Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Evdeydi canım bugün yarın işte olcak tüm gün, yüzünü görene aşk olsun zor görüyorum adamın yüzünü vallahi bu ara yoğunlar sempatiksalakcinni

esim sölemişti mersin cevikte esi dedgimde seni 1 ay daha o yogun calışır demişti napalım allah saglık sıhhat versin bebişim yaaaaa

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrr gece yataga gittim ama aklım hep sizdeydiiii sizi öle özlüyorumkiiiiiiii

canımm çoooook tebrikler süper bi haber bu :lepi:

cicek çim hayırlısı olsun canmm üzülme inşallah hepberaber aynı ayda hamile kalırız boshayallersmile

hoşbuldum tatlım iyiyim bugün kısmetse dr.gidicek eşim test sonuçlarını alcak çok merak ediyom nolcak diye eyvahedigeldismile sen nasılsın canmm?yerimseniben

inşallah güzel haberlerle döner eşin canım ben de iyiyim sagol bu arada hamişler cogalıyo bizede o listeye girmek nasip olur inşallah canım opuyorumnanaktan

inşallah güzel haberlerle döner eşin canım ben de iyiyim sagol bu arada hamişler cogalıyo bizede o listeye girmek nasip olur inşallah canım opuyorumnanaktan

inşallah hepberaber hamile listesinde olcaz merak etme sen yerimseniben
ben mart ayınıda atlatcam kısmetse nisan da başlıcam çalışmalara...:Saruboceq:
belkide nisan ayında hepimiz hamile kalırız.sen,ben,cicek,serap,yaren.....ooooo negüzel olur yaaa inşallah :Saruboceq:

inşallah canım ya ayyy ne güzel olur valla hepimiz hamişiz bi düşünsene zemuszemus benim adetime 7 gün var belim cok agrıyo ama yine yok heralde hayırlısı olsun inşallah bu ay hamile kalmışımdır:Saruboceq:

ben birazdan ereni okula götürcem canmm her an çıkabilirim...
gelince görüşürüz bugün işim yok rahatım

evet canım haklısın hayırlısı olsun... ben cıkıyorum azizecim sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

tebrık ederımmmmmmmmmmmmalkisalkisalkis canımm çok sevındım ama dr gitmeden düşük önleyıcı ılaç almayı falan çıkar aklından tatlım...önce bı kan degerlerını ögren dr görun o ne derse o artık canım...inşallah çok saglıklıdır bebışın canım...

sımdı bı yakındakı ana saglıga gıdecem canım bakıyım doktor ne dıyooo nedır nedıldır olmadı aksaam kocısımlee gıderıım canım daha testıuyapar yapmazz cıft cızgıı 2 sanıye ıcınde kopkoyu kırmısı cıktıı o benı cok mutlu ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…