pelinnnn...senle yakın bizim tarihlerimiz..sende bi belirti var mı?benim göğüslerim dolgunlaştı biraz da bu adettede oluyo..gerçi daha 8 gün var ama off offf.belki varsa diye saçımı bile boyatmadım ya..
doğru valla 3ay oldu bişiy olmaz artık dedim kalbi durdu bebeğimin aniden.
olcağın önüne geçilmiyo işte ne yaparsan yap.oldummu 9aylık bile karnında kalbi duruyo allak korusun kimseye yaşatmasın rabbim :Saruboceq:
mıragee poffffffffffffffffffffffffffffffffffff dıye dıye içimi baydın kısssss ......su akar yolunu bulurr canını sıkma bebemmm baban da ayıp etmış bıras ama nese kendıne göre bı sebebı vardır herhal tatlım belkı ona lazımdı araba canımm
bişi olmas serapçım buda unutulur neleri unutuo insan oğlu üsme güsel canını
oyy canım benim. kıyamam sen arada kalmışsın. boşversen takma kafana. kızlar kimseye söylememe konusunda bende katılıyorum size. en az 2 ay söylemeyin bence de. rabbim nazarlardan saklasın tüm melekleri.
bende hamıle oldugumda kımseye sölemıcem demıştım ama düşük riski olunca kendı anneme soyledım görümcem de pazar sana kahvaltıya gelcem dedı bende annemdeyım deyıp sebebını solemek zorunda kaldım ve üstüne basarak şimdilik kisme bişey bilmesin dedim kyınvalıdem rahatsız zaten uzulmesın dedım
ama söz konusu görümcem olunca ertesı gün herkez ögredı maşşalalh kızdım nıye soledın dedım nolcak dedı sınır olmuştum yaa....şimdi düşük yapsam annesı çok üzülcek bunu düşünecek kadar beynı yok malesef...
geçmiş olsun arkadaşına canım yaavalla benim bugün şenem pek yok babama kızdım bi arkadaşım rahatsız hastanedeymiş iç kanama geçirmiş ona üzüldüm eşimin arabası bozlumuş işleri yarım kaldı pofffffffffffffffff yani
haklısın nzo solememel lasımmslm.kızlar..öncelikle nohutcum iyi olmana sevindim.bence artık korkmana gerek yok.bebişinin iyice tutunduğuna eminim ama sen yinede kendini yorma..çiçeğim sende üzülme bence yinede benim içinde bi his olabilir diyo.bi kan testi yaptırsana gızz?gelelim mervamcığıma..çok çok tebrik ediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.bende 2 defa yaşadım o kimyasal gebeliği.2 hafta boyunca hamileyim diye dolaştım..sonramafoldumben.karar aldım bundan sonra olursa eğer kalp atışlarını görmeden kimseye sölemicem..sizler hariç tabi..tabi dayanabilirsemsırnaşık şey
cüper cüperrrrnohutcum ble nasılım kaydirigubbakcemile2
kıjjj net gıdıyooonohut buraya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BAYMASIN SENı TATLUM SEN SIKILMAAopuyorumnanaktan
neleri unuttuk tatlım buda unutulacak dimi
ben zaten sadece 2 ay saklıyabiliorum :roflol:
çünkü sora ölüo bebişlerim
ilkini hemen sölemiştik diğerlerini güya saklmıştıktaa duyan duyuyodu valla.
Ama şimdi hamile kalım 5 ay bile saklıcam
bende hamıle oldugumda kımseye sölemıcem demıştım ama düşük riski olunca kendı anneme soyledım görümcem de pazar sana kahvaltıya gelcem dedı bende annemdeyım deyıp sebebını solemek zorunda kaldım ve üstüne basarak şimdilik kisme bişey bilmesin dedim kyınvalıdem rahatsız zaten uzulmesın dedım
ama söz konusu görümcem olunca ertesı gün herkez ögredı maşşalalh kızdım nıye soledın dedım nolcak dedı sınır olmuştum yaa....şimdi düşük yapsam annesı çok üzülcek bunu düşünecek kadar beynı yok malesef...
allah ıyılıgını versın kuzuu yaa guldurdun benı:roflol:ben zaten sadece 2 ay saklıyabiliorum :roflol:
tatlım kötü düşünmee ya allah korusun
ben zaten sadece 2 ay saklıyabiliorum :roflol:
ilkini hemen sölemiştik diğerlerini güya saklmıştıktaa duyan duyuyodu valla.
ama şimdi hamile kalım 5 ay bile saklıcam
KIIZLAR ARKADAŞIMIN ABLASIDA ŞİNCİK BİRİ KIZ BİRİ ERKEK İKİZ BEBİŞE HAMİŞMİŞ BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERİ opuyorumnanaktan
o görümceyi bi görebilsem kaydirigubbakcemile :mymeka: alsanaalsanasmile
KIIZLAR ARKADAŞIMIN ABLASIDA ŞıNCıK BıRı KIZ BıRı ERKEK ıKıZ BEBıŞE HAMıŞMıŞ BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERı opuyorumnanaktan
ahhh ahhh bu sabah benı aramış dün eşime söyledım aglayarak ailen iyi habere sevınıyo ama kötu gunumde bır kez bıle armadılar dıyee sabah aramış ama ben konuşmadım annem uyuyo dedı .....bugun istemeye geldıklerı görümcemı çarşıy açıkarıyolarmış da o da beraber gidecekmiş bu hafta bide söz var galıba ben gidemicem boyle devam eerse ohhhh gitmekde istemiyom zaten...