Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

mrblar bbenımde adet gunum 2gun gectı.hormon testı yaptırmıstım bunda cıkıyormu hamılelık merak ettım.doktor sonuclarıma baktı ama bısey soylemedi.ben ben beklıyorum adetimi cunku belırtılerı var ümıtlenmek istemiyorum

slm arkadaslar ben geldim,eylul ayinda malesef bende kirmizilari gordum,umudum ekim ve kasim ayinda ins su iki bayram arasi hepimiz hamis oluruz ins arkadaslar iyiki varsiniz sizlrden teselli buluyorum

benimde adet gunum 10 ekim .,,azize1 canim benide listeye eklersen cok sevinirim,tekrar boyle bi liste duzenledigin icin cok tskler emegine saglik.

mrb canım adet tarihini yaz ekliyim...:lepi:

azize ablacım ya benim şu son iki gündür açk kahve akıntı geldi ama az ardından yine aynı gün sarı renkli yoğun akıntım oldu yine akıntım oluyo ama renkli diil bir haftadırda kasıklarımda kasılmalar oluyo fakat adet sancısı kadar şiddetli değil adetimede daha 13 gün var sence bu hamilelik belirtisi olabilirmi yani varsa bile belirtiler bu kadar erken ortaya çıkabilirmi?

azize ablacım ya benim şu son iki gündür açk kahve akıntı geldi ama az ardından yine aynı gün sarı renkli yoğun akıntım oldu yine akıntım oluyo ama renkli diil bir haftadırda kasıklarımda kasılmalar oluyo fakat adet sancısı kadar şiddetli değil adetimede daha 13 gün var sence bu hamilelik belirtisi olabilirmi yani varsa bile belirtiler bu kadar erken ortaya çıkabilirmi?

benim ilk aklıma yumurtlama belirtisi geldi. ama bu da sağlıklı yumurtladığını gösterir - en azından doktor bana öyle söylmişti sırnaşık şey - inşallah hamilesindir. iyice çalıştın mı bakkeeem gamyoncuiremsu

azize bacı sen de şu yaşını bi söyle valla bi bacı bi abla gidiyoruz.

benim ilk aklıma yumurtlama belirtisi geldi. ama bu da sağlıklı yumurtladığını gösterir - en azından doktor bana öyle söylmişti sırnaşık şey - inşallah hamilesindir. iyice çalıştın mı bakkeeem gamyoncuiremsu

azize bacı sen de şu yaşını bi söyle valla bi bacı bi abla gidiyoruz.
ben 30 yaşındayım canım...

canım senin yumurtlama dönemin bu sıralar...ya hamile kaldın akıntın ondan olabilir...kadınların yumurtlama zamanında devamlı akıntısı olur...hayırlısı olsun canım üzülme sitres yapma ozaman daha zor gebe kalırsın...yerimseniben

amann senin bebişinde varmış allah bağışlasın sana güzel bi de kız çocuğu versin. ilk hamişiz sen olucan galiba. hadii hayırlısıı

amann senin bebişinde varmış allah bağışlasın sana güzel bi de kız çocuğu versin. ilk hamişiz sen olucan galiba. hadii hayırlısıı
kısmet canım ya...en yakın benim adetim ama tutucakmı bakalım. oğulum sabırsızlıkla bekliyo kaydirigubbakcemile3 ikinci kez anne olmak nasıl bi duygu bakalım...allahın izniyle...:dance:

X