzenledim olmadı 4 aydır bu ayda onu deniyoruz bakalım hayırlısı...
benide eklermisiniz adet tarihim 15 ekim yumurtlama dönemimdeyim 3 aydır deniyoruz inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile güzel haberlerimizi alalım.ikinci kez anne olmak istiyorum inşallah.
hoşgeldin canım regl tarihlerimiz ardarda :) benimki de 14 ekim ben de yumurtlama günlerimdeyim. bugünleri iyi değerlendirelim canım :kedi: bebişler bu sefer gelir inş:Saruboceq: