Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin arkadaşım.listemizde her keze yerimiz var. umutla bekleyen bütün anne adaylarımıza yerimiz varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

herkeze selam geldim ben....
azizeciğim listede yokum halen..... yazmıştım tarıhı ama......
belkide bu ay olacaktırda dırek hamıleler tarafına alırsın beni ondan bekliyosundur inşallah...)) :))
bu arada tarıh 4 ekim..

amin canım.. inş....

selam arkadaşlarr bende sizin gibi hamiş kalmak isteyenlerdenimm.rabbim nasip ederse olur inşallahh..ama bende yara vardı ve 17 gün önce yaktırdımmm..çok zor oldu..... bu ay bende hayırlı bir ha<berle gelmek isterim aranızaa..

selam kızlar. hamile arkadaşımızı tebrik ederim darısı başımıza inş :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım hoşgeldin. senin içinde ekim ayı hayırlı olur inşallah.a.s.

yazdım canım. bazen inan karıştıyom...arkadaşları.:uhm:

azizecim bizi böyle bir listede topladığın için teşekkür ederim inşallah hepimize uğurlu gelir, ama listeyi tarih sırasına göre düzenlesek daha iyi olur sanki, ben liste yapmaktan anlamam tabi işine karışmış gibi olmayım sadece bir öneri :)

kızlar listemiz en baş sayfada...bakmak isterseniz.ayy sabırsızlanıyorum listeye hamileleri yazmak için:lepi:

en yakın tarih benim kızlar....8 günüm var. hayırlısı acaba ilk başımı çekicem ayy inşallah.

azizecim ben test yaptım tabiki çok erken olduğu için negatif
27 si regl günüm kanda baktırsam çıkar değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…