günün bugünmüş yarın test yap varsa çıkar canım müjdeli haberini bekliyoruz...
hımm inş..sen görememişindir tatlımm yarın yada pazar günü yap sabah ilk idrarla yap o daha iyiymişşbugun yaptım ama cıkmadı bıde testler bolumune baktım ıl zamanlar gorulmıycek kadar sılık cıkıyo acaba cıktıda benmı goremedım dıyorum yaaa yarın oyle olduysa ben cok dıkkatlı bakmadım cunkuboshayallersmile
merhaba arkadaslar sız daha deneyımlısınız sıze sorsam daha ii olucak benım adetım gectı goguslerımde sızlama kı hıc olmazdı bıde kasıklarımda ara ara sancı oluyo 31 gunum bugun adet olmadım test nezman yapmalıyım ?
çıkmazsada üzülme canım zamanı vardır demekki ama inş.. sendende müjdeli haber alırız kuzummçıkmassa cok uzulucem canım yaa dua edın benım ıcınde lutfen inş. çıkar :Saruboceq:
evet cnm büyüdü ben haziranda doğum yapıcaktım ama 3 ay önce düşük yaptım maleseffsezen seninki baya büyümüş allah bağışlasın darısı bana 2,müjdemi sabırsızlıkla bekliorum
çizelge hazırlarken yazmak istediğiniz not diye soruyo oraya yazıyosun cnmmseni beklioruz annecim yazanı nasıl yaptın
karar senin cnm bizide haberdar ettinş en saglamı ben pazartesi kan testi yaptırıyım canlar sızınde hayırlı haberlerınızı beklıycem allah hepımız için hayırlısını nasıp etsın
çizelge hazırlarken yazmak istediğiniz not diye soruyo oraya yazıyosun cnmm
kullanıcı panelinden yükleniyo resimler niye gözükmüyokiikızlar bısey sorucam foto koyuyorum foto gorunmuyo nasıl yapmam gerekıyo
kızlar herkese iyi geceler..ben bu ay dedim artık doktora görüneyim 6 aydır olmuyo diyee.neyse dün gittim doktora adetimin 3.günü hormon testi falan yaptı onlar normalmiş..doktor 6 ay tedaviye başlamak için erken esasında 1 yıl bebek omayınca başlıyoruz dedi ama eğer istersen başlayalım deid bende başlayalım dedm..adetin 2 gün gecince gel rahim filmi çekelim dedi..şimdi ben ne yapayım rahim filmi çektireyimmi yoksa birkaç ay bekleyeyeyimmi..bide fiyatı biraz pahalı.kızlar yardım edin ya daha erkenmi yoksa emin olmak için çektireyimmi.arANIZDA çektiren varmıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?