Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mehtapcım herşeyin hayırlısı istemek lazım
bizden kötü durumda hiç çaresi olmayanlarda var tabiki
ama işteeee......sabırla beklemekten başka bişey yok elimizde..
en iyi biz anlarız birbirimizi
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bende izledim o oyuncuyu belki allah sabrımızı sınıyor.belki mükafatı büyük olacak.bebişlerimizin ne kadar özel olduğunu daha iyi anlayacağız.

azizem seninde az kalmış inşallah bebişlerimiz vardır da doğuma kadar beraber gün sayarız

kızlar benimde bugünlerde ovulasyon günlerimmm
dua edinn
bu ay da olmazsa hastane yolları gözüküyomafoldumben

evet canım yaa inşallah...sende belirti varmı?:uhm:

herşeyin hayırlısı ..
bende öyle düşünüyorum bu kadar acının ardından mükafat bekliyor bizi diyorum...

ayşencim bol bol çalış canım...yapış kocacığına.....

mehtapım aynen o durumdayız
adamda şaşırdı valla:kedi:
ama durmak yok yola devam zafer bizim olur inşllh

azizem bugün adet günüm adet belirtilerim yok.
son bir haftadır hafif bir bulantı var.kasıklarımda hareket edince batma var.uyku hali var.ayaklarım soğuk ama el ve vücudum sıcak.biraz şişkinlik ve gaz var.

ay ne çok şey varmışşş sende ne var canım

selam arkadaşlar, ya benim kasıklarımda rahmimde tuhaf bir ağrı var, yumurtlama günlerimdeyim bazen yumurtlama günlerimde ağrı olurdu ama bu tuhaf değişik bir ağrı, üşüttüm galiba diyorum, böyle ağrısı olan varmı kızlar

ayy hadi bakalım sanki bana hamiş gibisin geldi...ama hemen test yapma canım biraz zaman geçsin. inşallah hayırlı haberini alırım canımm.:lepi: yaşın kaç tatlım?

merseray canım sen bol bol çalışşşş..:)))

bulutcum maşallah bir sürü belirti var inşallah göbüşte bebiş vardır..:))

canım umarım vardır.29 yaşıma yeni girdim.umarım psikolojik değildir belirtiler.adet olmazsam ne zaman kan testi yaptırayım kızlarrrrrrr

merseray canım sen bol bol çalışşşş..:)))

bulutcum maşallah bir sürü belirti var inşallah göbüşte bebiş vardır..:))

canım çalışmazmıyım hiç :))))))) reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz bugün 16.günümdeyim yani bugünden sonra gebe kalma ihtimali yok denecek kadar az biz üstümüze düşeni yaptık :) gerisi Allahtan bakalım :) nasip eder inşallahkaydirigubbakcemile5

canım umarım vardır.29 yaşıma yeni girdim.umarım psikolojik değildir belirtiler.adet olmazsam ne zaman kan testi yaptırayım kızlarrrrrrr

canım regl gününe 1 hafta kala bile çıkar kanda yani bundn sonra ne zaman yaptırsan mutlaka çıkar hadi inşallah

bulut canım adet tarihin geçer geçmez yaptırr..hadi inşallah...

eşim şehir dışında çarşamba gelcek.o gelene kadar zaman da geçmiş olur beklemeye devam diyim

kızlar nolur bana bir fikir verin adet günümden 5 gün önce eşim kazara içime boşaldı.Günümü 3 gün geçiyor.Test yaptım testin kendi rengi çok açıktı biraz bekledim o koyulaşmaya başlayınca 2. çizgi çok net çıktı diğerine göre biraz açık ama çok net belli oluyor.Hamile olabilir miyim çünkü yarım saat sonra gördüm.Çok korkuyorum çünkü haziranda düşük yaptım çok yıprandım tekrar hamileliğe hazır değilim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

eşim şehir dışında çarşamba gelcek.o gelene kadar zaman da geçmiş olur beklemeye devam diyim

kız kocişin gelmeden yaptır testi..kocan gelince kapıda karşılayınca hoşgeldin bir misafirimiz var içerde kalıcı hemde dersin...hani nerde deyince göbeğini işaret edersin..hoş bir süpriz olur...:teytey:

ayyy kız heyecan yaptım valla...bana ne oluyosa delirdim iyice ha.....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…