- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
bende iyiyim cancazımmmm bildiğin gibi işteee kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
17.nci günüydüü tutarmı aceppp??
tutarmı tutar belli olmaz yumurtlaman ne zaman ona bağlı tek gecede hamiş olanlar çok var cnm17.nci günüydüü tutarmı aceppp??
hoşgeldin cnmmvalla hıc bellı olmazz madem ıstıyonuz bastan berı nıye korunmadınızzzz
hımm anladımm bu stresi nasıl atıcakmışız valla ne yaparsak yapalım kafamızda o düşünce varsezoş gayette normal öle bi kanama dedi.o bile stresten olabiliomuş mevsim değişio dedi vs.
hatta stresten kist bile olurmuş biliomusun çok şaşırdım.
tabi ben tatmin olmadım.adanadaki gerçek doktorumu aradım.ona anlattım oda hemen hemen aynı şeyleri sölediiiii
yaren ben daha temizlenmedim temizlenim devam etcem.11. tesbihteyim.ben tek okuorum canım ama baya hızlıyım.bitirince istersen sana da okurum
aslında evet burda dahada takılıyo kafamıza bu fikirpelincim senin de sorunun aynısı canım taktıkı takıos işte.
eşimde kızıo KK da takıldığın sürece kafandan silemezsin dioo.hatta yasakladı ama ben giriom
sevom sizleri
tutarmı tutar belli olmaz yumurtlaman ne zaman ona bağlı tek gecede hamiş olanlar çok var cnm
çok sağol bitanemm benimmm düşünmen bile yeterliii ne zaman bitcek adetin kaç gün sürer hadi bakem inşallah bu ay hepberaber hamiş kalırıss inşallah ama önce şu bebiş fikrini aklınızdan atıp öle eşinizle beraber olun istediğiniz için diolar diolar ama düşünmemek elde değilki heran her dakika aklımda sankii hiç çıkmıyokii çıkarmak elde diill
evet kıslarrrr stres hakketten cok olumsuz etkılıyoooobuyrunnnnnnnnn
inş.tutarda aramızda yorulmadan en kolay hamiş kalan sen olursun biz bi ay çalış çalış yoruldum valla zaten bıraktım çalışmayı son haftaya girdimvala ablacımm tamda yumurtlama günlerimdii kaydirigubbakcemile3 birgün önce peynir kesiği gibi akıntım oldu kasıklarımda batmalar vardı amma artık takdiri ilahiii
pelincim senin de sorunun aynısı canım taktıkı takıos işte.
eşimde kızıo KK da takıldığın sürece kafandan silemezsin dioo.hatta yasakladı ama ben giriom
sevom sizleri
aslında evet burda dahada takılıyo kafamıza bu fikir
4.gündeyim canım baya azaldı zaten.bitti sayılır ama tam temizlenmem bi kaç günü alır canım.
doktordan sora benim kocişte uzun bi konuşma yaptı bana.aklımda sildim dedim ona nasıl olcek bende bilmiorum.bol bol gescez