- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
evet ilk çıkan sonuş önemli ama ben geçen ay yaptım tek çizgi çıktı akşam çöpe atarken bidaha baktım gene tek çizgi bende sonradan çift olmadı hiç yani seninkinin olmasıda enterasan dimi4 gün kala yapmıştım canım.sabah yaptım çöpe attım akşam farettim çift olmuştu.
ama geç belirginleşince doğru değil diolar öleymiş gerçekten.
dopru olsaydı şimdide çıkardı.
ama bugünkü testi yapalı 3-4 saat oldu oda silik oluo 2. çizgi
yarım saate kadar doğru olabilir ama sonrası önemsenmemeliymiş
canım cok sevindim adetini kac gün gectikten sonra yaptın testi
4 gün kala yapmıştım canım.sabah yaptım çöpe attım akşam farettim çift olmuştu.
ama geç belirginleşince doğru değil diolar öleymiş gerçekten.
dopru olsaydı şimdide çıkardı.
ama bugünkü testi yapalı 3-4 saat oldu oda silik oluo 2. çizgi
yarım saate kadar doğru olabilir ama sonrası önemsenmemeliymiş
için rahat etsin ozaman git kuşum dediğin gibi belki ilaç verir hangi hastaneye gidiyosun istanbuldahazıran ayında kımyasal gebelık yasadıım ondan korkuyom canıım ınsallah bu bana tutunuryaaaaa en cok sasırtaaan daha ıdrarı damlatır damlatmaaz kopkoyuu cıft cızgı cıktı ona cok sasırdıııım 2 sanıye surmedııı
hazıran ayında kımyasal gebelık yasadıım ondan korkuyom canıım ınsallah bu bana tutunuryaaaaa en cok sasırtaaan daha ıdrarı damlatır damlatmaaz kopkoyuu cıft cızgı cıktı ona cok sasırdıııım 2 sanıye surmedııı
evet ilk çıkan sonuş önemli ama ben geçen ay yaptım tek çizgi çıktı akşam çöpe atarken bidaha baktım gene tek çizgi bende sonradan çift olmadı hiç yani seninkinin olmasıda enterasan dimi
1 gun canımmm halal ınanamıyoruum hep alışmıstıım dakkalarcaaa testın basında beklmeeye belkı sılıkte olsa bı cızgı cıkar dıyeeee ama cok sasırdım cok hızlı cıktı rabbım tum ısteyenlere versiiin
mervam kan değerin çok iyi dmekki canım daha 1 gün geçtiğinde koyu olduysa bence sapasağlam canım.hiç korkma çok güzel
bir an önce git cnm düşük tehlikesinde korkuyosun madem zaten zor buluyoruz bebişleriınsallah canım yaaa sıze bana dua edııım kucukkoyde bılge hastahanesıne gıtmek ıstıyoruuuum orda cok tatlı bı bayan doktor vaarrrr
kıslarrr ben çıkıyım birass evi toplayımm öle geliyimm görüşürüsss
çiçek adetim şubatın 22sinde olacak inşallah yazarım yazmam mı.paylaşmayı severim