Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbuldukk kızlarrr....mervam canım daha gıtmedım dr a bu hafta gıtmeyı dusunuorumm 10 gun gecmesını beklıorumm azıze ole demıstı..sen gıttınmı canım
günaydın kızlar...nohutum nasılsın canım güccük nohutumuz nasıl...bebişi gördün mü canım en son keseyi görmüştün merak ettim...
günaydın canım.. iyiyim çok şükür...güccük nohut yerınde şincilik 1-2 ay daha sabrederde kımıldmaz ınşallah...ultrason daq gördüm cn hatta geçmiş sayfalara resım bıle ekledım bakmak ıstrsen bakabılırsın....sen nasılsın...
canım çok sevindim yaa..maşallah:)) aman dikkat et kendine arkdaşım..bende iyiyim canım adetimin2. günü bitince başlıyacağız çalışmalara sabırsızlıkla bekliyorum bakalım:)))
günaydın kızlarrrzemuszemus
günaydın canım.. iyiyim çok şükür...güccük nohut yerınde şincilik 1-2 ay daha sabrederde kımıldmaz ınşallah...ultrason daq gördüm cn hatta geçmiş sayfalara resım bıle ekledım bakmak ıstrsen bakabılırsın....sen nasılsın...
oooooooo kimler gelmiş.günaydın canlarım.
ben başka yerlere dalmışım.nohut sen erkenden gelmeye başladın canım öğleden önce gelmezdin