- 12 Şubat 2009
- 7.247
- 0
kızlar ben çıkıyorum giyinim akşam görüşürüz öptüm hepinizi
tamam canım görüşürüz öptüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çıkıyorum giyinim akşam görüşürüz öptüm hepinizi
Evdeydi canım bugün yarın işte olcak tüm gün, yüzünü görene aşk olsun zor görüyorum adamın yüzünü vallahi bu ara yoğunlar sempatiksalakcinni
kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım
slm güzellerrr bengeldimmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın...
hoşbuldum tatlım iyiyim bugün kısmetse dr.gidicek eşim test sonuçlarını alcak çok merak ediyom nolcak diye eyvahedigeldismile sen nasılsın canmm?yerimseniben
inşallah güzel haberlerle döner eşin canım ben de iyiyim sagol bu arada hamişler cogalıyo bizede o listeye girmek nasip olur inşallah canım opuyorumnanaktan
inşallah hepberaber hamile listesinde olcaz merak etme sen yerimseniben
ben mart ayınıda atlatcam kısmetse nisan da başlıcam çalışmalara...:Saruboceq:
belkide nisan ayında hepimiz hamile kalırız.sen,ben,cicek,serap,yaren.....ooooo negüzel olur yaaa inşallah :Saruboceq:
kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım
tebrık ederımmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis canımm çok sevındım ama dr gitmeden düşük önleyıcı ılaç almayı falan çıkar aklından tatlım...önce bı kan degerlerını ögren dr görun o ne derse o artık canım...inşallah çok saglıklıdır bebışın canım...
canımm çoooook tebrikler süper bi haber bu :lepi:
cicek çim hayırlısı olsun canmm üzülme inşallah hepberaber aynı ayda hamile kalırız boshayallersmile