- 3 Eylül 2009
- 181
- 0
slm canım biri liste yapmış anlamadım ben yokken noldu...
tabi eklerim tatlım...ekim ayı uğurlu olur inşallah hepberaber hamiş oluruz....:CüvCüv:benimde adet gunum 10 ekim .,,azize1 canim benide listeye eklersen cok sevinirim,tekrar boyle bi liste duzenledigin icin cok tskler emegine saglik.
slm canım biri liste yapmış anlamadım ben yokken noldu...
tabi eklerim tatlım...ekim ayı uğurlu olur inşallah hepberaber hamiş oluruz....:CüvCüv:
mrb canım adet tarihini yaz ekliyim...:lepi:
azize ablacım ya benim şu son iki gündür açk kahve akıntı geldi ama az ardından yine aynı gün sarı renkli yoğun akıntım oldu yine akıntım oluyo ama renkli diil bir haftadırda kasıklarımda kasılmalar oluyo fakat adet sancısı kadar şiddetli değil adetimede daha 13 gün var sence bu hamilelik belirtisi olabilirmi yani varsa bile belirtiler bu kadar erken ortaya çıkabilirmi?
ben 30 yaşındayım canım...benim ilk aklıma yumurtlama belirtisi geldi. ama bu da sağlıklı yumurtladığını gösterir - en azından doktor bana öyle söylmişti sırnaşık şey - inşallah hamilesindir. iyice çalıştın mı bakkeeem gamyoncuiremsu
azize bacı sen de şu yaşını bi söyle valla bi bacı bi abla gidiyoruz.
ben 30 yaşındayım canım...
canım senin yumurtlama dönemin bu sıralar...ya hamile kaldın akıntın ondan olabilir...kadınların yumurtlama zamanında devamlı akıntısı olur...hayırlısı olsun canım üzülme sitres yapma ozaman daha zor gebe kalırsın...yerimsenibenazize ablacım ya benim şu son iki gündür açk kahve akıntı geldi ama az ardından yine aynı gün sarı renkli yoğun akıntım oldu yine akıntım oluyo ama renkli diil bir haftadırda kasıklarımda kasılmalar oluyo fakat adet sancısı kadar şiddetli değil adetimede daha 13 gün var sence bu hamilelik belirtisi olabilirmi yani varsa bile belirtiler bu kadar erken ortaya çıkabilirmi?
canın ne isterse tatlım onu de....abla,teyze, fark etmez yanikaydirigubbakcemile3iyi o zaman ben 29,5 yaşındayım apla diyim sana sırnaşık şey
kısmet canım ya...en yakın benim adetim ama tutucakmı bakalım. oğulum sabırsızlıkla bekliyo kaydirigubbakcemile3 ikinci kez anne olmak nasıl bi duygu bakalım...allahın izniyle...:dance:amann senin bebişinde varmış allah bağışlasın sana güzel bi de kız çocuğu versin. ilk hamişiz sen olucan galiba. hadii hayırlısıı