Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nazo doğru söyliyon hekez banada öyle diyo kimseye söyleme kalp atışını duyana kadar.
ama insan dayanamıyo işte...paylaşmak istiyo sevdikleriyle

ya kızlar bırakın kalp atşını 3 ayını doldurana kdar çevrenize sölemeyin bunada inanaın.insanoğlu çok değişti.çeken var çekemiyen var.elimden gelse doğurana kadar sölemem valla.kalp atışını duyuyoz sölüos da noluo kalbi duruooo pooooooooof

miage kuzuuuuuuuu seninde canın sıkkınsa yawruuuu
arkadaşın için geçmiş olsun.babişin üzdümü seniiiii.arabada yapılır kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pelinnnn...senle yakın bizim tarihlerimiz..sende bi belirti var mı?benim göğüslerim dolgunlaştı biraz da bu adettede oluyo..gerçi daha 8 gün var ama off offf.belki varsa diye saçımı bile boyatmadım ya..

doğru valla 3ay oldu bişiy olmaz artık dedim kalbi durdu bebeğimin aniden.
olcağın önüne geçilmiyo işte ne yaparsan yap.oldummu 9aylık bile karnında kalbi duruyo allak korusun kimseye yaşatmasın rabbim :Saruboceq:

miage kuzuuuuuuuu seninde canın sıkkınsa yawruuuu
arkadaşın için geçmiş olsun.babişin üzdümü seniiiii.arabada yapılır kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya kızlar babamdan araba istedi eşim vermedi babam ne kıymetli malı var yaaa pofffffffffffff kocama rezil oldum benim kocamın ne anası var ne babası bizimkileri el üstünde tutyo onlar kazık atıyo ama ya poffffffffffffffffffffff

ALLAHTAN GELıYO HERŞEY ARKADAŞLAR YAAA KÖTÜNÜN ıYSıNBı DıYıM SıZE BEN ANNEM DOĞURDUKTAN SONRA KAYBETTı 9 AY 10 GÜN SONRTA HERŞEYı BEŞıĞı ODASI HAZIR AMA BEBıŞ YOK allahım herşeyin beterinden korusun

oyy canım benim. kıyamam sen arada kalmışsın. boşversen takma kafana. kızlar kimseye söylememe konusunda bende katılıyorum size. en az 2 ay söylemeyin bence de. rabbim nazarlardan saklasın tüm melekleri.

mıragee poffffffffffffffffffffffffffffffffffff dıye dıye içimi baydın kısssss ......su akar yolunu bulurr canını sıkma bebemmm baban da ayıp etmış bıras ama nese kendıne göre bı sebebı vardır herhal tatlım belkı ona lazımdı araba canımm

valla olmaz şimdi insan damadına vermezmi...haklısın sinirlenmekle canmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…