Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

pelinnnn...senle yakın bizim tarihlerimiz..sende bi belirti var mı?benim göğüslerim dolgunlaştı biraz da bu adettede oluyo..gerçi daha 8 gün var ama off offf.belki varsa diye saçımı bile boyatmadım ya..

canım benim belim cok agrıyo bi de gögüslerim biraz acıyo ama bilmiyorum kafama takmıyorum artık hayırlısı olsun sen de stres yapma tatlım inşallah olursa haber veririz birbirimizeopuyorumnanaktan

aaaay allah göstermesiiin

BAYMASIN SENİ TATLUM SEN SIKILMAAopuyorumnanaktan

bende hamıle oldugumda kımseye sölemıcem demıştım ama düşük riski olunca kendı anneme soyledım görümcem de pazar sana kahvaltıya gelcem dedı bende annemdeyım deyıp sebebını solemek zorunda kaldım ve üstüne basarak şimdilik kisme bişey bilmesin dedim kyınvalıdem rahatsız zaten uzulmesın dedım
ama söz konusu görümcem olunca ertesı gün herkez ögredı maşşalalh kızdım nıye soledın dedım nolcak dedı sınır olmuştum yaa....şimdi düşük yapsam annesı çok üzülcek bunu düşünecek kadar beynı yok malesef...

oyy canım benim. kıyamam sen arada kalmışsın. boşversen takma kafana. kızlar kimseye söylememe konusunda bende katılıyorum size. en az 2 ay söylemeyin bence de. rabbim nazarlardan saklasın tüm melekleri.

ben zaten sadece 2 ay saklıyabiliorum :roflol:
çünkü sora ölüo bebişlerim
ilkini hemen sölemiştik diğerlerini güya saklmıştıktaa duyan duyuyodu valla.
ama şimdi hamile kalım 5 ay bile saklıcam

tatlım kötü düşünmee ya allah korusun

valla benim bugün şenem pek yok babama kızdım bi arkadaşım rahatsız hastanedeymiş iç kanama geçirmiş ona üzüldüm eşimin arabası bozlumuş işleri yarım kaldı pofffffffffffffffff yani
geçmiş olsun arkadaşına canım yaa
haklısın nzo solememel lasımm
nohutcum ble nasılım kaydirigubbakcemile2
cüper cüperrrr
nohut buraya burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıjjj net gıdıyooo
BAYMASIN SENı TATLUM SEN SIKILMAAopuyorumnanaktan

şaka edıyom bebemmm....ama sen sıkma canıı kujuuu

o görümceyi bi görebilsem kaydirigubbakcemile :mymeka: alsanaalsanasmile

KIIZLAR ARKADAŞIMIN ABLASIDA ŞıNCıK BıRı KIZ BıRı ERKEK ıKıZ BEBıŞE HAMıŞMıŞ BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERı opuyorumnanaktan

o görümceyi bi görebilsem kaydirigubbakcemile :mymeka: alsanaalsanasmile

ahhh ahhh bu sabah benı aramış dün eşime söyledım aglayarak ailen iyi habere sevınıyo ama kötu gunumde bır kez bıle armadılar dıyee sabah aramış ama ben konuşmadım annem uyuyo dedı .....bugun istemeye geldıklerı görümcemı çarşıy açıkarıyolarmış da o da beraber gidecekmiş bu hafta bide söz var galıba ben gidemicem boyle devam eerse ohhhh gitmekde istemiyom zaten...

KIIZLAR ARKADAŞIMIN ABLASIDA ŞıNCıK BıRı KIZ BıRı ERKEK ıKıZ BEBıŞE HAMıŞMıŞ BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERı opuyorumnanaktan

süpermışş yaaaa

aman gitme tatlım gidebilcek durumda olsan bile koşuşturma falan boşver mazaretin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…