Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende bugün daha iyiyim bugünde hamiş haberi aldık görüosun dimi bebişinin uğurunuuuu.maşallah maşallaaaah

mervam hamile :CüvCüv: hayırlı uğurlu olsun inşallah

darısı hepimizin başına arkadaşlar :teytey:

bende bugün daha iyiyim bugünde hamiş haberi aldık görüosun dimi bebişinin uğurunuuuu.maşallah maşallaaaah

evet canım ugurlu geldı ama inşallah kendınede ugurlu gelır...senın ıyı olmanada sevındım tatlım...ben alışıgım senı pozıtı görmeyekaydirigubbakcemile5

ben geldimmm kızlarr

hoş geldın azıze abla....dün benımle ılgılendıgın ıçın de teşekkur ederım ayrıcaolumunekankayizsmile

anammm aşagıda kızçeler de görunuyooo kız çıksanıza yukarıı....dur merdıven dayıyam da kolay çıkın-tatlicadiarzu-

valla benim bugün şenem pek yok babama kızdım bi arkadaşım rahatsız hastanedeymiş iç kanama geçirmiş ona üzüldüm eşimin arabası bozlumuş işleri yarım kaldı pofffffffffffffffff yani

slm.kızlar..öncelikle nohutcum iyi olmana sevindim.bence artık korkmana gerek yok.bebişinin iyice tutunduğuna eminim ama sen yinede kendini yorma..çiçeğim sende üzülme bence yinede benim içinde bi his olabilir diyo.bi kan testi yaptırsana gızz?gelelim mervamcığıma..çok çok tebrik ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.bende 2 defa yaşadım o kimyasal gebeliği.2 hafta boyunca hamileyim diye dolaştım..sonramafoldumben.karar aldım bundan sonra olursa eğer kalp atışlarını görmeden kimseye sölemicem..sizler hariç tabi..tabi dayanabilirsemsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…