evet canım yakışmıyor ama napalım gelip yapışıyor...
test negatif çıkınca üzülmedim kırmızıyı bekliyorum stressiz ama bugün tv de bir oyuncu rahim kanseri sonucu rahmini aldırmış.çocuk sahibi olamayacakmış ve şöyle dedi
'' adil değil..doğurup sokağa atanlar,kürtajla aldıranlar vs.... var..onlar hamile kalıp çocuk sahibi oluyorda neden ben''
bunu duyunca başladım ağlamaya...benim ve benim gibi isteyenlerin kucağını boş bırakma yarabbim dedim...eşim biz mutluyuz ya önemli olan bu boşver dedi ...ama kalbim anlıyor mu hiç...
evet canım yaa inşallah...sende belirti varmı?:uhm:bende izledim o oyuncuyu belki allah sabrımızı sınıyor.belki mükafatı büyük olacak.bebişlerimizin ne kadar özel olduğunu daha iyi anlayacağız.
azizem seninde az kalmış inşallah bebişlerimiz vardır da doğuma kadar beraber gün sayarız
kızlar benimde bugünlerde ovulasyon günlerimmm
dua edinn
bu ay da olmazsa hastane yolları gözüküyomafoldumben
azizem bugün adet günüm adet belirtilerim yok.
son bir haftadır hafif bir bulantı var.kasıklarımda hareket edince batma var.uyku hali var.ayaklarım soğuk ama el ve vücudum sıcak.biraz şişkinlik ve gaz var.
ay ne çok şey varmışşş sende ne var canım
merseray canım sen bol bol çalışşşş..:)))
bulutcum maşallah bir sürü belirti var inşallah göbüşte bebiş vardır..:))
canım umarım vardır.29 yaşıma yeni girdim.umarım psikolojik değildir belirtiler.adet olmazsam ne zaman kan testi yaptırayım kızlarrrrrrr
eşim şehir dışında çarşamba gelcek.o gelene kadar zaman da geçmiş olur beklemeye devam diyim