Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hııııııııım ozaman bende pelinden mantar çaldım.yarenden de bulgur pilavı istedi canım
güveçte başka zaman artıkım
saolun kıslaaaaaaaaaaaar
test yap cnm anlattıkların yerleşme kanamasınada benziyokızlar yardım edin aylardır hamile kalmaya calışıyom dün adet günüm dü bi pembe bir akıntı geldi sonra gerisi gelmedi bugünde tık yok acaba hamilemiyim ALLAH hepimize versin bebeişler korkuyorum test yapmaya
yarencim et çok seiom ama bu aralar çok yedik ondan canım ya.menüyü belirledim yasdım bebem
tamam canım afiyet ossun bitanemmmmm
canım stres ne demek doktara gittim gecen ay hormonlarım yüksek çıktı fazla değil ama doktor stresten dedi ya ister istemez stres oluyo cylco diye bi ilaç kullandım biran önce bebişlerimize kavuşuruz inşallah
pelincim salat-ı tefriciye duası
4444 kere okuosun yaa.dilğin için
yaren sen duayı adetine kadar mı yetiştirmeye çalışıon canım
2 gün pembe diyince adet değil bu cnm olsa olsa üstüne görme yada yerleşme kanamasıdır günün kaç gün geçtieren sezen ağzından bal damlıyoopuyorumnanaktan canım
teşekkürler canım adetim biter bitmez başlıycam
sela ile ezan arası 7 yasindi dimi canımcımevet canımcımm yaa birde cuma gün selcanın dediğinide yapcemmm inşallah rabbim kabul ederr
sela ile ezan arası 7 yasindi dimi canımcım
yarencim ben onu haftaya okuyabilcem canım.7 kere yasin di dimi.sela ile ezan arasında