evet kızlar geldim bende..
dün akşam çıktık yola..
bakalım hayırlısı..
umarım çok bekletmez bebişlerimiz bizi...
zamanı geldi diye düşündük.
listede banada yer varmı?
5-7 ekim gelmesi gerek reglim...
saol canım ıyıyım. valla bende ole gezıyom lıste lıste ınsallah canım dedıgın gıbı ugurlu gelır bak valla aynıymıs tatlım adet gunlerımız 1 ekım sanırım senın benımde 2 ekım ınsallah arka arkaya hayırlı guzel haberler veırırız kızlara.optum canımm.
selam arkadaşlarr bende sizin gibi hamiş kalmak isteyenlerdenimm.rabbim nasip ederse olur inşallahh..ama bende yara vardı ve 17 gün önce yaktırdımmm..çok zor oldu..... bu ay bende hayırlı bir ha<berle gelmek isterim aranızaa..
herkeze selam geldim ben....
azizeciğim listede yokum halen..... yazmıştım tarıhı ama......
belkide bu ay olacaktırda dırek hamıleler tarafına alırsın beni ondan bekliyosundur inşallah...)) :))
bu arada tarıh 4 ekim..
kızlar listemiz en baş sayfada...bakmak isterseniz.ayy sabırsızlanıyorum listeye hamileleri yazmak için:lepi:
kızlar listemiz en baş sayfada...bakmak isterseniz.ayy sabırsızlanıyorum listeye hamileleri yazmak için:lepi:
en yakın tarih benim kızlar....8 günüm var. hayırlısı acaba ilk başımı çekicem ayy inşallah.[/QUOseni bekliyoruz canım sabırsızlıkla..:hulya:
iyiz canım.senden naber
en yakın tarih benim kızlar....8 günüm var. hayırlısı acaba ilk başımı çekicem ayy inşallah.
işallah bu ayda geçen ayki gibi bol bereketli olur herkescikler hamiş kalır:Saruboceq:
kızlarrrr nabersinizzz :)
innşşş canımmmm :Saruboceq:
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
iyidir canım sen nasılsın?