Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aysima korkma canım o çizgiyi görmek için biz telef oluyoruz canım bende temmuz da düşük yaptım elbet bir gün bebişimiz olcak

anacım sizi görünce ne beceriksisiz diyorum 12den vuruyosunuz valla...
hem canım ben temmuzda 3. kez bebeğimi erken doğumla kaybettim bak çalışlmaya devam ediyorum sen düşük yapmışsın erken değil bence hamişsin tadını çıkar bebeğini sağlıkla kucağına al........

canım öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın, bana hamilesin gibi geldi eğer istiyorsan bebek korkma Allaha sığın dua et inşallah bir daha yaşamazsın öyle birşey ama tam emin olmak için bi kan tahlili yaptır derim

alemsin mhtp adama zorla keçiboynuzu verip duruyorum.bu gidişle zatenevede gelmeyecek

arkadaşlar listeyi tarih sırasına koysak takip etmek daha kolay olur bence

cevap veren herkesten rabbim razı olsun sadece kafam çok karışık.Bebebğini erken doğumla kaybeden arkadaşım rabbim en kısa zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin.

kızlar size bişey sormak istiyorum benimde sol kasığımda şu an sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var
ve çok akıntı gelmeye başlaadı regliden sonra 11 gündeyim
acaba ovulaston günümmü
yoksa üşüttümmü
böyle olanınız varmı

adet tarihi yakın olan arkadaşlar sizin belirtileriniz neler? benim günümede az kaldı ama sanki hiç belirti yok gibi offf

merseraycım hadi bakalım hamiş haberini alırız inşllh

ahhhh canım nerde o günler, 2,5 senedir yani29-30 aydır hamile olmayı bekliyorum rahim filmi, yumurta takipleri klımen tedavileri ve en son 2 kez aşılama oldum yok yok yok... sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiiiiçççç mi hiç problem yok çok şükürmirmirmirmir, bir süre kendi haline bırakmaya karar verdim her ay çok çalışıyoruz ama maalesef Allah henüz ol demedi nasip etmesini bekliyorum duayla

selam kızlar iyisinizdir inşallah artık çok fazla takip edemiyorum yazılarınızı bebiş mide bulantılarını sürekli artırıyo genelde yatmakla geçiyor vaktim ama çok özledim sizleri
azizecim canım listeyi çoğaltmışsın nasıl gidiyo bakalım varmı belirtin tatlım az kaldı çünkü.

inşlh merseraycım bu ay olur hayırlı ile...
ya banada dktrum kendini hazır hissettiğin zaman gel yumurta takibi yapalım dedi
o nasıl oluyor yani ne uygulanıyor???

canım yumrtlama günlerindesin kesinlikle

merhabalar eylül ayından bişe çıkmadı artık bu aya bakıcaz...azize benide listeye yaz dicem ama daha regli olmadım önce regli olup diğer regliyi hesaplamak gerekir sanırım.

azizecim bu arada liste baya uzadı
ayyyy inşllh bu ay hamiş haberleri ile dolar taşar bu liste
allahım dualarımız kabul eder inşlh:Saruboceq::Saruboceq:

inşlh merseraycım bu ay olur hayırlı ile...
ya banada dktrum kendini hazır hissettiğin zaman gel yumurta takibi yapalım dedi
o nasıl oluyor yani ne uygulanıyor???

reglinin 2.vaye 3. günü gidiyosun yumurtalarını gelişimini takip ediyor drun ilaç vermeyi de tercih edebilir bu klomen denilen ilaç yumurta geliştirici sonra yumurtan 18mm ila 20mm ebatlarına geldiğinde çatlatma iğnesi verir iğne olduktan sonra gün aşırı hatta ilk iki gün peşpeşe daha sonra gün aşırı ilişkide bulunmanı önerir. sonra regl gününü beklersin arkadaşım Allah çok bekletmeden bebişini verir inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…