inşallah gelmez canım ya valla hamile olanlara burdan kurtuldu diyorum ama burası da valla cezaevi gibi olmaya başladı. kaç ay daha mahkum olucam onu bi bilseydim- bi de tesbih çeken smiley istiyorum bu bölüme özel -
selam.. ben regl me 5-6 gün kala kan testiyaptırmıştım.. negatifti.. çok üzülmüştüm.. sonra regl günümde idrar testiyle ve arkaından da kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bence regl olmadan ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.. kan testide olsa çıkmadı işte benimki o zaman çok üzülmüştüm.. allah isteyen herkese nasip etsin..
selam.. ben regl me 5-6 gün kala kan testiyaptırmıştım.. negatifti.. çok üzülmüştüm.. sonra regl günümde idrar testiyle ve arkaından da kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bence regl olmadan ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar.. kan testide olsa çıkmadı işte benimki o zaman çok üzülmüştüm.. allah isteyen herkese nasip etsin..
canım allah sana kolay bir hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin. bi tanem ağzından bal damlıyo ama ben çok hassaas bir bünyeye sahibim. yumurtlama günlerimde dahi hastanelik oluyorum. hamilelik belirtilerini kesin çok şiddetli yaşardım. ben ekime alıştırıyorum kendimi şimdiden. ama ekim ayı için bana - bencil olmuyayım tüm topiğe ama en çok bana yerimseniben - dua edersen çok sevinirim. hem mübarek gün hem hamilesin kesin tutar.
birde ben gülen yüz çıkan ovulasyon testinden kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım.. 5 aydır deniyoduk.. gün aşırı yumurtlama zamanı herşeye dikkat ederek.. ama demekki gününü yakalayamıyomuşuz.. sonra o testten aldım ve o ay hamile kaldım.. bebek düşünen herkese öneriyorum..
hemde nasıl sürüyerek geldim canım kaydirigubbakcemile3
canım cok tebrık ederım senın acaba hangı markadan kullandın ve nekadara temın ettın bunuda soylersen sevınırım
allah isteyen herkese istediği anda nasip etsin.. insanın morali bozuluyor.. olmıycakmış hissine kapılıypr.. ama şimdi unuttum bile o zamanları.. dediğim gibi hiçbir problem yoksa ovulasyon testi kullanın.. inşallah diğer topiklerde de karşılaşırız.. bebeklerinizle..
:gitme:nevkıyle tatlişoğlum kırmızılarımı gordunuzz desenıze ekıme kaldı bak sımdı ben cok uzuldum yaaaaa:gitme:
ya anlamıyorum hani filmlerde oluyorya adam bi kere tecavüz ediyor bi bakıyorsun kadın hemen hamile kalmış....bizde yok yumurtlama günü yok vücut ısısı onların hesabına düşmüşüz nasıl iş bu yakafamçokkarıştı
slm kızlar işte ekim ayı listemizhayırlı olsun hepimize
azize1.......................................2 ekim
yarencik60.................................1 ekim
sier............................................13 ekim
sleepy80.....................................17 ekim
fen_ci..........................................17 ekim
nevki...........................................17 ekim
tatlişoğlum...................................17 ekim
kızlar adet tarihlerinizi yazın ekliyim
slm canım biri liste yapmış anlamadım ben yokken noldu...ya anlamıyorum hani filmlerde oluyorya adam bi kere tecavüz ediyor bi bakıyorsun kadın hemen hamile kalmış....bizde yok yumurtlama günü yok vücut ısısı onların hesabına düşmüşüz nasıl iş bu yakafamçokkarıştı
tabi eklerim canım. hoşgeldinbuyrunnnnnnnnncanım benide aranıza alıp eklermisin regli tarihim 4 ekim allah hepimize yardımcı olsun
slm kızlar işte ekim ayı listemizhayırlı olsun hepimize
azize1.......................................2 ekim
yarencik60.................................1 ekim
sier............................................13 ekim
sleepy80.....................................17 ekim
fen_ci..........................................17 ekim
nevki...........................................17 ekim
tatlişoğlum...................................17 ekim
banu77........................................4 ekim
gamzelim.66................................10 ekim
kızlar adet tarihlerinizi yazın ekliyim